Fanfiki, tłumaczenia, literacka twórczość własna - MEGAFANFIK - FINAŁ
Caroline - Sob 05 Sty, 2008 21:17
Skąd Ty te gifki bierzesz, dziewczyno (Harry), masz jakiś katalog "na wirtualne imprezy" - 3 GB?
Caroline - Sob 05 Sty, 2008 21:18
Witaj, Aragonte!
Grzańcem się tu dzieli, częstuj się!
Harry_the_Cat - Sob 05 Sty, 2008 21:19
| Gunia napisał/a: | | Caroline napisał/a: | Jaki słodki
|
Jakiejś marnej wielkości ten diament. |
Maryann - Sob 05 Sty, 2008 21:20
| Sofijufka napisał/a: | | Caroline napisał/a: | | Maryann napisał/a: | Czy to oznacza, że Twoim zdaniem Maryann tłumaczyłyśmy najlepszego fanfika, na jakiego trafiłaś?
Yes. | O, rany To tamte muszą być bardzo złe |
Są - uwierz mi |
A który obstawiasz ?
malmik - Sob 05 Sty, 2008 21:20
Ale jaki music pasujący - rewelacja - ciekawe skąd ta muzyka
Harry_the_Cat - Sob 05 Sty, 2008 21:21
| Caroline napisał/a: | Skąd Ty te gifki bierzesz, dziewczyno (Harry), masz jakiś katalog "na wirtualne imprezy" - 3 GB?
|
Kiedyś to miałam nawet podfoldery... ale teraz już mam jeden wielki burdel...
Maryann - Sob 05 Sty, 2008 21:22
Rewelacja. Chyba sobie dziś w noc przedślubną powtórkę zapodam...
MiMi - Sob 05 Sty, 2008 21:22
Mam nadzieję, że nie za długo czekacie: P&P
Caroline - Sob 05 Sty, 2008 21:22
| malmik napisał/a: | | Ale jaki music pasujący - rewelacja - ciekawe skąd ta muzyka |
Na dole piszą, że: "The music is irish/norwegian, the band called Secret Garden and the song called Illumination."
Anonymous - Sob 05 Sty, 2008 21:23
| malmik napisał/a: |
Ale jaki music pasujący - rewelacja - ciekawe skąd ta muzyka |
Secret Gardem - moja ukochana melodia.
Dione - Sob 05 Sty, 2008 21:24
| Maryann napisał/a: |
Rewelacja. Chyba sobie dziś w noc przedślubną powtórkę zapodam... |
Dziś w nocy, to słonko sobie nie zapodasz, bo jesteś z nami na imprezie, a sądząc po tempie w jakim się rozwija, to się do rana przeciągnie jak nic.
Gunia - Sob 05 Sty, 2008 21:24
| MiMi napisał/a: | | Mam nadzieję, że nie za długo czekacie: P&P |
Jaaa...
Właśnie w tej sekundzie cieszyłam się, że wreszcie wszystko obejrzałam i mogę się czymś innym zająć.
No to mnie znów nie ma...
Maryann - Sob 05 Sty, 2008 21:25
| Dione napisał/a: | | Dziś w nocy, to słonko sobie nie zapodasz, bo jesteś z nami na imprezie, a sądząc po tempie w jakim się rozwija, to się do rana przeciągnie jak nic. |
Do rana ? To kto po całonocnej imprezie będzie w stanie rankiem państwa młodych dostarczyć przed ołtarz ?
Caroline - Sob 05 Sty, 2008 21:25
| Gunia napisał/a: | Właśnie w tej sekundzie cieszyłam się, że wreszcie wszystko obejrzałam i mogę się czymś innym zająć.
No to mnie znów nie ma... | Obrazki już znasz, więc tylko muzyki słuchaj
Caroline - Sob 05 Sty, 2008 21:26
| Maryann napisał/a: | | To kto po całonocnej imprezie będzie w stanie rankiem państwa młodych dostarczyć przed ołtarz ? | Dy, szpieg, dżentelemen i najlepszy przyjaciel
Gunia - Sob 05 Sty, 2008 21:26
| Caroline napisał/a: | | Obrazki już znasz, więc tylko muzyki słuchaj |
O kurczę. Umarłam ze śmiechu, jak to przeczytałam.
Dione - Sob 05 Sty, 2008 21:27
| Maryann napisał/a: | | Dione napisał/a: | | Dziś w nocy, to słonko sobie nie zapodasz, bo jesteś z nami na imprezie, a sądząc po tempie w jakim się rozwija, to się do rana przeciągnie jak nic. |
Do rana ? To kto po całonocnej imprezie będzie w stanie rankiem państwa młodych dostarczyć przed ołtarz ? |
Widzę jeden sposób - nie kładziemy się spać, więc rano wszystkie możemy Darsika do kościoła na ślub odstawić.
Maryann - Sob 05 Sty, 2008 21:27
| Caroline napisał/a: | | Maryann napisał/a: | | To kto po całonocnej imprezie będzie w stanie rankiem państwa młodych dostarczyć przed ołtarz ? | Dy, szpieg, dżentelemen i najlepszy przyjaciel |
Że Darcy'ego to OK. Ale Lizzy też ?
MiMi - Sob 05 Sty, 2008 21:28
Jakbym się powtarzała, to przepraszam, ale mogę się nie zorientować, że to już było. ciąg dalszy
Harry_the_Cat - Sob 05 Sty, 2008 21:28
| Gunia napisał/a: | | Caroline napisał/a: | | Obrazki już znasz, więc tylko muzyki słuchaj |
O kurczę. Umarłam ze śmiechu, jak to przeczytałam.
|
Ten gifek to miał być na później...
malmik - Sob 05 Sty, 2008 21:28
| AineNiRigani napisał/a: | | malmik napisał/a: |
Ale jaki music pasujący - rewelacja - ciekawe skąd ta muzyka |
Secret Gardem - moja ukochana melodia. |
no to będzie dzisiaj lecieć w kółko
Caroline - Sob 05 Sty, 2008 21:30
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Ten gifek to miał być na później... | Jaka przewidująca a taki z kefirkiem masz?
Ulka - Sob 05 Sty, 2008 21:30
Nie nadążam za konwersacją... może dlatego, żem sobie kreacje szyła.. no i wreszcie się przebrałam, codzienna sukienka do prania i wznoszę toaścik! Zdrowie Dam!
Caroline - Sob 05 Sty, 2008 21:30
| Maryann napisał/a: | Że Darcy'ego to OK. Ale Lizzy też ? | Lizzy zaznaje już snu dla piękności
malmik - Sob 05 Sty, 2008 21:31
Piękne koronki Ulko- żeby się tylko winkiem nie zbrudziły
|
|
|