|
|
Czas honoru |
| Autor |
Wiadomość |
Agn
księgarniany wymiatacz

|
Wysłany: Nie 25 Sie, 2013 23:19
|
|
|
A już wrócił czy ma dopiero wrócić? Bo mignęła mi reklama w telewizorze, ale że rodzic przełączył, to nie dowiedziałam się niczego poza tym, że na pewno będzie nowy sezon i to już niedługo. |
_________________ Fear is the mind-killer. |
|
|
|
 |
Admete
shadows and stars

|
Wysłany: Pon 26 Sie, 2013 08:39
|
|
|
| Na VOD Onet możesz obejrzeć wcześniej za darmo. |
_________________ „But the music is broken, the words half-forgotten, the sunlight has faded, the moon grown old."
"We are star stuff. We are the universe made manifest trying to figure itself out."
Lubię jesień.
 |
|
|
|
 |
nicol81

|
Wysłany: Nie 06 Paź, 2013 20:52
|
|
|
| Nikt nie ogląda nowych odcinków? |
|
|
|
 |
RaczejRozwazna
|
Wysłany: Nie 06 Paź, 2013 21:06
|
|
|
| Ja podglądam ale jakoś bez entuzjazmu na razie. |
_________________ ...najbardziej poruszające są opowieści nieopowiedziane /J.R.R. Tolkien/ |
|
|
|
 |
milenaj

|
|
|
|
 |
annmichelle

|
Wysłany: Wto 10 Gru, 2024 14:01
|
|
|
Zrobiłam sobie powtórkę całości po latach (wcześniej oglądałam z przerwami, tak jak ukazywały się poszczególne serie) i dobrze mi się oglądało.
Tylko ostatnia seria i dodatkowa ("Powstanie") były nudnawe i mocno na siłę.
Pozostałe pięć - ok, jeśli przymknie się trochę oko. |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Na stronach tego forum (w domenie forum.northandsouth.info) stosuje się pliki cookies, które są zapisywane na dysku urządzenia końcowego użytkownika w celu ułatwienia nawigacji oraz dostosowaniu forum do preferencji użytkownika. Zablokowanie zapisywania plików cookies na urządzeniu końcowym jest możliwe po właściwym skonfigurowaniu ustawień używanej przeglądarki internetowej. Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może znacznie utrudnić używanie forum lub powodować błędne działanie niektórych stron. Brak blokady na zapisywanie plików cookies jest jednoznaczny z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie i używanie przez stronę tego forum. | Forum dostępne było także z domeny spdam.info Administracją danych związanych z zawartością forum, w tym ewentualnych, dobrowolnie podanych danych osobowych użytkowników, zgromadzonych w bazie danych tego forum, zajmuje się osoba fizyczna Łukasz Głodkowski.
|