Richard Armitage - Thorntonopodobni
Aga85 - Śro 07 Cze, 2006 20:46
Ja też podobieństwa nie dostrzegam.
Caitriona - Śro 07 Cze, 2006 20:58
Ja również nie...
Anonymous - Śro 07 Cze, 2006 21:00
Ja pamiętam kiedyś taki film klasy C lub D, gdzie grał młodziutki Andy. Epizod, ale miał szczuplejszą twarz. I tam podobieństwo było widoczne.
izek - Śro 07 Cze, 2006 21:10
jedyne podobieństwo widzę w rozpiętej koszuli
Anonymous - Śro 07 Cze, 2006 21:13
Nie zaserwuje, bo nie znam jego tytułu. Nawet nie pamiętam o czym był. Była swego czasu taka seria filmów obyczajowych. Bodajże we wtorki o 20-tej. Szło to seriami i zapamiętałam sobie tylko młodego Garcie
Aga85 - Śro 07 Cze, 2006 21:29
Szkoda, że nie pamiętasz tego tytułu, Aine, bo póki nie zobaczymy, to i nie uwierzymy . A poza tym Rysiek jest jeden i niepowtarzalny, a my podróbów dziewczęta nie kcem, prawda?
Anonymous - Śro 07 Cze, 2006 21:32
kochane przeciez w tutaj piszemy własnie o podróbach. Tak jest w końcu w temacie, nie?
Aga85 - Śro 07 Cze, 2006 21:34
Jasne, że piszemy o podróbach, ale i tak wolimy Rysia, który jest tylko jeden, jeden niepowtarzalny
bezpaznokcianka - Śro 07 Cze, 2006 23:07
jak dla mnie wykazuje cechy Thorntona - przypadkiem zupelnym sie na jego zdjecie natknelam. Co myslicie? to Chistian Bale czyli American Psycho vel. Bruce Wayne
Anonymous - Śro 07 Cze, 2006 23:10
Bale mi odpada.
GosiaJ - Śro 07 Cze, 2006 23:23
Christian Bale - bardzo go lubię, podoba mi się. ale Thorntona mi jakoś nie przypomina
bezpaznokcianka - Śro 07 Cze, 2006 23:30
no dobra dobra... zmylil mnie bialy kolnierzyk...
Alison - Sob 10 Cze, 2006 17:42
Poniedziałek i Goran podobni - ja Matka Wam to mówię, Bułeczek też. Goran ma tylko oczy bardziej psie i przez tą miękkość wydaje się inny w wyrazie, ale dolna połowa podobna. Howgh!
Mikołaj Skrzynka podobny ale do Stallone Sylwunia, a do Ryśka ma się jak stalowa miska do srebrnego księżyca. Na tym koniec, Hugh Jackman piękniejszy od Rysia. Sorry ale takie są fakty.
Auaaaaa nie biiiić !!!!!!
Gunia - Sob 10 Cze, 2006 19:18
Nie bój się Alison... Mamy się nie bije, bo potem zbrodniarzowi będzie ręka z grobu wystawać...
Aga85 - Sob 10 Cze, 2006 19:51
| Alison napisał/a: | Na tym koniec, Hugh Jackman piękniejszy od Rysia. Sorry ale takie są fakty.
Auaaaaa nie biiiić !!!!!! |
I po co ja założyłam ten oddzielny temat dla Hugh Jackmana? :oops: I jeszcze jego pikantne fotki Wam podsyłam . Alison, co ja Ci zrobiłam? :oops:
Fakt faktem, że ja też uwielbiam Hugh, ale nie myślcie sobie dziewczęta, że zapomnialam o Ryśku, o nie! Dla mnie Rysiek i tak jest najprzystojniejszy, najcudowniejszy etc.! :oops:
Gunia - Sob 10 Cze, 2006 19:55
A dla mnie już nie. Chociaż moja klawiatura z oczywistych względów jest za Ryśkiem...
Alison - Sob 10 Cze, 2006 21:46
| Aga85 napisał/a: |
I po co ja założyłam ten oddzielny temat dla Hugh Jackmana? :oops: I jeszcze jego pikantne fotki Wam podsyłam . Alison, co ja Ci zrobiłam? :oops:
|
Nic mi nie zrobiłaś, ja kochałam Hugh na długo przed Ryśkiem i nadal go doceniam, a serce mam jak stąd do Syberii więc się obaj mieszczą i jeszcze mają tam paru kolegów
Aga85 - Sob 10 Cze, 2006 21:57
No to mi ulżyło . Ja co prawda też od dawna uwielbiam Hugh, ale nigdy nie zajmował tego miejsca co Rysiek, który wtargnął w moje życie tak niespodziewanie (i to dzięki Wam dziewczynki :grin:, za co serdecznie dziękuję), spychając Darcy'ego, Jackmana i innych na drugi plan. W końcu prawda jest tylko jedna :
Gosia - Sob 10 Cze, 2006 22:00
A ja Hugh Jackmana wlasciwie nie znam.. ..
I wlasciwie .... jest taki sobie
Monika - Sob 10 Cze, 2006 22:43
Gosiu, no to musisz zobaczyć go w ruchu. Tak jak swojego czasu Thortona :grin:
Pozory mylą, wcale taki sobie nie jest
GosiaJ - Nie 11 Cze, 2006 01:34
| Alison napisał/a: | Poniedziałek i Goran podobni - ja Matka Wam to mówię, Bułeczek też. Goran ma tylko oczy bardziej psie i przez tą miękkość wydaje się inny w wyrazie, ale dolna połowa podobna. Howgh!
Mikołaj Skrzynka podobny ale do Stallone Sylwunia, a do Ryśka ma się jak stalowa miska do srebrnego księżyca. Na tym koniec, Hugh Jackman piękniejszy od Rysia. Sorry ale takie są fakty.
Auaaaaa nie biiiić !!!!!! |
Oj, Ali, bić nie będziem
Obiektywnie to jest pewnie wielu piękniejszych niż Ryś. Subiektywnie - dla mnie nikt nie jest bardziej przystojny i fascynujący niż on.
Aga85 - Nie 11 Cze, 2006 12:41
| GosiaJ napisał/a: | | Obiektywnie to jest pewnie wielu piękniejszych niż Ryś. Subiektywnie - dla mnie nikt nie jest bardziej przystojny i fascynujący niż on. |
Święta prawda. Ryś najcudowniejszym jest i basta
P.S. Zrobię małego offtopa - GosiuJ, masz śliczny avatarek... Thornton cravataless
Aga85 - Pon 12 Cze, 2006 12:05
| GosiaJ napisał/a: | | Dziękuję, to mój avatar na specjalne okazje :grin: Boski Ryś w boskiej scenie - ależ mnie ona zawsze kręci! :oops: |
Nie Ciebie jedną, Gosieńko, nie Ciebie jedną
Kaziuta - Pon 19 Cze, 2006 21:39
Ja wiem, że Rysiu jest jedyny, ale wczoraj oglądałam "Ogniem i mieczem" i tak mi sie przypomniało:
Ma piękne oczy, a to mnie najbardziej bierze. :razz:
GosiaJ - Pon 19 Cze, 2006 21:53
| Kaziuta napisał/a: | Ja wiem, że Rysiu jest jedyny, ale wczoraj oglądałam "Ogniem i mieczem" i tak mi sie przypomniało:
(...)
Ma piękne oczy, a to mnie najbardziej bierze. :razz: |
Do Rysia to on moim zdaniem podobny nie jest (czepiam się nazwy wątku ), ale niczego sobie chłop - a Bohun idealny! Oczy rzeczywiście piękne!
|
|
|