Przesunięty przez: ŁukaszG Śro 21 Cze, 2006 20:35 |
Hugh Jackman |
| Autor |
Wiadomość |
Alison
|
Wysłany: Nie 13 Sty, 2008 17:31
|
|
|
Wiecie, że obejrzałam sobie przed chwilą wycięte sceny z tego "Someone like you" z Hugh i Ashley Judd i okazuje się, że tam jest alternatywne zakończenie. Kompletnie inne!
To znaczy też happy end, ale inna sceneria, inny dialog. No, całują się tak samo ładnie. Może nawet ładniej. W każdym razie na pewno dłużej. |
|
|
|
 |
malmik
Gerry zawsze wraca

|
Wysłany: Nie 13 Sty, 2008 19:23
|
|
|
| Ło kurcze - to lecę zobaczyć (o ile mam wycięte sceny- bo nawet nie sprawdzałam) |
_________________ Gosia zachwycająca się Ryśkiem - daje mi to poczucie ładu i porządku na świecie... |
|
|
|
 |
Alison
|
Wysłany: Nie 13 Sty, 2008 20:25
|
|
|
| malmik napisał/a: | | Ło kurcze - to lecę zobaczyć (o ile mam wycięte sceny- bo nawet nie sprawdzałam) |
No i jak wrażenia? |
|
|
|
 |
malmik
Gerry zawsze wraca

|
Wysłany: Nie 13 Sty, 2008 20:27
|
|
|
próbuję sobie dać radę z zaległymi wątkami i jeszcze nie doszłam - ale za raz gamonie idą spać więc siłą rzeczy będę się musiała odessać od kompa i dorwać króliczka.....
Jeżeli przeżyję jutrzejszy dzień to opiszę.... |
_________________ Gosia zachwycająca się Ryśkiem - daje mi to poczucie ładu i porządku na świecie... |
|
|
|
 |
malmik
Gerry zawsze wraca

|
Wysłany: Pon 14 Sty, 2008 19:19
|
|
|
Przeżyłam więc piszę - chyba to alternatywne nawet bardziej mi się podoba - w standardowym zakończeniu mam wrażenie, że facet trochę robi łaskę - tu trzepiąc te szachy(nie wiem dlaczego akurat szachy bo rola przez cały film nie wskazywała na to, że to facet który mógłby się zająć grą w szachy) pokazuje całą swoją rządzę. Patrz że nigdy nie weszłam wcześniej na dodatki... |
|
|
|
 |
Alison
|
Wysłany: Pon 14 Sty, 2008 20:53
|
|
|
| malmik napisał/a: | Przeżyłam więc piszę - chyba to alternatywne nawet bardziej mi się podoba - w standardowym zakończeniu mam wrażenie, że facet trochę robi łaskę - tu trzepiąc te szachy(nie wiem dlaczego akurat szachy bo rola przez cały film nie wskazywała na to, że to facet który mógłby się zająć grą w szachy) pokazuje całą swoją rządzę. Patrz że nigdy nie weszłam wcześniej na dodatki... |
Zgadzam się, w tej finałowej scenie za bardzo ją przetrzymuje, i robi taką jedną minę jakby faktycznie robił jej łaskę, a w tej dachowej jest taki max napalony Szachy faktycznie dziwny pomysł, bo ani razu się nie pokazały po drodze, ale może jak się musiał mocno skupić i zastanowić nad życiem, to grał w szachy. Zastanawiam sie tylko jak on po tej drabince pożarowej wlazł z tym pudłem szachów, bo chyba mu za wygodnie nie było
Ja i tak uwielbiam ta scenę, jak ona się ewakuuje z łóżka kiedy on udaje, że śpi . Bo samo przebudzenie jest oczywście słodkie |
|
|
|
 |
Gitka

