Fanfiki, tłumaczenia, literacka twórczość własna - MEGAFANFIK - FINAŁ
Gunia - Sob 05 Sty, 2008 22:12
Ja chyba znalazłam kogoś, kto za mnie stoczy wojnę z tym głupim programem, więc na razie chyba przeżyję na trzeźwo.
Caroline - Sob 05 Sty, 2008 22:12
| malmik napisał/a: | | CCOOOOOOO!!!!!! aż to się nam rozochociło - jeszcze przyjdzie jaki stróż prawa i zaaresztje za rzpijanie nieletnich | Piccolo, piccolo, gdzie jest piccolo! Dla Guni i MiMi po kieliszeczku prosim, jabłkowego
Dione - Sob 05 Sty, 2008 22:12
| Harry_the_Cat napisał/a: | Pytanie - czy Wam tez się wydaje, że w tym rządku to te kieliszki maja różną wielkość...? |
Zdecydowanie mają różną wielkość....To jeszcze po jdenym - może się wyrównają?
Harry_the_Cat - Sob 05 Sty, 2008 22:12
| Caroline napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | A ile minęło zanim zaczęłaś się zastanawiać...?
U mnie 2 nanosekundy.... | Od razu mi się taki kwadratowy dołek z brązowawą cieczą za stodołą wujka przypomniał |
No właśnie....
malmik - Sob 05 Sty, 2008 22:13
| Caroline napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | A ile minęło zanim zaczęłaś się zastanawiać...?
U mnie 2 nanosekundy.... | Od razu mi się taki kwadratowy dołek z brązowawą cieczą za stodołą wujka przypomniał |
Dokładnie miałam to samo skojarzenie
Caroline - Sob 05 Sty, 2008 22:13
| Harry_the_Cat napisał/a: | Pytanie - czy Wam tez się wydaje, że w tym rządku to te kieliszki maja różną wielkość...? | Hmmm, raczej nie, może tylko troszkę falują
Alison - Sob 05 Sty, 2008 22:13
Sorry, ale chyba z wami dzisiaj nie poimprezuję, bo mi sie tak internet przytyka, że nie nadążam Was czytać, a macie taką naprodukcję jakby Was z więźnia, w którym był brak dostępu do sieci, wypuścili
Harry_the_Cat - Sob 05 Sty, 2008 22:13
| Dione napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | Pytanie - czy Wam tez się wydaje, że w tym rządku to te kieliszki maja różną wielkość...? |
Zdecydowanie mają różną wielkość....To jeszcze po jdenym - może się wyrównają? |
Dobrze gada, daj jej
Gunia - Sob 05 Sty, 2008 22:13
| Harry_the_Cat napisał/a: | Pytanie - czy Wam tez się wydaje, że w tym rządku to te kieliszki maja różną wielkość...? |
Mi też...
Harry_the_Cat - Sob 05 Sty, 2008 22:14
| Alison napisał/a: | Sorry, ale chyba z wami dzisiaj nie poimprezuję, bo mi sie tak internet przytyka, że nie nadążam Was czytać, a macie taką naprodukcję jakby Was z więźnia, w którym był brak dostępu do sieci, wypuścili |
Matka, sprawdz pocztę
MiMi - Sob 05 Sty, 2008 22:14
| Caroline napisał/a: | | malmik napisał/a: | | CCOOOOOOO!!!!!! aż to się nam rozochociło - jeszcze przyjdzie jaki stróż prawa i zaaresztje za rzpijanie nieletnich | Piccolo, piccolo, gdzie jest piccolo! Dla Guni i MiMi po kieliszeczku prosim, jabłkowego |
Rocznikowo to już 18 mam...
