North and South - powieść - Nasz fanfik ;))
Gosia - Pon 04 Sty, 2010 16:25
A oświadczenie?
Zaświadczam, że jestem pełnoletnia i jestem świadoma, że plik zawiera materiał przeznaczony dla czytelnika powyżej 18 roku życia
Nana - Pon 04 Sty, 2010 16:49
Zaświadczam, że jestem pełnoletnia i jestem świadoma, że plik zawiera materiał przeznaczony dla czytelnika powyżej 18 roku życia
Ach jak cudownie jest znow potwierdzac ze sie ma wiecej niz 18 lat
aś - Śro 07 Kwi, 2010 19:06
Miałam sobie dawkować N&S ale się nie udało. Jak dla mnie książka jest stanowczo za krótka!!
Czy mogę prosić o pakiet ff. Prośbę swą motywuję tym, że żal mi się rozstawać z bohaterami, którzy towarzyszyli mi (czy raczej ja towarzyszyłam im) przez ostatnie dni
Równocześnie chciałabym potwierdzić, iż jestem pełnoletnia i to z kilkuletnim stażem oraz, że mam świadomość, iż plik zawiera materiał przeznaczony dla czytelnika powyżej 18 roku życia
appledore - Pią 06 Sie, 2010 10:52
A czy i ja mogłabym przymilnie prosić o fanfika? Tak bardzo jestem ciekawa, co ten nasz John wieczorami robi ach, i oświadczenie oczywiście: Zaświadczam, że jestem pełnoletnia i jestem świadoma, że plik zawiera materiał przeznaczony dla czytelnika powyżej 18 roku życia o mailu bym zapomniała: anna.wojtowicz@interia.eu
Lullaby - Sob 07 Sie, 2010 18:25
Ja niestety jeszcze musze poczekać 2 lata na niego
appledore - Sob 07 Sie, 2010 19:46
A ja po raz pierwszy od dawna cieszę się, że mam już ponad 18 lat
Admete - Sob 07 Sie, 2010 19:49
Niestety fanfika nie posiadam, więc nie wyslę go nikomu...Trzeba popytać, kto ma...
Anaru - Sob 07 Sie, 2010 21:02
Ja posiadam w domu na stacjonarnym, na laptoczku chyba nie
Ale dziewczyny na pewno mają.
Reny - Śro 11 Sie, 2010 15:41
Dzień dobry,
cieszę się, że znalazłam to forum. Kocham NaS. W Republice Czeskiej jest kilka fanów, mimo że nadawanie serialu w naszej tv nie było. Fani zrobily napisy do filmu ("subtitles" ? ) k oryginału - i tak zaczęła się moja fascynacja.
Wreszcie NaS był wydany u nas również na DVD.
Bardzo proszę - bylo by możliwe przeczytać fanfik, který tlumacżyła GosiaJ? Czy istnieją dwa tłumaczenia?
Z góry ślicznie dziękuję.
Przepraszam za mój polski, jestem z Czech. Polski dobrze rozumiem, gorzej jest dla mnie pisać.
praedzio - Śro 11 Sie, 2010 16:56
Witaj, Reny! Zajrzyj do naszej Przywitalni.
Twój polski jest bardzo dobry, a kto wie - może my przy Tobie nauczymy się trochę czeskiego?
Anonymous - Śro 11 Sie, 2010 17:39
R(e)ny Julek !! Witam Siostre z Poludnia
Reny - dobrze piszesz i sadze, ze identycznie jest w odwrotnej sytuacji, kiedy my wchodzimy na czeskie strony. Ja zawsze bylam u Was na czeskich forach witana z cieplem, zyczliwoscia i wyrozumialoscia i jestem pewna, ze u nas zaznasz podobnego powitania.
A ja Cie powitam z celtycka Cead Mile Failte !!
Jak radzi Praedzia - zajrzyj do Przywitalni. Tam nasz forumowy Ojciec czestuje herbatka (a jak jestes pelnoletnia, to i jakiegos kielicha dorzuci), dziewczyny serwuja ciasteczka. A jak wolisz - ze mna zawsze mozesz sie napić wirtualnego piwka
Reny - Śro 11 Sie, 2010 18:46
Wielkie dzięki miłe powitanie .