|
Wysłany: Pią 01 Lut, 2008 20:53
|
|
|
Nowe zdjęcie Kidman i Jackmana z "Australii"
W lutowym numerze magazynu Vanity Fair zamieszczono nowe zdjęcie z "Australii" niecierpliwie oczekiwanego przez wszystkich widowiska Baza Luhrmanna, twórcy "Roztańczonego buntownika" i "Moulin Rouge!". Na zdjęciu zobaczyć można grających główne role Hugh Jackmana i prężącą się pod jego dotykiem Nicole Kidman.
"Australia" zapowiadana jest przez Luhrmanna jako wielka epopeja w stylu "Przeminęło z wiatrem". Kidman gra brytyjską arystokratkę, właścicielkę gigantycznych rozmiarów rancza. Jej wrogowie zrobią wszystko, by odebrać jej ziemię. Szansą na przetrwanie jest przepędzenie 200 sztuk bydła przez niemal cały kontynent, w czym pomóc jej ma nieokrzesany, lecz znakomity w swej robocie Jackman. W trakcie podróży między dwójką bohaterów rozgorzeje uczucie, a między Australią a Japonią konflikt zbrojny.
Film trafi do australijskich kin latem tego roku.
http://www.filmweb.pl/Now...2,News,id=40577 |
|
 |
snowdrop

|
Wysłany: Sob 02 Lut, 2008 19:31
|
|
|
Wow, nie słyszałam o tym filmie. Uwielbiam Hugh. Mniam |
_________________ "The person, be it gentleman or lady, who has not pleasure in a good novel, must be intolerably stupid" Henry Tilney, Northanger Abbey |
|
|
|
 |
Narya

|
Wysłany: Sob 02 Lut, 2008 19:53
|
|
|
Ja słyszałam i czekam na niego. Ale nie wiedziałam, że jeszcze tak długo... Hugh na koniu |
|
|
|
 |
AineNiRigani [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 02 Lut, 2008 20:03
|
|
|
ktoś tutaj wrzucał fajny "trailer" |
|
|
|
 |
Wiedźma

|
|
|
|
 |
Pemberley

|
Wysłany: Śro 21 Maj, 2008 14:19
|
|
|
Dla czekajacych na Australie zwiastun zapowiadajacy film jak za starych dobrych czasow:
http://pl.youtube.com/wat...feature=related
Nicole Kidman i Hugh Jackson...Trzeba sie wbic w cierpliowosc do listopada.... |
_________________ Sezon? Na omułki....
 |
|
|
|
 |
Admete
shadows and stars

|
Wysłany: Śro 21 Maj, 2008 15:18
|
|
|
Lubię takie filmy Wybiorę się na pewno. |
_________________ „But the music is broken, the words half-forgotten, the sunlight has faded, the moon grown old."
"We are star stuff. We are the universe made manifest trying to figure itself out."
Lubię jesień.
 |
|
|
|
 |
Gitka

|
|
|
|
 |
asiek

|
Wysłany: Nie 25 Maj, 2008 12:54
|
|
|
Już przebieram kopytkami. |
|
|
|
 |
aneby
:(

|
Wysłany: Sob 15 Lis, 2008 21:01
|
|
|
| Jakoś Van Helsing mnie nie bawi. Cieniutki. Tylko na Hugh można popatrzeć. Swoją drogą były fajny jako Rochester z takimi włosami. Dlaczego ja tak lubię brunetów ? *wzdycha* |
|
|
|
 |
Sofijufka
ja chcę miec spokój...

|
Wysłany: Sob 15 Lis, 2008 21:15
|
|
|
| mnie tez nie bawi... |
|
|
|
 |
Anaru

|
Wysłany: Nie 16 Lis, 2008 01:46
|
|
|
| aneby napisał/a: | | Dlaczego ja tak lubię brunetów ? *wzdycha* |
Też lubię *wzdycha również* |
|
 |
asiek

|
|
|
|
 |
asiek

|
|
|
|
 |
aneby
:(

|
|
|
|
 |
asiek

|
|
|
|
 |
asiek

|
Wysłany: Nie 23 Lis, 2008 11:19
|
|
|
Gorąca tapetka z "Australii" /wyszperana w sieci/...

EDIT:
A tu dwie tapetki dla wielbicielek Hugh.
klik |
|
|
|
 |
asiek

|
|
|
|
 |
Calipso
Mama Mayi <3

|
Wysłany: Pią 05 Gru, 2008 17:42
|
|
|
W poniedziałek,8 grudnia,na polsacie,o godzinie 20.00 : X-Men 2
W jednej z głównych ról Hugh jako Wolverine
Szczegóły tu |
_________________ "Nektar szczęścia nigdy nie bywa bez domieszki,lepiej jednak wypić go razem z piołunem,aniżeli nigdy nie skosztować ani kropli"
 |
|
|
|
 |
|
|