Fanfiki, tłumaczenia, literacka twórczość własna - MEGAFANFIK - FINAŁ
Caroline - Sob 05 Sty, 2008 22:00
| Alison napisał/a: | Carolku, ja Cię nie poznaję... | Cześć, Ali. Wpadłaś w sam środek "sodomy i gomorii"
malmik - Sob 05 Sty, 2008 22:00
| Alison napisał/a: | Chryste Panie... I to mają być damy? Carolku, ja Cię nie poznaję... |
Matulu - dmay to są tylko tankują od 2 godzin więc może wyszły lekko z fasonu!!!
Dione - Sob 05 Sty, 2008 22:00
| Alison napisał/a: | Chryste Panie... I to mają być damy? Carolku, ja Cię nie poznaję... |
No, w końcu Matuś się pojawiła.... Lecę po grzanca z pomarańczką dla Matuli. Komuś jeszcze?
Harry_the_Cat - Sob 05 Sty, 2008 22:01
| Caroline napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | | Czy my gdzies o tym nie gadałyśmy? | Tak, bo różne zdjątka stamtąd przeklejałyśmy Colina też jest dużo. |
Tiaaa... ja tego Iana G. to juz widziałam....
ETA - ale te dwa ostatnie Colinki rto
Gunia - Sob 05 Sty, 2008 22:01
| MiMi napisał/a: | | Wybaczycie mi, że zrobię sobie wolne od filmików, ale będę na bierząco tutaj? |
Zastanawiam się, jak to subtelnie ująć, ale przychodzi mi do głowy tylko jedno:
ALLELUJA!
Caroline - Sob 05 Sty, 2008 22:02
| MiMi napisał/a: | | Wybaczycie mi, że zrobię sobie wolne od filmików, ale będę na bieżąco tutaj? | Tak, tak MiMi! Już mi się na pasku nie mieszczą
Maryann - Sob 05 Sty, 2008 22:02
| Dione napisał/a: | | Lecę po grzanca z pomarańczką dla Matuli. Komuś jeszcze? |
Poproooszę...
Gunia - Sob 05 Sty, 2008 22:03
| Cytat: | | Lecę po grzanca z pomarańczką dla Matuli. Komuś jeszcze? |
Ja proszę. Wiem, że jestem nieletnia, ale tak mnie właśnie wkurzył drugi program z rzędu, że albo się upiję, albo powieszę.
Caroline - Sob 05 Sty, 2008 22:03
| Harry_the_Cat napisał/a: | ETA - ale te dwa ostatnie Colinki rto | Ciekawe, dopóki nie zaczniesz sobie wyobrażać, czym go polewali
Dione - Sob 05 Sty, 2008 22:03
| Maryann napisał/a: | | Dione napisał/a: | | Lecę po grzanca z pomarańczką dla Matuli. Komuś jeszcze? |
Poproooszę... |
Uwaga na kota, który mnie się pod nogami pęta.... Niosę
Caroline - Sob 05 Sty, 2008 22:04
| Cytat: | albo się upiję, albo powieszę. | Musisz przebić się przez ten mur, żeby dostać się do stryczka
Maryann - Sob 05 Sty, 2008 22:04
Merci.
Dione - Sob 05 Sty, 2008 22:05
| Gunia napisał/a: | | Cytat: | | Lecę po grzanca z pomarańczką dla Matuli. Komuś jeszcze? |
Ja proszę. Wiem, że jestem nieletnia, ale tak mnie właśnie wkurzył drugi program z rzędu, że albo się upiję, albo powieszę. |
hmh, dać czy nie dać? Oto jest pytanie.........
