Przesunięty przez: Caroline Śro 02 Mar, 2011 07:37 |
Nasz fanfik ;)) |
| Autor |
Wiadomość |
Aragonte

|
Wysłany: Pon 06 Gru, 2010 20:07
|
|
|
| annastregiel7 napisał/a: | | Nie jestem już taką świeżynką, w przywitalni byłam (nawet heratkę powitalną wypiłam - a jakże!), parę postów napisałam, lata swoje mam i ............... bardzo, bardzo proszę o przesłanie fanfika. |
Muszę pokopać w swoim kompie, bo wiem, że kiedyś tego ff-a miałam, ale nie mam pojęcia, gdzie jest teraz |
_________________ "Wolę piekło chaosu od piekła porządku".
(W. Szymborska) |
|
|
|
 |
lady_kasiek [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 06 Gru, 2010 20:08
|
|
|
Ja będę miała.... na poczcie.
Aragonte nie szukaj i tak przeze mnie dużo czasu poświęcasz. Ja poszukam. Swietna wymówka od robienia tego co mam |
|
|
|
 |
Aragonte

|
Wysłany: Pon 06 Gru, 2010 20:08
|
|
|
Przez Ciebie? Pierwsze słyszę
| Anaru napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | Anaru, to było chyba retoryczne pytanie |
Nie, to było standardowe pytanie na okoliczność pojawienia się nowej duszy na forum na dzień dobry w tym właśnie wątku. Li i jedynie w tym.
Stałych gości oczywiście witamy bardzo serdecznie. |
Anaru, sądziłam, że retoryczne, bo odpowiedź wynikała z liczby postów świeżynki |
(W. Szymborska) |
|
|
|
 |
lady_kasiek [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 06 Gru, 2010 20:13
|
|
|
A ja wiem, mimo, że nie słyszysz
Zainteresowane o adres mejlowy poproszę.
Ino chyżo |
|
|
|
 |
stawrogi
stawrogi

|
Wysłany: Pon 06 Gru, 2010 20:42
|
|
|
To i ja poproszę jeśli można.
Z góry dziękuję:) |
_________________ stawrogi |
| Ostatnio zmieniony przez stawrogi Pon 06 Gru, 2010 21:40, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
lady_kasiek [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 06 Gru, 2010 20:55
|
|
|
Poszło |
|
|
|
 |
Anaru

|
Wysłany: Pon 06 Gru, 2010 21:16
|
|
|
| Aragonte napisał/a: | Anaru, sądziłam, że retoryczne, bo odpowiedź wynikała z liczby postów świeżynki | No dobra, retoryczne było, widziałam posty
Ale tak czy tak serio zapraszam do czegoś więcej niż tylko prośby o fanfika na dzień dobry... . Najlepiej najpierw czegoś więcej. |
|
 |
aś

|
Wysłany: Pon 06 Gru, 2010 21:17
|
|
|
to ja też |
_________________ "Trwa wielka sztuka, a ty możesz dopisać swój wers." |
| Ostatnio zmieniony przez aś Wto 07 Gru, 2010 10:05, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Aragonte

|
Wysłany: Pon 06 Gru, 2010 21:31
|
|
|
| Anaru napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | Anaru, sądziłam, że retoryczne, bo odpowiedź wynikała z liczby postów świeżynki | No dobra, retoryczne było, widziałam posty
Ale tak czy tak serio zapraszam do czegoś więcej niż tylko prośby o fanfika na dzień dobry... . Najlepiej najpierw czegoś więcej. |
Ależ ja Cię tu całkowicie popieram |
(W. Szymborska) |
|
|
|
 |
stawrogi
stawrogi

|
Wysłany: Pon 06 Gru, 2010 22:20
|
|
|
| lady_kasiek napisał/a: | Poszło |
Och- jestem pod wrażeniem- wszystkie książki DeCapo i fioletowe harleguiny, które niestety przeczytałam we wczesnym wieku młodzieńczym (to wszystko przez mamę bo znosiła to do domu w ilościach hurtowych ku zaniepokojeniu biednego taty:)to przy tym Pan Pikuś.
Dziękuję za sympatyczny prezent Mikołajkowy My Lady:) |
_________________ stawrogi |
| Ostatnio zmieniony przez stawrogi Pon 06 Gru, 2010 23:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
annastregiel7

