|
Duma i uprzedzenie - film doskonały ;) |
| Najzabawniejsza ekranizacja DiU |
| '40 |
|
17% |
[ 6 ] |
| '80 |
|
2% |
[ 1 ] |
| '95 |
|
57% |
[ 20 ] |
| '05 |
|
22% |
[ 8 ] |
|
| Głosowań: 20 |
| Wszystkich Głosów: 35 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Gunia

|
Wysłany: Pon 26 Cze, 2006 14:23
|
|
|
| Nimloth napisał/a: | Jeszcze co do sceny tańca to za pierwszym razem gdy oglądałam i Darcy poprosił Elizabeth, obawiałam się, że jeszcze będą tańczyć podobny taniec, jaki chwilę przedtem tańczyła Lizzy z Collinsem. Wyobrażacie sobie pana Darcy'ego podskakującego i kręcącego się w kółeczku? | Dobre... |
_________________ Dobra wiadomość jest taka, że Bóg zawsze odpowiada na nasze modlitwy.
Czasami po prostu odpowiedź brzmi: nie. |
|
|
|
 |
asiek

|
Wysłany: Pon 26 Cze, 2006 18:03
|
|
|
| Nimloth napisał/a: | Jeszcze co do sceny tańca [...] Wyobrażacie sobie pana Darcy'ego podskakującego i kręcącego się w kółeczku? |
O....o mało się nie zakrztusiłam ze śmiechu ! Już widzę Darce'go oczami wyobraźni.... ale nie...nie.... Darcy w podskokach traci .... sex appeal!!! |
|
|
|
 |
Gunia

|
Wysłany: Pon 26 Cze, 2006 18:06
|
|
|
Taaa... Widać, że orkiestra była opłacona... |
_________________ Dobra wiadomość jest taka, że Bóg zawsze odpowiada na nasze modlitwy.
Czasami po prostu odpowiedź brzmi: nie. |
|
|
|
 |
Trzykrotka

|
Wysłany: Wto 27 Cze, 2006 08:36
|
|
|
| Swoją drogą - to temat może raczej do wątku o balach - ale czy wtedy nie panował jakiś określony porządek w tańcach? Czy nie grano ich seriami w taki sposob, że pan Darcy na pewno wiedział, kiedy poprosić Elizabeth, żeby nie musieć podskakiwać? |
|
|
|
 |
Trzykrotka

|
Wysłany: Wto 27 Cze, 2006 19:44
|
|
|
Tak mi się właśnie wydawało :grin: .
Guniu, jeszcze Ci nie napisałam, ale avatarek - i osoba na avatarku - śliczności :grin: |
|
|
|
 |
AineNiRigani [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 27 Cze, 2006 20:15
|
|
|
| Taka romantyczna uroda. |
|
|
|
 |
|
|
Na stronach tego forum (w domenie forum.northandsouth.info) stosuje się pliki cookies, które są zapisywane na dysku urządzenia końcowego użytkownika w celu ułatwienia nawigacji oraz dostosowaniu forum do preferencji użytkownika.
Zablokowanie zapisywania plików cookies na urządzeniu końcowym jest możliwe po właściwym skonfigurowaniu ustawień używanej przeglądarki internetowej.
Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może znacznie utrudnić używanie forum lub powodować błędne działanie niektórych stron.
Brak blokady na zapisywanie plików cookies jest jednoznaczny z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie i używanie przez stronę tego forum. | Forum dostępne było także z domeny spdam.info
Administracją danych związanych z zawartością forum, w tym ewentualnych, dobrowolnie podanych danych osobowych użytkowników, zgromadzonych w bazie danych tego forum, zajmuje się osoba fizyczna Łukasz Głodkowski.