Fanfiki, tłumaczenia, literacka twórczość własna - MEGAFANFIK - FINAŁ
Dione - Sob 05 Sty, 2008 22:19
| snowdrop napisał/a: |
Chciałam powiedzieć że stoi już przede mną pusta puszka Dog in the foga. Od 20 już popijałam sobie pifko za zdrowie Darcika i Lizzy i oglądałam P&P.
Teraz poproszę grzańca. |
Doga masz powiadasz? Grzaniec już się robi, ale taki żimny Dog, to...[tu się oblizuje, myśląc o pysznościach]
Caitriona - Sob 05 Sty, 2008 22:19
| Gunia napisał/a: | | Caroline napisał/a: | To Gunia juz chyba zdecydowanie za dużo wypiła |
No właśnie. A na dodatek okazało się, że się uśmiechałam głupio przez kwadrans na darmo, bo tego nie da się załatwić. Idę spać. |
Do łóżka możesz iść dzisiaj wyjątkowo godzinkę później, ale alkoholu niet!
Może jakąś muzykę ktoś wrzuci?
Harry_the_Cat - Sob 05 Sty, 2008 22:20
| praedzio napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | Pytanie - czy Wam tez się wydaje, że w tym rządku to te kieliszki maja różną wielkość...? |
Eeee... dla mnie stoją w nierównej linii...
Koniec z grzańcem.... |
Racja. Przerzucamy sie na
U mnie Miller Genuine Draft
Dione - Sob 05 Sty, 2008 22:21
Ja mam w lodówce Żuberki, jaky kto na zimne reflektował, to służę....
Caroline - Sob 05 Sty, 2008 22:21
Dla tych, którzy nie mają jeszcze tak:
http://pl.youtube.com/watch?v=7U-wNvF07I4
kolejeczka!
Na cześć oszalałych bab!
snowdrop - Sob 05 Sty, 2008 22:22
Umarłam
http://wetmen.provocateuse.com/show/hugh_jackman
Harry_the_Cat - Sob 05 Sty, 2008 22:22
A ... i ZDROWIE MAŁYCH DARSIKÓW!
malmik - Sob 05 Sty, 2008 22:23
| Alison napisał/a: | | malmik napisał/a: | | Alison napisał/a: | Sorry, ale chyba z wami dzisiaj nie poimprezuję, bo mi sie tak internet przytyka, że nie nadążam Was czytać, a macie taką naprodukcję jakby Was z więźnia, w którym był brak dostępu do sieci, wypuścili |
Matko - co się krzywisz - pokaż swój piękny uśmiech i zostań z nami!!!!!! |
Ale aż sie boję Dopiero teraz widzę, co mój Ojciec miał na myśli mówiąc czasami "oszalałe baby" |
Jakie oszalałe - to tylko nadmiar grzańca w organiźmie co najwyźej - ale impreza jak najbardziej kurtlarna
Caroline - Sob 05 Sty, 2008 22:23
| snowdrop napisał/a: | | A ... i ZDROWIE MAŁYCH DARSIKÓW! |
No jakże mogłyśmy zapomnieć!
Niech żyją! Niech żyją! ... No może wystarczy...
MiMi - Sob 05 Sty, 2008 22:23
z Wami to ja tak raczej nie będę miała
trifle - Sob 05 Sty, 2008 22:23
| Harry_the_Cat napisał/a: | | A ... i ZDROWIE MAŁYCH DARSIKÓW! |
I jaka popularna jest strona z wetmen
Gunia - Sob 05 Sty, 2008 22:24
| Caitriona napisał/a: | Gunia napisał/a:
Caroline napisał/a:
To Gunia juz chyba zdecydowanie za dużo wypiła
No właśnie. A na dodatek okazało się, że się uśmiechałam głupio przez kwadrans na darmo, bo tego nie da się załatwić. Idę spać.
Do łóżka możesz iść dzisiaj wyjątkowo godzinkę później, ale alkoholu niet! |
Lepiej już pójdę, bo jak tak dalej pójdzie, to albo wejdę na stronę tamtego programu i powiem autorom kilka słów prawdy, albo wywalę kompa przez okno.
snowdrop - Sob 05 Sty, 2008 22:24
Ja też krzywo widzę te winka
Dione - Sob 05 Sty, 2008 22:24
UUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Jak ja go lubię!!!!!!!! Aż się piwem oplułam......
I za małych Darsików
Ale Hugh Jackman
Harry_the_Cat - Sob 05 Sty, 2008 22:25
| snowdrop napisał/a: | Ja też krzywo widzę te winka |
Praffffta?
Caroline - Sob 05 Sty, 2008 22:26
| Gunia napisał/a: | | Lepiej już pójdę, bo jak tak dalej pójdzie, to albo wejdę na stronę tamtego programu | Guniu, o jakim programie mówisz? Może wylej na niego butelkę Piccolo i zapomnij o jego istnieniu, carpe diem i biegnącą chwilę! Wyluzuj.
MiMi - Sob 05 Sty, 2008 22:26
Jak dla mnie, to te winka falują...
malmik - Sob 05 Sty, 2008 22:27
TaŃczOM
Alison - Sob 05 Sty, 2008 22:28
Idę kochane kończyć napisy. Na trzeźwo nie da się z Wami wytrzymać
Dione - Sob 05 Sty, 2008 22:28
Nie wiem jak wy, ale idę coś upichcić. Co powiecie na zapiekankę makaranową z dużą ilością żółtego sera?
Gunia - Sob 05 Sty, 2008 22:28
| Caroline napisał/a: | | Gunia napisał/a: | | Lepiej już pójdę, bo jak tak dalej pójdzie, to albo wejdę na stronę tamtego programu | Guniu, o jakim programie mówisz? Może wylej na niego butelkę Piccolo i zapomnij o jego istnieniu, carpe diem i biegnącą chwilę! Wyluzuj. |
No o tym, co to przez kwadrans oczami świeciłam, żeby mi ktoś pomógł, a tu no way. Ech... Idę po Piccolo i na niego wyleje. Akurat mam w domu truskawkowe, ohydne!
Harry_the_Cat - Sob 05 Sty, 2008 22:28
Właśnie zobaczyłam w swoich zasobach ten emotek:
Adekwatny, nie?
Caroline - Sob 05 Sty, 2008 22:29
| MiMi napisał/a: | z Wami to ja tak raczej nie będę miała | Obyś nigdy nie miała! W celach dydaktycznych proszę zajrzeć do wątku Gerald Butler i zobaczyć, co się dzieje z fajnymi herbatnikami, gdy przesadzają.
Czy ktoś tu postulował muzykę?
Coś by się przydało, ino ze mnie DJ jak z tasaka przytulanka, może ktoś coś ma pod youtubową ręką?
Dione - Sob 05 Sty, 2008 22:29
| Alison napisał/a: | Idę kochane kończyć napisy. Na trzeźwo nie da się z Wami wytrzymać |
Przecież grzaniec na matusię czaka już od paru minut??
Harry_the_Cat - Sob 05 Sty, 2008 22:29
| Dione napisał/a: | | Nie wiem jak wy, ale idę coś upichcić. Co powiecie na zapiekankę makaranową z dużą ilością żółtego sera? |
O tak, pliz! U mnie lodówka świeci pustkami, bo była taka koleja w sklepie, że nam się nie chciało... I teraz mamy jeno kocie żarcie...
|
|
|