North and South - powieść - Nasz fanfik ;))
Anonymous - Pon 06 Gru, 2010 20:13
A ja wiem, mimo, że nie słyszysz
Zainteresowane o adres mejlowy poproszę.
Ino chyżo
stawrogi - Pon 06 Gru, 2010 20:42
To i ja poproszę jeśli można.
Z góry dziękuję:)
Anonymous - Pon 06 Gru, 2010 20:55
Poszło
Anaru - Pon 06 Gru, 2010 21:16
| Aragonte napisał/a: | Anaru, sądziłam, że retoryczne, bo odpowiedź wynikała z liczby postów świeżynki | No dobra, retoryczne było, widziałam posty
Ale tak czy tak serio zapraszam do czegoś więcej niż tylko prośby o fanfika na dzień dobry... . Najlepiej najpierw czegoś więcej.
aś - Pon 06 Gru, 2010 21:17
to ja też
Aragonte - Pon 06 Gru, 2010 21:31
| Anaru napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | Anaru, sądziłam, że retoryczne, bo odpowiedź wynikała z liczby postów świeżynki | No dobra, retoryczne było, widziałam posty
Ale tak czy tak serio zapraszam do czegoś więcej niż tylko prośby o fanfika na dzień dobry... . Najlepiej najpierw czegoś więcej. |
Ależ ja Cię tu całkowicie popieram
stawrogi - Pon 06 Gru, 2010 22:20
| lady_kasiek napisał/a: | Poszło |
Och- jestem pod wrażeniem- wszystkie książki DeCapo i fioletowe harleguiny, które niestety przeczytałam we wczesnym wieku młodzieńczym (to wszystko przez mamę bo znosiła to do domu w ilościach hurtowych ku zaniepokojeniu biednego taty:)to przy tym Pan Pikuś.
Dziękuję za sympatyczny prezent Mikołajkowy My Lady:)
annastregiel7 - Pon 06 Gru, 2010 23:15
| lady_kasiek napisał/a: | A ja wiem, mimo, że nie słyszysz
Zainteresowane o adres mejlowy poproszę.
Ino chyżo |
annastregiel7@wp.pl
Z góry bardzo dziękuję!
Hanula - Wto 07 Gru, 2010 17:40
| lady_kasiek napisał/a: | Poszło |
Dzięki wielkie lady_kasiek za jakże miły, dla mnie prezent mikołajkowy. Cóż mogę powiedzieć po przeczytaniu, hnmm nie mam słów
zsofika - Czw 09 Gru, 2010 20:03
Bardzo bede wdzieczna za mail z takim zalacznikiem. Moze byc prezentem na sw. Lucje, skoro na Mikolajki juz nie, moze byc i pod choinke, byleby byl... Pls!
chrust5@gazeta.pl
Aragonte - Czw 09 Gru, 2010 20:36
Zsofilko, napisz do lady_kasiek na PW z prośbą o fanfika, szybciej go dostaniesz
zsofika - Wto 14 Gru, 2010 10:56
Dostalam. Jeszcze dzis sie rumienie...
amy188 - Śro 16 Mar, 2011 19:52
cześć forumowiczki, jestem tu nowa i tak samo nowa jest moja miłość do cudownej książki pani Elizabeth jak i do serialu BBC Czy byłaby możliwość wysłania fanficka przez kogoś także i mi? Bo z informacji zawartych na Waszym forum wnioskuję, że na książkę trzeba będzie jeszcze trochę poczekać, a obawiam się, że nie wytrzymam
Alicja - Śro 16 Mar, 2011 19:55
najpierw zapraszamy do przywitalni
Ania - Sob 18 Maj, 2013 18:00
Kochane... dawno mnie tu nie było, ale jak czytam wasze zachwyty nad fanfikiem, żal ściska cztery szanowne. Bądźcie litościwe i poślijcie jeśli macie pod ręką fanficzka Ani, coby człowiek w potrzebie też ducha storntonowanego pocieszył... Pliz, pliz, pliz można na pw, albo mailika: anicach@o2.pl
ita - Pią 27 Sty, 2017 00:25
A do tych fanfików to powinna być dodawana szklanka zimnej wody gratis. Tak w ramach BHP
Ciekawa jestem, jak mi się będzie teraz oglądało serial po tych "uzupełniających" studiach
Czy aby mi nie będą przeszkadzać w odbiorze??
Z takich bardziej neutralnych i bezpiecznych zagadnień - John zyskał zapach! Drzewo cytrusowe ... obstawiam, że to musiał być taki mocno gorzki zapach. taki mi pasuje. No i to piżmo ...
Jeszce jedno - gratulacje dla tłumaczek, świetna robota. Te fanfiki są, są .... no działają na wyobraźnię mocno, a jednocześnie nie są wulgarne. Albo, co byłoby jeszcze gorsze śmieszne.
Iwonusek - Czw 20 Kwi, 2017 10:17
Czy ja też mogę prosić o przesłanie fanfika na maila: iwona_skwarek@o2.pl?
Jestem po powtórnej lekturze "Pólnocy i Południa", obejrzałam serial i wciąż mam niedosyt...
|
|
|