|
Zabrze i okolice - 03.10.2015 |
| Autor |
Wiadomość |
Eeva
Rtyhm is my life

|
Wysłany: Śro 30 Wrz, 2015 11:00 Zabrze i okolice - 03.10.2015
|
|
|
Dziewczyny! W sobotę będę w Zabrzu. Kocia Łapa cały dzień będzie na warsztatach a ja bedę sama jak ten palec. Zupełnie nie chce mi się samotnie siedzieć w hotelu/Starbuniu/kinie..
Może któraś w Was, rezydująca w okolicach, chciałaby sie spotkać ?? |
_________________ I live in the real world where vampires burn in the sun.
I don't want to achieve immortality through my work; I want to achieve it through not dying.
The Cure, Joy Division and Morrissey make it cool to be unloved. |
|
|
|
 |
Agn
księgarniany wymiatacz

|
Wysłany: Śro 30 Wrz, 2015 12:33
|
|
|
Aaaaaaa dlaczego mam tak daleko do Zabrza + spędzę dzień w pracy???
Ale coś mi się wydaje, że Barbarella miałaby blisko, jeśli nie ma planów na ten dzień. *piszczy z zazdrości* |
_________________ Fear is the mind-killer. |
|
|
|
 |
AineNiRigani [Usunięty]
|
Wysłany: Śro 30 Wrz, 2015 12:34
|
|
|
| A jak dalekie okolice? |
|
|
|
 |
Agn
księgarniany wymiatacz

|
Wysłany: Śro 30 Wrz, 2015 12:36
|
|
|
Hiehie myślę, że nawet z Gdańska, jeśli ktoś ma ochotę i może dojechać, to nie ma zakazu. |
_________________ Fear is the mind-killer. |
|
|
|
 |
Anaru

|
Wysłany: Śro 30 Wrz, 2015 14:45
|
|
|
Za pierwsze skojarzenie, ale z Zabrzem to mi się teraz kojarzą Orki z Majorki...
(Agn oglądałaś?) |
|
 |
Barbarella

|
Wysłany: Śro 30 Wrz, 2015 19:43
|
|
|
| Agn napisał/a: | | Ale coś mi się wydaje, że Barbarella miałaby blisko, jeśli nie ma planów na ten dzień. |
Nie dam rady niestety. W pracy jestem. |
|
|
|
 |
AineNiRigani [Usunięty]
|
Wysłany: Śro 30 Wrz, 2015 20:09
|
|
|
Tak jak i Stalowa Wola |
|
|
|
 |
|
|
Na stronach tego forum (w domenie forum.northandsouth.info) stosuje się pliki cookies, które są zapisywane na dysku urządzenia końcowego użytkownika w celu ułatwienia nawigacji oraz dostosowaniu forum do preferencji użytkownika.
Zablokowanie zapisywania plików cookies na urządzeniu końcowym jest możliwe po właściwym skonfigurowaniu ustawień używanej przeglądarki internetowej.
Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może znacznie utrudnić używanie forum lub powodować błędne działanie niektórych stron.
Brak blokady na zapisywanie plików cookies jest jednoznaczny z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie i używanie przez stronę tego forum. | Forum dostępne było także z domeny spdam.info
Administracją danych związanych z zawartością forum, w tym ewentualnych, dobrowolnie podanych danych osobowych użytkowników, zgromadzonych w bazie danych tego forum, zajmuje się osoba fizyczna Łukasz Głodkowski.