Harry_the_Cat - Sob 05 Sty, 2008 22:06
| Dione napisał/a: | | Maryann napisał/a: | | Dione napisał/a: | | Lecę po grzanca z pomarańczką dla Matuli. Komuś jeszcze? |
Poproooszę... |
Uwaga na kota, który mnie się pod nogami pęta.... Niosę |
Nigdzie się nie pętam
Harry_the_Cat - Sob 05 Sty, 2008 22:07
| Caroline napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | ETA - ale te dwa ostatnie Colinki rto | Ciekawe, dopóki nie zaczniesz sobie wyobrażać, czym go polewali |
A ile minęło zanim zaczęłaś się zastanawiać...?
U mnie 2 nanosekundy....
praedzio - Sob 05 Sty, 2008 22:07
| Dione napisał/a: | | Lecę po grzanca z pomarańczką dla Matuli. Komuś jeszcze? |
Miiiiiii!!!!! *leci dalej oglądać mokre zdjęcia*
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Nigdzie się nie pętam |
Dione - Sob 05 Sty, 2008 22:07
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Dione napisał/a: | | Maryann napisał/a: | | Dione napisał/a: | | Lecę po grzanca z pomarańczką dla Matuli. Komuś jeszcze? |
Poproooszę... |
Nigdzie się nie pętam |
Mówiłam o tym rudzielcu Garfieldzie, który już mi się do jednego z kufli dobrał i troszkę nierówno łapki stawia
MiMi - Sob 05 Sty, 2008 22:08
| Dione napisał/a: | | Gunia napisał/a: | | Cytat: | | Lecę po grzanca z pomarańczką dla Matuli. Komuś jeszcze? |
Ja proszę. Wiem, że jestem nieletnia, ale tak mnie właśnie wkurzył drugi program z rzędu, że albo się upiję, albo powieszę. |
hmh, dać czy nie dać? Oto jest pytanie......... |
Jak Gunia to i ja dzisiaj taka specjalna okazja, że jeden nie zaszkodzi
Harry_the_Cat - Sob 05 Sty, 2008 22:09
| Dione napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | | Dione napisał/a: | | Maryann napisał/a: | | Dione napisał/a: | | Lecę po grzanca z pomarańczką dla Matuli. Komuś jeszcze? |
Poproooszę... |
Nigdzie się nie pętam |
Mówiłam o tym rudzielcu Garfieldzie, który już mi się do jednego z kufli dobrał i troszkę nierówno łapki stawia |
za duzo.... ?
malmik - Sob 05 Sty, 2008 22:09
| MiMi napisał/a: | | Dione napisał/a: | | Gunia napisał/a: | | Cytat: | | Lecę po grzanca z pomarańczką dla Matuli. Komuś jeszcze? |
hmh, dać czy nie dać? Oto jest pytanie......... |
Jak Gunia to i ja dzisiaj taka specjalna okazja, że jeden nie zaszkodzi |
CCOOOOOOO!!!!!! aż to się nam rozochociło - jeszcze przyjdzie jaki stróż prawa i zaaresztje za rzpijanie nieletnich
Dione - Sob 05 Sty, 2008 22:10
O ja cię.... nastolatki mnie obstąpiły.... poproszę o opinię reszty towarzystwa, bo sama decydować nie będę. Powiedzą później, że młodzież rozpijam i co?
Caroline - Sob 05 Sty, 2008 22:10
| Harry_the_Cat napisał/a: | A ile minęło zanim zaczęłaś się zastanawiać...?
U mnie 2 nanosekundy.... | Od razu mi się taki kwadratowy dołek z brązowawą cieczą za stodołą wujka przypomniał
Harry_the_Cat - Sob 05 Sty, 2008 22:10
Pytanie - czy Wam tez się wydaje, że w tym rządku to te kieliszki maja różną wielkość...?
trifle - Sob 05 Sty, 2008 22:11
Matko, tempo tu jest zastraszające
Maryann - Sob 05 Sty, 2008 22:11
| Harry_the_Cat napisał/a: | Pytanie - czy Wam tez się wydaje, że w tym rządku to te kieliszki maja różną wielkość...? |
JESZCZE nie...
|
|
|