|
Vicar of Dibley (Pastor na obcasach) 2007 |
| Autor |
Wiadomość |
lady_kasiek [Usunięty]
|
Wysłany: Śro 02 Lip, 2008 13:59
|
|
|
| Zwłaszcza to "nie, nie, nie, nie" tego staruszka. Ryś z lektorem to nie ten sam Rys boleśnie można było się o tym przekonać Robin Hooda oglądawszy. |
|
|
|
 |
beatrycze

|
Wysłany: Śro 02 Lip, 2008 16:57
|
|
|
Owszem w Robin Hoodzie Rysio to jedyna atrakcja ,film ogólnie taki sobie ale Rysio z tym swoim drżącym , zmysłowym głosem i przeszywającym wzrokiem
Ta Marianka to ma szczęście ,ale że chciała Robina ? Ale do Gaja też ją ciągnęło. |
|
|
|
 |
beatrycze

|
Wysłany: Czw 03 Lip, 2008 08:40
|
|
|
| Kochana Mag od strony 6 tego tematu Harry przetłumaczyła 1 odcinek "Vicar..." z Rysiem. |
|
|
|
 |
spin_girl
Niepoprawna Optymistka

|
Wysłany: Czw 03 Lip, 2008 09:38
|
|
|
| Vicar jest super, ale tylko w oryginale. Chciałabym kiedyś obejrzeć więcej niż te dwa odcinki, ale chwilowo utknęłam na Tudorach... |
_________________ To be called Mr Darcy and to stand on your own looking snooty at a party is like being called Heathcliff and insisting on spending the entire evening in the garden, shouting 'Cathy' and banging your head against a tree.
 |
|
|
|
 |
maenka
maenka

|
Wysłany: Nie 06 Lip, 2008 09:43
|
|
|
| Oj, z powodu właśnie świeżej miłości do N&S zajrzałam do You Tuba żeby poszukać Vicarego i................. ojej ten księgowy z cudownym głosem. Czy istnieją tacy księgowi? I tacy cudowni mężczyżni. No nie powiem mój mąż jest wspaniały jak pewnie partnerzy każdej z nas , ale TEN IDEAŁ. No cóż to świeża miłość wobec tego ciągle tylko myślę o jednym, |
|
|
|
 |
maenka
maenka

|
Wysłany: Nie 06 Lip, 2008 10:00
|
|
|
| Ojej znalazłam chyba całość podzieloną na małe kawałki na You Tubie. CZy znowu będę stracona na kilka godzin dla mojej rodziny. |
|
|
|
 |
beatrycze

|
Wysłany: Nie 06 Lip, 2008 10:24
|
|
|
| maenka napisał/a: | | Ojej znalazłam chyba całość podzieloną na małe kawałki na You Tubie. CZy znowu będę stracona na kilka godzin dla mojej rodziny. |
Ja już to mam za sobą .Moja rodzina a szczególnie córka gimnazjalistka stwierdziła że ja pochodzę z innej epoki -wiktoriańskiej |
|
|
|
 |
maenka
maenka

|
Wysłany: Nie 06 Lip, 2008 13:44
|
|
|
[quote="Harry_the_Cat"]W pewnym momencie chyba nawet zerka na publicznośc - jest tak ubawiony, że nie może sie powstrzymać!
A z kolei w scenie oświadczyn - jak ona wybiega, a on zostaje w środku - widziałaś, jak ręką zakrywa usta, żeby się nie śmiać? Ale na nic to!]
Czy to jest show z udziałem publiczności???? |
|
|
|
 |
maenka
maenka

|
Wysłany: Nie 06 Lip, 2008 13:49
|
|
|
RA uroczy i ten uśmiech. W N&S oprócz sceny peronowej był głownie mroczny, a ma taki cudowny usmiech. Jak sie usmiecha jest podobny do tego chłopaczka (Daniela Radcliffa), który gra Harrego Pottera, w którym kocha sie moja córka.
Jestem naprawdę zauroczona tym jak RA odegrał tę postać. Sam wdzięk czak i urok. |
| Ostatnio zmieniony przez maenka Nie 06 Lip, 2008 14:31, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Harry_the_Cat
poszukująca

|
Wysłany: Nie 06 Lip, 2008 13:55
|
|
|
| maenka napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | W pewnym momencie chyba nawet zerka na publicznośc - jest tak ubawiony, że nie może sie powstrzymać!
A z kolei w scenie oświadczyn - jak ona wybiega, a on zostaje w środku - widziałaś, jak ręką zakrywa usta, żeby się nie śmiać? Ale na nic to!] |
Czy to jest show z udziałem publiczności???? |
Nie wiem, czy wszystkie sezony tak kręcili, ale finałowe odcinki - to, co dzieje się we wnętrzach - było kręcone w studiu przy udziale publiczności. Trochę osób z forów angielskich - c19 i AA - mialo okazję brać udział.[/list] |
_________________ Carry on my wayward son, For there'll be peace when you are done. Lay your weary head to rest, Now don't you cry no more... |
|
|
|
 |
beatrycze

