|
Piraci z Karaibow - Pirates of the Caribbean |
| Autor |
Wiadomość |
Pemberley

|
|
|
|
 |
Admete
shadows and stars

|
Wysłany: Wto 20 Mar, 2007 12:42
|
|
|
Własnie podałam też linka do zwiastuna na Onecie ( tam z tłumaczeniem dla tych, którzy nie znają angielskiego ) - w filmach oczekiwanych Mam ochotę przypomnieć sobie obie części. |
_________________ „But the music is broken, the words half-forgotten, the sunlight has faded, the moon grown old."
"We are star stuff. We are the universe made manifest trying to figure itself out."
Lubię jesień.
 |
|
|
|
 |
Pemberley

|
Wysłany: Wto 20 Mar, 2007 12:45
|
|
|
| Admete napisał/a: | Własnie podałam też linka do zwiastuna na Onecie ( tam z tłumaczeniem dla tych, którzy nie znają angielskiego ) - w filmach oczekiwanych Mam ochotę przypomnieć sobie obie części. |
Ja tez tutaj od godziny podaje, ale temat ma problemy metafizyczne, bo jest, ale go nie ma i ostatecznie zostal zalozony na nowo.
Zwroc uwage, ze moj link jest tez do KLIPU z filmu, moze jeszcze nie widzialas, mozna sie usmiechnac.. |
_________________ Sezon? Na omułki....
 |
|
|
|
 |
Harry_the_Cat
poszukująca

|
Wysłany: Wto 20 Mar, 2007 12:46
|
|
|
Kto ode mnie pożyczył PotC 1????
(wiem, nikt z forum - chyba - ale fakt pozostaje faktem... wcieło Johnny'ego... ) |
_________________ Carry on my wayward son, For there'll be peace when you are done. Lay your weary head to rest, Now don't you cry no more... |
|
|
|
 |
Pemberley

|
Wysłany: Wto 20 Mar, 2007 12:51
|
|
|
a czy w ten sposob otwiera sie wam stary temat:
http://forum.northandsout...p?p=73347#73347
bo mi tak, ale to moj wpis, wiec... |
 |
| Ostatnio zmieniony przez Pemberley Wto 20 Mar, 2007 12:51, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Harry_the_Cat
poszukująca

|
Wysłany: Wto 20 Mar, 2007 12:51
|
|
|
Tak........
Ale tu go nie widzę - a powinien być na górze, bo zamieszczałaś posta...:
http://forum.northandsouth.info/viewforum.php?f=8 |
| Ostatnio zmieniony przez Harry_the_Cat Wto 20 Mar, 2007 12:53, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Pemberley

|
Wysłany: Wto 20 Mar, 2007 12:53
|
|
|
smiesznie,
dobrze, ze Gunia odkryla te metode,
moze to pomoze w jakichs porzadkach.. |
 |
|
|
|
 |
Admete
shadows and stars

|
Wysłany: Wto 20 Mar, 2007 12:53
|
|
|
Biedulko:-( gdyby się nie znalazł, to ja bym chyba mogła pomóc - tylko najpierw poszukam ) Dzięki Pemberley - clip jest świetny Gdzie dwóch kapitanów się bije...;-) |
_________________ „But the music is broken, the words half-forgotten, the sunlight has faded, the moon grown old."
"We are star stuff. We are the universe made manifest trying to figure itself out."
Lubię jesień.
 |
|
|
|
 |
Harry_the_Cat
poszukująca

|
Wysłany: Wto 20 Mar, 2007 12:57
|
|
|
| Dzięki Admette, ale to było wydanie dwupłytowe, więc mam nadzieję, że sie jednak odnajdzie........ |
_________________ Carry on my wayward son, For there'll be peace when you are done. Lay your weary head to rest, Now don't you cry no more... |
|
|
|
 |
Admete
shadows and stars

|
Wysłany: Wto 20 Mar, 2007 13:19
|
|
|
| To musi sie znaleźć, nie ma wyjścia. Bierz do raportu wszystkich znajomych, którym mogłaś pożyczyć. |
Lubię jesień.
 |
|
|
|
 |
Harry_the_Cat
poszukująca

|
Wysłany: Wto 20 Mar, 2007 13:22
|
|
|
Własnie to robię.... Osoba, na którą liczę, że to ma, nie pamięta, ale ustawiła sobie przypomnienie, żeby to sprawdzić... |
|
|
|
 |
Pemberley

