|
Tapety austenowskich ekranizacji |
| Autor |
Wiadomość |
Anetam
|
Wysłany: Czw 19 Lip, 2007 12:35
|
|
|
Asiek życzę Ci byś dalej dzielnie brnęła przez programy graficzne,a nam pozwalała nacieszyć oczy Twoimi cudeńkami.Pozwodzenia, trzymam za Ciebie i życzę weny twórczej |
|
|
|
 |
lady_kasiek [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 19 Lip, 2007 14:06
|
|
|
| Ale ja jeżłi mogłabym to bym prosiła do jakiś samouczek GIMPA bo tak się sama morduję :/ |
|
|
|
 |
asiek

|
Wysłany: Czw 19 Lip, 2007 19:13
|
|
|
Dziołszki, jeszcze raz dziękuję za dobre słowo, ażem się zarumieniła.
| achata napisał/a: |
Aśku, ja uwielbiam ten wiersz! Szkoda tylko, że proporcje tak ci się zwęziły, ale tapetka śliczna. |
Achatko, masz rację, te proporcje, to wielka skucha. Stało się tak, bo jeszcze nie bardzo umiem operować kilkoma warstwami i to o różnych rozmiarach. |
|
|
|
 |
asiek

|
Wysłany: Czw 19 Lip, 2007 19:17
|
|
|
| lady_kasiek napisał/a: | | Ale ja jeżłi mogłabym to bym prosiła do jakiś samouczek GIMPA bo tak się sama morduję :/ |
L_kaśku, gratuluję zielonych barw.
Link do samouczka w jęz. polskim wysyłam na PW. |
|
|
|
 |
achata

|
Wysłany: Nie 22 Lip, 2007 20:18
|
|
|
Jeszcze je pewnie opanujesz. Grunt to talent!
| asiek napisał/a: | Achatko, masz rację, te proporcje, to wielka skucha. Stało się tak, bo jeszcze nie bardzo umiem operować kilkoma warstwami i to o różnych rozmiarach. |
|
_________________ w poszukiwaniu pogody ducha |
|
|
|
 |
asiek

|
Wysłany: Pon 23 Lip, 2007 07:47
|
|
|
Achatko,
A oto efekt mojej bezsenności ... /trzeba było zająć czymś myśli i ręce /.
 |
|
|
|
 |
trifle

|
Wysłany: Pon 23 Lip, 2007 15:22
|
|
|
Asiek Super! |
_________________ Spieszmy się kochać wypłatę, tak szybko odchodzi. |
|
|
|
 |
Anetam
|
Wysłany: Pon 23 Lip, 2007 15:58
|
|
|
Asiek znowu powalasz na kolana |
|
|
|
 |
asiek

|
Wysłany: Wto 24 Lip, 2007 08:21
|
|
|
EDIT: 2 bannerki...
 |
|
|
|
 |
|
|
Na stronach tego forum (w domenie forum.northandsouth.info) stosuje się pliki cookies, które są zapisywane na dysku urządzenia końcowego użytkownika w celu ułatwienia nawigacji oraz dostosowaniu forum do preferencji użytkownika.
Zablokowanie zapisywania plików cookies na urządzeniu końcowym jest możliwe po właściwym skonfigurowaniu ustawień używanej przeglądarki internetowej.
Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może znacznie utrudnić używanie forum lub powodować błędne działanie niektórych stron.
Brak blokady na zapisywanie plików cookies jest jednoznaczny z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie i używanie przez stronę tego forum. | Forum dostępne było także z domeny spdam.info
Administracją danych związanych z zawartością forum, w tym ewentualnych, dobrowolnie podanych danych osobowych użytkowników, zgromadzonych w bazie danych tego forum, zajmuje się osoba fizyczna Łukasz Głodkowski.