|
Wysłany: Nie 06 Lip, 2008 16:20
|
|
|
| Ogłądałam reportaż z planu .Rzeczywiście sceny w pomieszczeniach były z udziałem publiczności ,tylko sceny w plenerze póżniej dokręcono. Publiczność ,jak słychać wiernie kibicowała naszej parze . |
|
|
|
 |
aneby
:(

|
Wysłany: Czw 04 Wrz, 2008 10:57
|
|
|
| maenka napisał/a: | | Ojej znalazłam chyba całość podzieloną na małe kawałki na You Tubie. CZy znowu będę stracona na kilka godzin dla mojej rodziny. |
Ja też znalazłam. Lepiej późno niż wcale Po prostu umarłam ze śmiechu Najlepsze chyba jest "to powinnam być ja" i te tańczące dziadki w tle
Czy gdzieś można to zobaczyć w całości? (te odcinki z Rysiem)? Pliiizzz |
|
|
|
 |
Gosia
Like a Wingless Bird

|
Wysłany: Czw 04 Wrz, 2008 12:56
|
|
|
Scena "To powinnam być ja" jest moją ulubioną |
_________________ Nie wiemy nigdy, czym i jacy jesteśmy w oczach bliźnich, ale nie wiemy również,
czy istotnie jesteśmy tacy, jakimi wydajemy się sami sobie.
Adresy moich blogów:
I believe we have already met
Strona North and South by Gosia
 |
|
|
|
 |
maenka
maenka

|
Wysłany: Czw 04 Wrz, 2008 13:21
|
|
|
A moja kiedy nasz słodki ksiegowy zaczyna mowić o długu i wylicza kolejność randek.
No i jeszcze scena z oświadczynami. |
|
|
|
 |
Gosia
Like a Wingless Bird

|
Wysłany: Czw 04 Wrz, 2008 19:00
|
|
|
Och, wyliczanie randek jest świetne, no i Kiss with Tongue |
_________________ Nie wiemy nigdy, czym i jacy jesteśmy w oczach bliźnich, ale nie wiemy również,
Adresy moich blogów:
 |
|
|
|
 |
aneby

|
Wysłany: Czw 04 Wrz, 2008 19:04
|
|
|
Oświadczyny ! zeszłam po raz drugi |
|
|
|
 |
sibia
sibia

|
Wysłany: Czw 04 Wrz, 2008 20:10
|
|
|
O rany. Załatwiłyście mnie, drogie Damy. Zamiast pracować siedzę i guglam po youtube.
Czemu u nas się nie robi takich seriali?
Ja świeża fanka Rysia, pierwszy raz go widziałam takiego współczesnego. No i wpadłam.
Jeszcze bardziej. |
|
|
|
 |
Gosia
Like a Wingless Bird

|
Wysłany: Czw 04 Wrz, 2008 21:17
|
|
|
Tak to wlasnie sie dzieje
Zostaja jeszcze bajeczki |
Adresy moich blogów:
 |
|
|
|
 |
anika
|
Wysłany: Pią 05 Wrz, 2008 09:18
|
|
|
Bajeczki na dobranoc to kolorowe sny.
O czym to już same wiecie najlepiej |
|
|
|
 |
Harry_the_Cat
poszukująca

|
Wysłany: Pią 05 Wrz, 2008 10:38
|
|
|
| sibia napisał/a: | O rany. Załatwiłyście mnie, drogie Damy. Zamiast pracować siedzę i guglam po youtube.
Czemu u nas się nie robi takich seriali?
Ja świeża fanka Rysia, pierwszy raz go widziałam takiego współczesnego. No i wpadłam.
Jeszcze bardziej. |
Hehe - wcale nam nie jest przykro, że tak się męczysz |
_________________ Carry on my wayward son, For there'll be peace when you are done. Lay your weary head to rest, Now don't you cry no more... |
|
|
|
 |
aneby

|
Wysłany: Pią 05 Wrz, 2008 10:54
|
|
|
Sibio praca nie zając, nie ucieknie Rysiowi trzeba poświęcić trochę czasu żeby nie poczuł się zaniedbany przez swoje fanki
Oglądając VoD przysłużyłaś się swojemu zdrowiu wszak śmiech to zdrowie |
|
|
|
 |
beatrycze

|
Wysłany: Pią 05 Wrz, 2008 13:10
|
|
|
| kolorowe bajeczki,cudowne sny ,śpiewający głos Rysia ...najlepsze na dobranoc |
|
|
|
 |
sibia
sibia

|
Wysłany: Pią 05 Wrz, 2008 18:48
|
|
|
Nieładnie się śmiać z czyjegoś nieszczęścia