Caitriona - Sob 05 Sty, 2008 22:14
| Maryann napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | Pytanie - czy Wam tez się wydaje, że w tym rządku to te kieliszki maja różną wielkość...? |
JESZCZE nie... | Idę po Colę
Maryann - Sob 05 Sty, 2008 22:14
| Alison napisał/a: | Sorry, ale chyba z wami dzisiaj nie poimprezuję, bo mi sie tak internet przytyka, że nie nadążam Was czytać, a macie taką naprodukcję jakby Was z więźnia, w którym był brak dostępu do sieci, wypuścili |
Ali, ja nie wiem, czy ktokolwiek nadąża...
Harry_the_Cat - Sob 05 Sty, 2008 22:14
| Gunia napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | Pytanie - czy Wam tez się wydaje, że w tym rządku to te kieliszki maja różną wielkość...? |
Mi też... |
To Gunia juz chyba zdecydowanie za dużo wypiła
Caroline - Sob 05 Sty, 2008 22:14
| malmik napisał/a: | Dokładnie miałam to samo skojarzenie |
A to pewnie tylko kawa jest
Dawno nie byłam na tej stronce, patrzcie, kogo dorzucili:
http://wetmen.provocateuse.com/show/prince_william
malmik - Sob 05 Sty, 2008 22:15
Matko - co się krzywisz - pokaż swój piękny uśmiech i zostań z nami!!!!!!
Dione - Sob 05 Sty, 2008 22:16
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Gunia napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | Pytanie - czy Wam tez się wydaje, że w tym rządku to te kieliszki maja różną wielkość...? |
Mi też... |
To Gunia juz chyba zdecydowanie za dużo wypiła
|
Podpijała taaak! Nieletnia jest przecie
snowdrop - Sob 05 Sty, 2008 22:16
O jejku ile postów ale przez wszystkie przebrnęłam.
Jacy piękni faceci na tej mokrej stronie, i nawet jest Ewan McGregor Ale się rozproszyłam.
Chciałam powiedzieć że stoi już przede mną pusta puszka Dog in the foga. Od 20 już popijałam sobie pifko za zdrowie Darcika i Lizzy i oglądałam P&P.
Teraz poproszę grzańca.
Harry_the_Cat - Sob 05 Sty, 2008 22:16
Ja tak czytam najpierw to, co sie pojawia w czasie pisania mojego posta, a potem sie cofam zobaczyć jeszcze na poprzedniej stronie...
Gunia - Sob 05 Sty, 2008 22:17
| Caroline napisał/a: | To Gunia juz chyba zdecydowanie za dużo wypiła |
No właśnie. A na dodatek okazało się, że się uśmiechałam głupio przez kwadrans na darmo, bo tego nie da się załatwić. Idę spać.
Dione - Sob 05 Sty, 2008 22:17
Młodziutki, ale jakie ciasteczko
Maryann - Sob 05 Sty, 2008 22:18
| Dione napisał/a: |
Młodziutki, ale jakie ciasteczko |
Ani hybi - po tatusiu...
praedzio - Sob 05 Sty, 2008 22:18
Eeee... dla mnie stoją w nierównej linii...
Koniec z grzańcem....
Alison - Sob 05 Sty, 2008 22:19
| malmik napisał/a: | | Alison napisał/a: | Sorry, ale chyba z wami dzisiaj nie poimprezuję, bo mi sie tak internet przytyka, że nie nadążam Was czytać, a macie taką naprodukcję jakby Was z więźnia, w którym był brak dostępu do sieci, wypuścili |
Matko - co się krzywisz - pokaż swój piękny uśmiech i zostań z nami!!!!!! |
Ale aż sie boję Dopiero teraz widzę, co mój Ojciec miał na myśli mówiąc czasami "oszalałe baby"
MiMi - Sob 05 Sty, 2008 22:19
| Gunia napisał/a: | | Caroline napisał/a: | To Gunia juz chyba zdecydowanie za dużo wypiła |
No właśnie. A na dodatek okazało się, że się uśmiechałam głupio przez kwadrans na darmo, bo tego nie da się załatwić. Idę spać. |
ale niesprawiedliwość, no nie! *bierze przykład z Guni i się obraża*
|
|
|