|
Your perfect match |
| Autor |
Wiadomość |
Nimloth [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 01 Cze, 2007 07:59
|
|
|
Dla mnie jeden z najciekawszych bohaterów u Austen, no i mój ulubieniec nowych ekranizacji . |
|
|
|
 |
Anetam
|
Wysłany: Pią 01 Cze, 2007 18:38
|
|
|
Mi też wyszedł kapitan i bardzo się z tego cieszę |
|
|
|
 |
przecinek

|
Wysłany: Sob 02 Cze, 2007 22:00
|
|
|
| Henry Crawford, niestety. Ale za to ładne zaproszenie napisał. |
|
|
|
 |
Mag

|
Wysłany: Śro 06 Cze, 2007 13:08
|
|
|
Dostałam kapitana Fredericka - chyba przez przypadek, a może ze wzgledu na zaawansowany wiek |
_________________ Jesteście lekiem na całe zło! |
|
|
|
 |
Marija

|
Wysłany: Śro 06 Cze, 2007 13:14
|
|
|
| Mag napisał/a: | :banan: Dostałam kapitana Fredericka - chyba przez przypadek, a może ze wzgledu na zaawansowany wiek | To mnie by się należał już tylko pan Woodhouse. |
|
|
|
 |
Mag

|
Wysłany: Śro 06 Cze, 2007 13:22
|
|
|
| Marija napisał/a: | | Mag napisał/a: | :banan: Dostałam kapitana Fredericka - chyba przez przypadek, a może ze wzgledu na zaawansowany wiek | [url=http://img522.images...yn9.gif]Obrazek[/URL] To mnie by się należał już tylko pan Woodhouse. |
Chodziło mi o to, że jestem w przedziale wiekowym Anny, a nie Lizzy czy Emmy.
A poza tym zobacz jakie korzyści- ochrona przed przeciągami i dieta kleikowa |
|
|
|
 |
Marija

|
Wysłany: Śro 06 Cze, 2007 13:44
|
|
|
| Mag napisał/a: | | A poza tym zobacz jakie korzyści- ochrona przed przeciągami i dieta kleikowa | Hm, ja bardzo lubię kleik (kukurydziany, ale zawsze) . Żegnaj, kapitanie !! |
|
|
|
 |
bezpaznokcianka

|
Wysłany: Śro 06 Cze, 2007 16:07
|
|
|
ja też "dostałam" kapitana, chociaż wciąż jestem w przedziale wiekowym Lizzy i Jane Bennet. Co nie znaczy, że narzekam |
|
|
|
 |
Mag

|
Wysłany: Pią 15 Cze, 2007 19:45
|
|
|
| Cytat: | | ja też "dostałam" kapitana, chociaż wciąż jestem w przedziale wiekowym Lizzy i Jane Bennet. Co nie znaczy, że narzekam | Moze jestes nad wiek dojrzała? |
|
|
|
 |
Monika
Mark Darcy desperately wanted

|
Wysłany: Pią 15 Cze, 2007 20:37
|
|
|
Za którymś razem (nie zliczę którym) udało się Wygrałam Kapitana. Jestem szczęśliwa Szczęściu dopomóc trzeba było, ale cóż znaczy małe oszustwo, kiedy możesz zobaczyć to: Twój, Frederick Wentworth |
_________________ Niech moje tchnienie znajdzie w twym sercu schronienie, niech w twej miłości zatraci się moja dusza... Aamir
 |
|
|
|
 |
Mag

|
Wysłany: Sob 16 Cze, 2007 22:44
|
|
|
| Monika napisał/a: | Wygrałam Kapitana. Jestem szczęśliwa Szczęściu dopomóc trzeba |
Masz racje, trzeba walczyć o swoje |
|
|
|
 |
|
|
Na stronach tego forum (w domenie forum.northandsouth.info) stosuje się pliki cookies, które są zapisywane na dysku urządzenia końcowego użytkownika w celu ułatwienia nawigacji oraz dostosowaniu forum do preferencji użytkownika.
Zablokowanie zapisywania plików cookies na urządzeniu końcowym jest możliwe po właściwym skonfigurowaniu ustawień używanej przeglądarki internetowej.
Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może znacznie utrudnić używanie forum lub powodować błędne działanie niektórych stron.
Brak blokady na zapisywanie plików cookies jest jednoznaczny z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie i używanie przez stronę tego forum. | Forum dostępne było także z domeny spdam.info
Administracją danych związanych z zawartością forum, w tym ewentualnych, dobrowolnie podanych danych osobowych użytkowników, zgromadzonych w bazie danych tego forum, zajmuje się osoba fizyczna Łukasz Głodkowski.