|
Wysłany: Pon 06 Gru, 2010 23:15
|
|
|
| lady_kasiek napisał/a: | A ja wiem, mimo, że nie słyszysz
Zainteresowane o adres mejlowy poproszę.
Ino chyżo |
annastregiel7@wp.pl
Z góry bardzo dziękuję! |
|
|
|
 |
Hanula

|
Wysłany: Wto 07 Gru, 2010 17:40
|
|
|
| lady_kasiek napisał/a: | Poszło |
Dzięki wielkie lady_kasiek za jakże miły, dla mnie prezent mikołajkowy. Cóż mogę powiedzieć po przeczytaniu, hnmm nie mam słów |
|
|
|
 |
zsofika

|
Wysłany: Czw 09 Gru, 2010 20:03
|
|
|
Bardzo bede wdzieczna za mail z takim zalacznikiem. Moze byc prezentem na sw. Lucje, skoro na Mikolajki juz nie, moze byc i pod choinke, byleby byl... Pls!
chrust5@gazeta.pl |
|
|
|
 |
Aragonte

|
Wysłany: Czw 09 Gru, 2010 20:36
|
|
|
Zsofilko, napisz do lady_kasiek na PW z prośbą o fanfika, szybciej go dostaniesz |
(W. Szymborska) |
|
|
|
 |
zsofika

|
Wysłany: Wto 14 Gru, 2010 10:56
|
|
|
| Dostalam. Jeszcze dzis sie rumienie... |
|
|
|
 |
amy188

|
Wysłany: Śro 16 Mar, 2011 19:52
|
|
|
cześć forumowiczki, jestem tu nowa i tak samo nowa jest moja miłość do cudownej książki pani Elizabeth jak i do serialu BBC Czy byłaby możliwość wysłania fanficka przez kogoś także i mi? Bo z informacji zawartych na Waszym forum wnioskuję, że na książkę trzeba będzie jeszcze trochę poczekać, a obawiam się, że nie wytrzymam |
|
|
|
 |
Alicja

|
Wysłany: Śro 16 Mar, 2011 19:55
|
|
|
najpierw zapraszamy do przywitalni |
_________________ Człowiek może mieć rację i może się mylić, ale musi decydować, wiedząc, że dobro i zło bywają wcale nieoczywiste, a czasem nawet że wybiera między dwoma rodzajami zła, że nie ma żadnej racji. I zawsze, zawsze wybiera sam. Pratchett,Carpe Jugulum |
|
|
|
 |
Ania
sthorntonowana ^^

|
Wysłany: Sob 18 Maj, 2013 18:00
|
|
|
| Kochane... dawno mnie tu nie było, ale jak czytam wasze zachwyty nad fanfikiem, żal ściska cztery szanowne. Bądźcie litościwe i poślijcie jeśli macie pod ręką fanficzka Ani, coby człowiek w potrzebie też ducha storntonowanego pocieszył... Pliz, pliz, pliz można na pw, albo mailika: anicach@o2.pl |
_________________ I am a man. I claim the right of expressing my feelings.
 |
|
|
|
 |
ita

|
Wysłany: Pią 27 Sty, 2017 00:25
|
|
|
A do tych fanfików to powinna być dodawana szklanka zimnej wody gratis. Tak w ramach BHP
Ciekawa jestem, jak mi się będzie teraz oglądało serial po tych "uzupełniających" studiach
Czy aby mi nie będą przeszkadzać w odbiorze??
Z takich bardziej neutralnych i bezpiecznych zagadnień - John zyskał zapach! Drzewo cytrusowe ... obstawiam, że to musiał być taki mocno gorzki zapach. taki mi pasuje. No i to piżmo ...
Jeszce jedno - gratulacje dla tłumaczek, świetna robota. Te fanfiki są, są .... no działają na wyobraźnię mocno, a jednocześnie nie są wulgarne. Albo, co byłoby jeszcze gorsze śmieszne. |
|
 |
Iwonusek
matka dzieciom

|
Wysłany: Czw 20 Kwi, 2017 10:17
|
|
|
Czy ja też mogę prosić o przesłanie fanfika na maila: iwona_skwarek@o2.pl?
Jestem po powtórnej lekturze "Pólnocy i Południa", obejrzałam serial i wciąż mam niedosyt... |
_________________ Woda wystygła Córko powietrznej fali... |
|
|
|
 |
|
|