|
W słońcu i w deszczu. Lato w dramach |
| Autor |
Wiadomość |
Admete
shadows and stars

|
Wysłany: Czw 05 Mar, 2020 07:01
|
|
|
| BeeMeR napisał/a: | | Już jestem na pustyni - Nam Ji Hyun jest urocza |
Te odcinki na pustyni i w oazie są świetne.
| Trzykrotka napisał/a: | | Babcia była przecież ciepła i dobra. |
No właśnie - dlaczego jej córki są takie zimne i okropne? Dlaczego matka Hae Won zabiła męża?
| Trzykrotka napisał/a: | | Bardzo jestem go ciekawa - Tej Irene, tego dziennika z 2010 roku, nocnego bloga, nocnego życia w lesie. |
Dlaczego nigdy nie próbował wyznać swoich uczuć? |
_________________ „But the music is broken, the words half-forgotten, the sunlight has faded, the moon grown old."
"We are star stuff. We are the universe made manifest trying to figure itself out."
Lubię jesień.
 |
|
|
|
 |
Trzykrotka

|
Wysłany: Czw 05 Mar, 2020 07:16
|
|
|
| Admete napisał/a: | | Dlaczego nigdy nie próbował wyznać swoich uczuć? |
Oby nie był jak Shahrukh z Darr, mamroczacy "jesteś moja, Irene" W każdym razie wygadał tajemnicę i teraz obie - i Hwi i Hae Won będą go piłować o tożsamość tajemniczej "cudzoziemki" Przezabawnie się wije i wykręca od odpowiedzi.
Mamy 100 stronę - może czas na nowy wątek? |
| Ostatnio zmieniony przez Trzykrotka Czw 05 Mar, 2020 08:36, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Admete
shadows and stars

|
Wysłany: Czw 05 Mar, 2020 08:25
|
|
|
Jak najbardziej czas. Może od razu dwie pory roku, bo mniej nas w wątku? Proponuję "Wiosna, lato, jesień zima i...znów wiosna - życie w dramalandzie." |
_________________ „But the music is broken, the words half-forgotten, the sunlight has faded, the moon grown old."
"We are star stuff. We are the universe made manifest trying to figure itself out."
Lubię jesień.
 |
|
|
|
 |
Trzykrotka

|
Wysłany: Czw 05 Mar, 2020 08:35
|
|
|
Albo tematyczny. Miałam pomysł na wątek z SI. Albo lekarski, bo za chwilę drama. Albo królewski skoro za chwilę LMH i BeeMer ogląda królową |
|
|
|
 |
BeeMeR

|
Wysłany: Czw 05 Mar, 2020 08:39
|
|
|
| Admete napisał/a: | Jak najbardziej czas. Może od razu dwie pory roku, bo mniej nas w wątku? Proponuję "Wiosna, lato, jesień zima i...znów wiosna - życie w dramalandzie." | podoba mi się, choć to nie stricte darmowe - nie tak dawno przypominałam sobie ten film skrótowo |
|
 |
Trzykrotka

|
Wysłany: Czw 05 Mar, 2020 09:04
|
|
|
To załóż Admete, ładny temat |
|
|
|
 |
Admete
shadows and stars

|
Wysłany: Czw 05 Mar, 2020 15:15
|
|
|
A jakie miałaś pomysły?
EDIT: Zapowiedź Rugal:
https://www.youtube.com/w...ature=emb_title |
Lubię jesień.
 |
|
|
|
 |
Trzykrotka

|
Wysłany: Czw 05 Mar, 2020 20:42
|
|
|
| Admete napisał/a: | | A jakie miałaś pomysły? |
Myślałam o nawiązaniu do aktualnych dramowych tematów, ale one tak szybko przemijają... Myślałam o watku "Dolina osobliwości albo skośne dramy" albo o jakimś nawiązującym do życia w mieście i na prowincji, bo trochę prowincjonalnych Camelii i Pogód nam się przytrafiło, ale twój pomysł mi się podoba Przydałyby nam się jakieś zdjęcia z zaznaczonymi porami roku, jakaś para całująca się wśród kwitnących wiśni, płatków śniegu, świetlików i opadających liści |
|
|
|
 |
Admete
shadows and stars

|
Wysłany: Czw 05 Mar, 2020 22:22
|
|
|
| No przydałoby się, ale nie zbieram zdjęć z seriali. Może coś znajdziecie? To założę jutro nowy wątek. |
Lubię jesień.
 |
|
|
|
 |
Trzykrotka

|
Wysłany: Czw 05 Mar, 2020 23:17
|
|
|
W Goblinie było wszystko, więc pozwoliłam sobie założyć nowy wątek według pomysłu Admete |
|
|
|
 |
|
|