|
Thorntonopodobni |
| Autor |
Wiadomość |
izek

|
Wysłany: Nie 04 Cze, 2006 23:28 Thorntonopodobni
|
|
|
Jestem świeżo po oglądnięciu koncertu Grechutowego w Opolu i nie po raz pierwszy moją uwagę zwrócił wokalista Zakopower...
Czy też zauważyłyście, że jest w nim coś z Thortona??
ma taką charyzmę w oczach :oops: :oops: i w głosie też :oops: |
| Ostatnio zmieniony przez Gosia Sob 15 Lis, 2008 00:05, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
GosiaJ
Shahrukh...

|
Wysłany: Nie 04 Cze, 2006 23:33 Re: Thortonopodobni
|
|
|
| izek napisał/a: | Jestem świeżo po oglądnięciu koncertu Grechutowego w Opolu i nie po raz pierwszy moją uwagę zwrócił wokalista Zakopower...
ma taką charyzmę w oczach :oops: :oops: i w głosie też :oops: |
Hehe, to samo wczoraj powiedziałam, Izku, jak go zobaczyłam, bo fragmentami jakieś premiery oglądałam. Patrzę i oczom nie wierzę - jaki nochal, co za oczy! Rzeczywiście chłop Thorntonowy w klimacie :grin: |
|
|
|
 |
izek

|
Wysłany: Nie 04 Cze, 2006 23:34
|
|
|
szukam cały czas fajniejszego zdjęcia, coby się zaprezentował z najlepszej strony
 |
|
|
|
 |
Narya

|
Wysłany: Nie 04 Cze, 2006 23:41
|
|
|
| GosiaJ napisał/a: | | Patrzę i oczom nie wierzę - jaki nochal, co za oczy! |
Oczy to on rzeczywiście ma bardzo podobne. Co do "nochala" to nie widzialam go jeszcze z profilu |
|
|
|
 |
Kaziuta

|
Wysłany: Pon 05 Cze, 2006 00:25
|
|
|
Nie lubię go, a najgorsze, że do końca nie wiem dlaczego. Nie wzbudza mojego zaufania. Jest jakiś dziwnie nienaturalny (tudziez mowa o śpiewaniu).
Co do Thortona, ponieważ za nim nie przepadam (za tym góralm oczywiście) to i podobny mi sie nie wydaje.
Thorton (Armitage) jest tylko jeden niepowtarzalny i już !
|
|
|
|
 |
Monika
Mark Darcy desperately wanted

|
Wysłany: Pon 05 Cze, 2006 09:13
|
|
|
Ogólnie rzecz biorąc zawsze mi się podobał (GÓRAL :grin: ).
Jakieś podobieństwo do Thorntona też widzę. Ale wolę już górala niż np. Urbańskiego, do którego ktoś kiedyś Johna porównywał. Uwierzycie? :razz: |
_________________ Niech moje tchnienie znajdzie w twym sercu schronienie, niech w twej miłości zatraci się moja dusza... Aamir
 |
|
|
|
 |
Gosia
Like a Wingless Bird

|
Wysłany: Pon 05 Cze, 2006 09:24
|
|
|
Nie moze zabraknac Jacka Poniedzialka
 |
_________________ Nie wiemy nigdy, czym i jacy jesteśmy w oczach bliźnich, ale nie wiemy również,
czy istotnie jesteśmy tacy, jakimi wydajemy się sami sobie.
Adresy moich blogów:
I believe we have already met
Strona North and South by Gosia
 |
| Ostatnio zmieniony przez Gosia Pon 05 Cze, 2006 09:27, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Monika

|
Wysłany: Pon 05 Cze, 2006 09:26
|
|
|
| Widziałam ostatnio Poniedziałka w sklepie, nawet przemknęłam obok niego kilka razy żeby bliżej się przyjrzeć. Fajny facet, ale dosyć niski i bardzo szczuplutki, czego w telewizji nie widać |
|
|
|
 |
Gosia
Like a Wingless Bird