|
Wysłany: Wto 20 Mar, 2007 14:04
|
|
|
kliknij w ten link wylogowana, to temat sie pojawi... |
 |
|
|
|
 |
malmik
Gerry zawsze wraca

|
Wysłany: Wto 20 Mar, 2007 20:34
|
|
|
| Harry_the_Cat napisał/a: | Własnie to robię.... Osoba, na którą liczę, że to ma, nie pamięta, ale ustawiła sobie przypomnienie, żeby to sprawdzić... |
A miałaś taki ładny z okładką z tzw sklepu czy też wersję nazywaną podobnie jak podmiot w tytule?? Bo tą taką drugą to zawsze gdzieś znajdziemy... |
|
|
|
 |
Harry_the_Cat
poszukująca

|
Wysłany: Wto 20 Mar, 2007 20:39
|
|
|
| Taką ze sklepu... |
|
|
|
 |
malmik
Gerry zawsze wraca

|
Wysłany: Wto 20 Mar, 2007 21:04
|
|
|
(można posta usunąć za niską wartość intelektualną) |
|
|
|
 |
AineNiRigani [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 20 Mar, 2007 21:45
|
|
|
Ja ostatnio cieszyłam sie jakby mi ktoś napluł w kieszeń. Bo odnaleźli się moi Piraci... A mam wersję unikalną, 3-płytową. Już zaczęłam się głowić i przypadkiem zwierzyłam sie przyjaciółce, która ze śmiechem pokazała mi swoją półke |
|
|
|
 |
Pemberley

|
|
|
|
 |
Harry_the_Cat
poszukująca

|
Wysłany: Czw 22 Mar, 2007 13:25
|
|
|
W ramach update'u - PotC się nie odnaleźli więc teraz podejrzewam każdego  |
|
|
|
 |
migotka
migotka

|
|
|
|
 |
Harry_the_Cat
poszukująca

|
Wysłany: Wto 03 Kwi, 2007 02:04
|
|
|
Widziałam trailer w kinie - przed 300 - juz nie mogę się doczekać. Chyba znowu wybiorę sie na nocną premierę |
|
|
|
 |
Harry_the_Cat
poszukująca

|
Wysłany: Pon 21 Maj, 2007 00:14
|
|
|
Kupiłam dzis bilety na czwartek!!! |
|
|
|
 |
malmik
Gerry zawsze wraca

|
Wysłany: Pon 21 Maj, 2007 07:36
|
|
|
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Kupiłam dzis bilety na czwartek!!! |
Ale ci fajnie
| Harry_the_Cat napisał/a: | | W ramach update'u - PotC się nie odnaleźli więc teraz podejrzewam każdego |
Słowo daję, że to nie ja - ja się mogę przyznać do innych pozycji |
_________________ Gosia zachwycająca się Ryśkiem - daje mi to poczucie ładu i porządku na świecie... |
|
|
|
 |
Harry_the_Cat
poszukująca

|
Wysłany: Pon 21 Maj, 2007 08:50
|
|
|
| malmik napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | | Kupiłam dzis bilety na czwartek!!! |
Ale ci fajnie |
Było jeszcze dużo
| Cytat: | | Harry_the_Cat napisał/a: | | W ramach update'u - PotC się nie odnaleźli więc teraz podejrzewam każdego |
Słowo daję, że to nie ja - ja się mogę przyznać do innych pozycji |
No wiem, że masz parę tych innych pozycji |
|
|
|
 |
AineNiRigani [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 21 Maj, 2007 18:37
|
|
|
a ja sie nie przyznaję do niczego
Czy wiecie, że ja jeszcze POC II tak naprawdę nie oglądałam? Chociaż od pół roku leży mi na półce i czeka.
I czeka... |
|
|
|
 |
Gunia

|
Wysłany: Pon 21 Maj, 2007 19:44
|
|
|
| A ja idę na pierwszy seans w piątek. Dziś już robiłyśmy wywiad w kinie i przymierzałyśmy się do zwinięcia tekturowego Johnny'ego. |
_________________ Dobra wiadomość jest taka, że Bóg zawsze odpowiada na nasze modlitwy.
Czasami po prostu odpowiedź brzmi: nie. |
|
|
|
 |
|
|