Przesunięty przez: Gosia Sob 08 Mar, 2008 19:01 |
Gotowe na wszystko |
| Autor |
Wiadomość |
Jeannette
|
Wysłany: Sob 15 Lip, 2006 12:21
|
|
|
A ja nie oglądałam i dzisiaj nie ma powtórki..... :cry: wredny Polsat. |
|
|
|
 |
Gitka

|
|
|
|
 |
Agnesse
McPhysio

|
Wysłany: Czw 20 Lip, 2006 09:27
|
|
|
Kolejny aktor dołącza do obsady "Gotowych na wszystko"
Potwierdziły się plotki, że Joshowi Hendersonowi, słabo znanemu polskim widzom aktorowi, który w Ameryce cieszy się coraz większą popularnością, zaproponowano rolę w 15 odcinkach "Gotowych na wszystko". Zagra on rolę 18-letniego siostrzeńca Eddie Britt granej przez Nicollette Sheridan. Przyjedzie do Wisteria Lane, by sprawiać kłopoty swojej ciotce i prawdopodobnie by rozkochać w sobie, którąś z mieszkanek młodego pokolenia.
Fabuła trzeciego sezonu "Gotowych na wszystko" ma wrócić do ciemnych korzeni pierwszej części przygód zdesperowanych gospodyń domowych. Jednocześnie serial ma być śmieszniejszy, niż sezon poprzedzający.
Źródło: FilmWeb |
_________________ Addison: Where are the beautiful people running in slow motion on the beach?
Naomi: What?
 |
|
|
|
 |
Aragonte

|
Wysłany: Śro 03 Maj, 2017 21:26
|
|
|
Czy ktoś może wie, gdzie można legalnie obejrzec "Desperatki"? Trzeba się zalogowac na jakimś zalukaj albo czymś podobnym? Przyjaciółka od dawna mnie namawia, więc może ulegnę i choc spróbuję Widziałam pojedyncze odcinki, ale nic z tego nie pamiętam, więc to się nie liczy. |
_________________ "Wolę piekło chaosu od piekła porządku".
(W. Szymborska) |
|
|
|
 |
milenaj

|
|
|
|
 |
Anaru

|
Wysłany: Pią 12 Maj, 2017 18:24
|
|
|
Oglądałam to kiedyś z przyjemnością , ale kompletnie nie pamiętam w którym sezonie przerwałam |
|
 |
|
|
Na stronach tego forum (w domenie forum.northandsouth.info) stosuje się pliki cookies, które są zapisywane na dysku urządzenia końcowego użytkownika w celu ułatwienia nawigacji oraz dostosowaniu forum do preferencji użytkownika.
Zablokowanie zapisywania plików cookies na urządzeniu końcowym jest możliwe po właściwym skonfigurowaniu ustawień używanej przeglądarki internetowej.
Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może znacznie utrudnić używanie forum lub powodować błędne działanie niektórych stron.
Brak blokady na zapisywanie plików cookies jest jednoznaczny z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie i używanie przez stronę tego forum. | Forum dostępne było także z domeny spdam.info
Administracją danych związanych z zawartością forum, w tym ewentualnych, dobrowolnie podanych danych osobowych użytkowników, zgromadzonych w bazie danych tego forum, zajmuje się osoba fizyczna Łukasz Głodkowski.