|
|
|
|
 |
Monika

|
Wysłany: Pon 05 Cze, 2006 10:06
|
|
|
Mają podobne typy urody, nie identyczne, ale np oczy i nos Poniedziałka coś w sobie mają z Thorntona. A czy na żywca to podobieństwo się rzuca? Nie bardzo. Jak już mówiłam, taki z niego szczuplutki, chudziutki facet (chyba nie byłoby tego samego efektu jak z Ryśkiem, białą koszulą i podwiniętymi rękawami). I zgadzam się z Kaziutką, że JT jest niepowtarzalny, Poniedziałek, Urbański, czy Góral mogą mieć jakieś małe znamiona podobieństwa do naszego Ryśka, ale żaden z nich nie wzbudza w nas takich emocji, i napewno nie mogą poszczycić się TAKIM GŁOSEM  |
|
|
|
 |
Gosia
Like a Wingless Bird

|
Wysłany: Pon 05 Cze, 2006 10:54
|
|
|
To oczywiste ! Only Richard !
|
_________________ Nie wiemy nigdy, czym i jacy jesteśmy w oczach bliźnich, ale nie wiemy również,
Adresy moich blogów:
 |
|
|
|
 |
miłosz
kucharz jedno ma imię

|
Wysłany: Pon 05 Cze, 2006 11:03
|
|
|
| Gosia napisał/a: | To oczywiste ! Only Richard !
|
Izek sio z tym Karpielem bo sie chłopina kompleksów nabawi
Poniedziałka nie lubie za obnoszenie sie - Same Wiecie Z Czym i te jego głupkowate sugestie............ tfu tfu |
_________________ Z Tobą ciemność nie będzie ciemna.......... |
|
|
|
 |
Gosia
Like a Wingless Bird

|
Wysłany: Pon 05 Cze, 2006 11:13
|
|
|
Dla porownania: Hubert Urbanski:
 |
Adresy moich blogów:
 |
|
|
|
 |
Gosia
Like a Wingless Bird

|
|
|
|
 |
Caitriona
Byle do zimy

|
Wysłany: Pon 05 Cze, 2006 13:28
|
|
|
E, faktycznie - Góral na tym pierwszym zdjęciu wpada w taki lekko thorntonowy klimacik |
_________________ And I'm not gonna lie Say I've been alright
'Cause it feels like I've been living upside down
What can I say? I'm survivin'
Crawling out these sheets to see another day
What can I say? I'm survivin'
And I'm gonna be fine I'm gonna be fine
I think I'll be fine
 |
|
|
|
 |
Gunia

|
Wysłany: Pon 05 Cze, 2006 15:32
|
|
|
Góral jest nawet podobny, ale Urbański i Poniedziałek nie bardzo... Ja może zarzucę innym podobnym facetem, o którym rozmawiałam kiedyś z Bezpaznokcianką.
 |
_________________ Dobra wiadomość jest taka, że Bóg zawsze odpowiada na nasze modlitwy.
Czasami po prostu odpowiedź brzmi: nie. |
|
|
|
 |
Aga85

|
Wysłany: Pon 05 Cze, 2006 15:37
|
|
|
Taaak, Hugh Jackman :grin: Bardzo go lubię... niemniej jednak uważam, że nasz boski Rysiek nie ma sobie równych |
|
|
|
 |
Gunia

