|
Jude Law |
| Autor |
Wiadomość |
monika29.09

|
|
|
|
 |
Pemberley

|
Wysłany: Nie 12 Sie, 2007 21:59
|
|
|
Obejrzalam wreszcie " Rozstania i powroty":
http://forum.northandsout...p?p=99584#99584
Na komentarzu do Making of mowiono o swietnym rozumieniu sie pomiedzy Judem i A.Minghella i chyba producent uzyl okreslenia, ze Jude Law jest alter ego Minghelli...
Jude gra coraz lepiej, dochodzi do swoich granic i nie boi sie ich przekraczac.. |
_________________ Sezon? Na omułki....
 |
|
|
|
 |
monika29.09

|
|
|
|
 |
monka2212
monka2212

|
Wysłany: Sob 30 Sty, 2010 20:30
|
|
|
| A dzisiaj za niecała godzinkę na TVN7 Melodia miłości. Choć nie jestem największą fanką Jude'a, to akurat ten filmik uwielbiam. |
|
|
|
 |
milenaj

|
Wysłany: Nie 31 Sty, 2010 17:38
|
|
|
| Ja go ostatnio polubiłam bardzo i nagrałam sobie filmik. Będzie co oglądać wieczorem. |
|
|
|
 |
damamama
nowa wielbicielka DiU oraz JE

|
Wysłany: Sob 06 Lut, 2010 13:49
|
|
|
Właśnie w tej chwili oglądam na Zone Club reportaż o nim i jego karierze |
|
|
|
 |
Nellie
Queen Susan

|
Wysłany: Sob 06 Mar, 2010 20:44
|
|
|
Czy na naszym forum jest gdzieś wątek o "The Holidays"? Właśnie mam czas na przypominanie sobie tego filmu...na okrągło... A nie mogłam znależć dyskusji na ten temat... nie mogę się więc podzielić wrażeniami |
_________________ "Im bardziej będziesz rosła, tym bardziej będę dla ciebie większy..." Aslan |
|
|
|
 |
Caitriona
Byle do zimy

|
Wysłany: Sob 06 Mar, 2010 20:52
|
|
|
Nie, nie ma osobnego wątku dla tego filmu, ale myślę, że spokojnie możesz o swoich wrazeniach napisać tutaj, jak i w wątku "Fajny film widziałam wczoraj" |
_________________ And I'm not gonna lie Say I've been alright
'Cause it feels like I've been living upside down
What can I say? I'm survivin'
Crawling out these sheets to see another day
What can I say? I'm survivin'
And I'm gonna be fine I'm gonna be fine
I think I'll be fine
 |
|
|
|
 |
|
|
Na stronach tego forum (w domenie forum.northandsouth.info) stosuje się pliki cookies, które są zapisywane na dysku urządzenia końcowego użytkownika w celu ułatwienia nawigacji oraz dostosowaniu forum do preferencji użytkownika.
Zablokowanie zapisywania plików cookies na urządzeniu końcowym jest możliwe po właściwym skonfigurowaniu ustawień używanej przeglądarki internetowej.
Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może znacznie utrudnić używanie forum lub powodować błędne działanie niektórych stron.
Brak blokady na zapisywanie plików cookies jest jednoznaczny z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie i używanie przez stronę tego forum. | Forum dostępne było także z domeny spdam.info
Administracją danych związanych z zawartością forum, w tym ewentualnych, dobrowolnie podanych danych osobowych użytkowników, zgromadzonych w bazie danych tego forum, zajmuje się osoba fizyczna Łukasz Głodkowski.