|
Siurpryza, czyli niespodzianka! :) |
| Autor |
Wiadomość |
anika
|
Wysłany: Wto 19 Sie, 2008 12:10
|
|
|
Mag, WIELKIE DZIĘKI !!!
Jak tego dokonałaś, wspaniała kobieto? |
|
|
|
 |
Monika
Mark Darcy desperately wanted

|
Wysłany: Wto 19 Sie, 2008 20:42
|
|
|
Niesamowite, Mag Jesteś pełna niespodzianek A może Rysio w wolnej chwili wpadnie na forum, chociaż... wiem, wiem, to już byłaby gwiazdka z nieba |
|
|
|
 |
Anetam
|
Wysłany: Śro 20 Sie, 2008 13:25
|
|
|
| Monika napisał/a: | Niesamowite, Mag Jesteś pełna niespodzianek A może Rysio w wolnej chwili wpadnie na forum, chociaż... wiem, wiem, to już byłaby gwiazdka z nieba |
Wtedy na forum byłoby takie przeciążenie,że w końcu żadna z nas nie mogłaby z nim porozmawiać i każda by była rozczarowana |
|
|
|
 |
anika
|
Wysłany: Pią 22 Sie, 2008 12:02
|
|
|
Mag,
JESTEŚ WIELKA!
serdeczne dzięki.
Czekam z niecierpliwością.
powiem jak mama Benet "wysłałaś i nic nie powiedziałaś" ja bym chyba pękła na forum.
Pozdrawiam i miłego lezenia.
A |
|
|
|
 |
Admete
shadows and stars

|
Wysłany: Pią 22 Sie, 2008 12:52
|
|
|
Mag medal Ci się należy |
_________________ „But the music is broken, the words half-forgotten, the sunlight has faded, the moon grown old."
"We are star stuff. We are the universe made manifest trying to figure itself out."
Lubię jesień.
 |
|
|
|
 |
Gunia

|
Wysłany: Pią 22 Sie, 2008 16:07
|
|
|
Brawka, Mag, za cenną prospołeczną inicjatywę!
|
_________________ Dobra wiadomość jest taka, że Bóg zawsze odpowiada na nasze modlitwy.
Czasami po prostu odpowiedź brzmi: nie. |
|
|
|
 |
Gosia
Like a Wingless Bird

|
Wysłany: Pią 22 Sie, 2008 18:07
|
|
|
I faktycznie musiał jeszcze do tego interesu dołożyć. Ale super reakcja!
Należą sie Rysiowi za ten list gorące podziekowania no i oczywiscie podziekowania dla Ciebie za wspanialy pomysl
To naprawde swiadczy o tym, ze mu woda sodowa do glowy nie uderzyla, i ze jest bardzo sympatycznym facetem.
Strasznie jestem ciekawa co mu napisalas
W kazdym razie po raz kolejny
To przeliterowanie nazwy forum mnie rozczuliło |
_________________ Nie wiemy nigdy, czym i jacy jesteśmy w oczach bliźnich, ale nie wiemy również,
czy istotnie jesteśmy tacy, jakimi wydajemy się sami sobie.
Adresy moich blogów:
I believe we have already met
Strona North and South by Gosia
 |
|
|
|
 |
maharet
maharet

|
Wysłany: Pią 22 Sie, 2008 21:19 wow
|
|
|
| Brawo za inicjatywę. Jak miło spojrzeć na tą dedykację... i have tears in my eyes... |
_________________ Where North and South collide.... |
|
|
|
 |
Agn
księgarniany wymiatacz

|
Wysłany: Sob 23 Sie, 2008 17:39
|
|
|
No, Rysiu, jeśli twoje fanki do tej pory tylko cię grzały swą miłością, to teraz czeka cię efekt cieplarniany... |
_________________ Fear is the mind-killer. |
|
|
|
 |
agnesa

|
Wysłany: Sob 23 Sie, 2008 19:52
|
|
|
Brawo. |
|
|
|
 |
lady_kasiek [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 23 Sie, 2008 20:32
|
|
|
Słodziutki On musi być ))) |
|
|
|
 |
Alicja

|
Wysłany: Sob 23 Sie, 2008 21:24
|
|
|
| Mag13 napisał/a: | | A poza tym musiał wydać 72 pensy na znaczek, o cenie koperty już nie wspominając! |
jak wynika raczej nie jest małostkowy
Mag wspaniała niespodzianka,
| Mag13 napisał/a: | | *I znowu udaję się pod lipę* | wypoczywaj do woli jeśli masz mieć od tego tak nieziemskie pomysły |
|
|
|
 |
Harry_the_Cat
poszukująca

|
Wysłany: Sob 23 Sie, 2008 21:37
|
|
|
| Alicja napisał/a: | | Mag13 napisał/a: | | A poza tym musiał wydać 72 pensy na znaczek, o cenie koperty już nie wspominając! |
jak wynika raczej nie jest małostkowy
|
Ech... nie wiem, jak Wam to powiedzieć , ale zasadniczo rozsyłanie podpisanych zdjęć to część jego pracy Wygląda to, z tego, co pamiętam tak, że raz na jakis czas Richard wpada do agencji zabiera korespondencję i jedzie z tym do rodzinnego domu, gdzie czyta/podpisuje zdjęcia. Czasami to trwa dłużej - szczególnie jeśli akurat kręci RH. Potem wysyła - często z Leicester (np. mój był tam wysłany), ale widocznie teraz jest tak zajęty, że zajmuje się tym też w Londynie Nie mniej jednak szacun, za dedykację z trudną obcą nazwą |
_________________ Carry on my wayward son, For there'll be peace when you are done. Lay your weary head to rest, Now don't you cry no more... |
|
|
|
 |
Gosia
Like a Wingless Bird