|
Wysłany: Pon 05 Cze, 2006 15:46
|
|
|
Równych - nie, ale podobnych - tak... Jak każda ważna persona... |
_________________ Dobra wiadomość jest taka, że Bóg zawsze odpowiada na nasze modlitwy.
Czasami po prostu odpowiedź brzmi: nie. |
|
|
|
 |
AineNiRigani [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 05 Cze, 2006 18:03 Re: Thortonopodobni
|
|
|
Zakopany Góral jest niezwykle podobny i zauważyłam to już jakiś miesiąc temu (tylko nie wiedziałam z jakiej grupy pochodzi, a potem wyleciało mi z głowy). Miesiąc temu występował w którymś z programów (Bezludna Wyspa, Europa da sie lubic, czy coś takiego) i myślałam że to Rysiu-Pysiu się pojawił, dopóki nie stwierdziłam, że coś za ładny jest.
Jak dla mnie góral jest jednak przystojniejszy, chociaż ma bardziej agresywną i chamską urodę. Ale pociągający. |
|
|
|
 |
Aga85

|
Wysłany: Pon 05 Cze, 2006 18:08 Re: Thortonopodobni
|
|
|
| AineNiRigani napisał/a: | i myślałam że to Rysiu-Pysiu się pojawił, dopóki nie stwierdziłam, że coś za ładny jest.
Jak dla mnie góral jest jednak przystojniejszy, chociaż ma bardziej agresywną i chamską urodę. Ale pociągający. |
Ten Twój Góral, Aine nawet do pięt Rysiowi nie dorasta. Ale w jednym się z Tobą zgodze - agresywną i chamską urodę to on ma, góral rzecz jasna |
|
|
|
 |
AineNiRigani [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 05 Cze, 2006 18:28 Re: Thortonopodobni
|
|
|
| Aga85 napisał/a: | Ten Twój Góral, Aine nawet do pięt Rysiowi nie dorasta. Ale w jednym się z Tobą zgodze - agresywną i chamską urodę to on ma, góral rzecz jasna |
Obaj mają. Tyle, że Rysiek przy Góralu taki dupowaty się wydaje. Nie lubię tego typu urody, więc ani jeden ani drugi mi się nie podoba. Ale jak Rysio-Pysio jest zbyt miętki i taki babski, tak Góral facet pełną gębą (i innymi częsciami ciała również ) |
|
|
|
 |
Caroline

|
Wysłany: Pon 05 Cze, 2006 18:31
|
|
|
Ten Góral to wygląda jakby z Backstreet Boys wyskoczył, ble.
Aine, mów co chcesz, ale Rysiu w wydaniu "Thornton" dupowaty nie jest!
Na niektórych wylizanych zdjątkach do gazet... może ciutek... |
|
|
|
 |
AineNiRigani [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 05 Cze, 2006 18:45
|
|
|
| Tak całkiem poważnie to racja w N&S nie jest dupowaty. Ale nie podoba mi się. Oglądałam ostatnio po raz kolejny N&S i naprawdę nie widze czym tutaj się można zachwycać (jeśli chodzi o urodę). Jego interpretacja postaci jest rewelacyjna, ale uroda poraża swoją nieatrakcyjnością. |
|
|
|
 |
Gosia
Like a Wingless Bird

|
Wysłany: Pon 05 Cze, 2006 18:54
|
|
|
Wlasnie dzieki postaci jaka gra i swojej interpretacji, zyskuje na atrakcyjnosci.
Jak to bylo w jednym artykule, jest pozornie nieatrakcyjny, jednak na koncu serialu mysli sie juz o nim jako o "ekstremalnie przystojnym" |
Adresy moich blogów:
 |
|
|
|
 |
AineNiRigani [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 05 Cze, 2006 19:14
|
|
|
| Gosia napisał/a: | Wlasnie dzieki postaci jaka gra i swojej interpretacji, zyskuje na atrakcyjnosci.
Jak to bylo w jednym artykule, jest pozornie nieatrakcyjny, jednak na koncu serialu mysli sie juz o nim jako o "ekstremalnie przystojnym" |
Oj Gosieńko próbowałam. Ot chociażby żeby owczym pędem dostrzec, wmówić sobie to, co Wy w nim widzicie. No nie podoba mi się facet i tyle. Podejrzewam, że to kwestia oczu i nosa. |
|
|
|
 |
|
|