|
Wysłany: Sob 23 Sie, 2008 21:39
|
|
|
Ale mi sie wydaje, ze najczesciej aktorzy czy piosenkarze prosza o koperte zwrotna ze znaczkiem czy kuponem. Tak, zeby do tego nie dokladac Przynajmniej kiedys o tym slyszalam. Nie wiem, jak jest w przypadku Rysia.
Tak czy inaczej szacunek |
_________________ Nie wiemy nigdy, czym i jacy jesteśmy w oczach bliźnich, ale nie wiemy również,
czy istotnie jesteśmy tacy, jakimi wydajemy się sami sobie.
Adresy moich blogów:
I believe we have already met
Strona North and South by Gosia
 |
|
|
|
 |
Gunia

|
Wysłany: Sob 23 Sie, 2008 21:43
|
|
|
| Gosia napisał/a: | Ale mi sie wydaje, ze najczesciej aktorzy czy piosenkarze prosza o koperte zwrotna ze znaczkiem czy kuponem. Tak, zeby do tego nie dokladac |
W jednym jedynym przypadku, kiedy osobiście zainteresowałam się czymś takim, znaczek nie był wymagany, a to bynajmniej nie jakaś specjalnie bogata "gwiazda".
Co nie zmienia faktu, że to miły gest. |
_________________ Dobra wiadomość jest taka, że Bóg zawsze odpowiada na nasze modlitwy.
|
|
|
 |
Harry_the_Cat
poszukująca

|
Wysłany: Sob 23 Sie, 2008 22:22
|
|
|
| Gosia napisał/a: | Ale mi sie wydaje, ze najczesciej aktorzy czy piosenkarze prosza o koperte zwrotna ze znaczkiem czy kuponem. Tak, zeby do tego nie dokladac Przynajmniej kiedys o tym slyszalam. Nie wiem, jak jest w przypadku Rysia.
Tak czy inaczej szacunek |
W poprzedniej agencji tak właśnie było. Nie wiem, jak jest teraz. |
_________________ Carry on my wayward son, For there'll be peace when you are done. Lay your weary head to rest, Now don't you cry no more... |
|
|
|
 |
lady_kasiek [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 24 Sie, 2008 09:39
|
|
|
| Gunia napisał/a: | | a to bynajmniej nie jakaś specjalnie bogata "gwiazda". |
Ben jest na razie na dorobku
Rysiek jest wielki nie ma co! |
|
|
|
 |
Gunia

|
Wysłany: Nie 24 Sie, 2008 16:21
|
|
|
| lady_kasiek napisał/a: | Gunia napisał/a:
a to bynajmniej nie jakaś specjalnie bogata "gwiazda".
Ben jest na razie na dorobku |
Ale odsyła za swoje. |
|
|
|
 |
Alicja

|
Wysłany: Nie 24 Sie, 2008 16:51
|
|
|
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Ech... nie wiem, jak Wam to powiedzieć , ale zasadniczo rozsyłanie podpisanych zdjęć to część jego pracy |
nawet często nie jego, a agenta tudzież sekretarki, co nie zmienia faktu, że niespodzianka jest miła ktokolwiek to nie był nagłówkował się nad polską pisownią |
|
|
|
 |
BeeMeR

|
Wysłany: Śro 27 Sie, 2008 12:52
|
|
|
Piękna niespodzianka - a przeliterowanie polskiej nazwy forum rozczulające
Brawo za inicjatywę! |
|
 |
Pemberley

|
Wysłany: Śro 27 Sie, 2008 15:11
|
|
|
Meg, rewelacyjny pomysl!!!
Gartuluje!! Rysiu dostaje ciagle jakies prezenta z niemieckiego i angielskiego forum i dziekuje za to regularnie w rozmaity sposob. Ciesze sie, ze teraz zna tez i nasze forum. |
_________________ Sezon? Na omułki....
 |
|
|
|
 |
Gunia

|
Wysłany: Czw 28 Sie, 2008 01:12
|
|
|
| Mag13 napisał/a: | Są na C19 także informacje o konieczności załączenia koperty zwrotnej i porady, jak to może uczynić ktoś mieszkający poza W. Brytanią. Jako skąpy Pomorzak przerzuciłam koszty na adresata, co było zresztą powszechne w XIX wieku. Znani angielscy pisarze, np. Walter Scott, narzekali, że poczta od miłośników ich twórczości rujnuje ich! |
A propos - uwielbiam tę "pocztową" anedgotkę o Twainie! |
|
|
|
 |
Alicja

|
Wysłany: Czw 28 Sie, 2008 20:19
|
|
|
Mag, jak Pomorzak Pomorzakowi - jesteś niezła z tym przerzuceniem kosztów |
|
|
|
 |
Harry_the_Cat
poszukująca

|
Wysłany: Czw 28 Sie, 2008 23:45
|
|
|
No to nie jest tak, że zupełnie nikt. Tylko jedni są najwyraźniej bardziej samolubni od innych i mają takie coś tylko dla siebie |
|
|
|
 |
Serenitka

|
Wysłany: Pią 29 Sie, 2008 13:32
|
|
|
Mag! to cudownie ze przedstawilas Rysiowi ze w Polsce tez go kochaja!
swietna robota, a obejrzenie tej wlasnorecznej dedykacji z polska nazwa forum - poprostu bezcenne!!!
ja bym chyba taki oryginalny liscik od niego powiesila kolo lozka i codzien głaskała
Ehhh Rysio jest absolutnie cudowny, tym gestem jeszcze bardziej mnie rozczulił...
|
_________________ "Nic łatwiejszego niż zmienić kobietę przeciętną w wyjątkową. Wystarczy ją pokochać."
 |
|
|
|
 |
|
|