No to ja zajrze do Przywitalni na herbatke , dzięki za zaproszenie.
Pelnoletnia jestem już jakiś czas (a nawet dwa razy).
Anonymous - Śro 11 Sie, 2010 19:55
Niech no tylko ktos Poludniowa Siostre powita nie tak jak trzeba - bedzie mial ze mna do czynienia
to tylko tak merytorycznie, bo ja te dziewczyny uwielbiam miloscia czysta i prawdziwa i chociaz nasze forum ciagle ewoluuje, jest to moj drugi dom, gdzie zawsze mge liczyc na pomoc - wirtualna i realna
zsofika - Pon 06 Gru, 2010 13:35
Witam sie i ogromnie sie ciesze, ze Was znalazlam. Od razu poprosze o ff! Kawalki przeczytalam, zzera mnie ciekawosc ciagu dalszego. Zzera tak skutecznie, ze w weekend zaniedbalam rodzine na rzecz filmu i internetu (na szczescie z minimalnym, ale jednak zrozumieniem meza), a teraz klientow. Na szczescie tutaj mnie nikt za to nie zlinczuje, czyz nie?
I cos czuje, ze bede stalym gosciem forum, przynajmniej do czasu, kiedy szal mi nie minie
zsofika - Pon 06 Gru, 2010 13:37
Aha, oswiadczam oczywiscie, co trzeba.
Anaru - Pon 06 Gru, 2010 16:20
A do Przywitalni zajrzałaś?
Aragonte - Pon 06 Gru, 2010 16:29
Anaru, to było chyba retoryczne pytanie
Świeżynkę forumową zapraszamy tutaj:
http://forum.northandsout...tart=175#282835
annastregiel7 - Pon 06 Gru, 2010 19:10
Nie jestem już taką świeżynką, w przywitalni byłam (nawet heratkę powitalną wypiłam - a jakże!), parę postów napisałam, lata swoje mam i ............... bardzo, bardzo proszę o przesłanie fanfika.
Admete - Pon 06 Gru, 2010 19:12
A wiecie co jest najlepsze? Ja tu od początku, a zupełnie nie wiem, o co z tym ff-em chodzi Nie czytałam i jakoś mi nie żal
Anaru - Pon 06 Gru, 2010 19:15
| Aragonte napisał/a: | Anaru, to było chyba retoryczne pytanie |
Nie, to było standardowe pytanie na okoliczność pojawienia się nowej duszy na forum na dzień dobry w tym właśnie wątku. Li i jedynie w tym.
Stałych gości oczywiście witamy bardzo serdecznie.
annastregiel7 - Pon 06 Gru, 2010 19:19
A ja żałuję,że nie czytałam.....................
Anonymous - Pon 06 Gru, 2010 19:30
| Anaru napisał/a: | | w tym właśnie wątku. Li i jedynie w tym. |
Nie li i jedynie
Wątek z prośbą o tłumaczenie też
Aragonte - Pon 06 Gru, 2010 20:07
| annastregiel7 napisał/a: | | Nie jestem już taką świeżynką, w przywitalni byłam (nawet heratkę powitalną wypiłam - a jakże!), parę postów napisałam, lata swoje mam i ............... bardzo, bardzo proszę o przesłanie fanfika. |
Muszę pokopać w swoim kompie, bo wiem, że kiedyś tego ff-a miałam, ale nie mam pojęcia, gdzie jest teraz
Anonymous - Pon 06 Gru, 2010 20:08
Ja będę miała.... na poczcie.
Aragonte nie szukaj i tak przeze mnie dużo czasu poświęcasz. Ja poszukam. Swietna wymówka od robienia tego co mam
Aragonte - Pon 06 Gru, 2010 20:08
Przez Ciebie? Pierwsze słyszę
| Anaru napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | Anaru, to było chyba retoryczne pytanie |
Nie, to było standardowe pytanie na okoliczność pojawienia się nowej duszy na forum na dzień dobry w tym właśnie wątku. Li i jedynie w tym.
Stałych gości oczywiście witamy bardzo serdecznie. |
Anaru, sądziłam, że retoryczne, bo odpowiedź wynikała z liczby postów świeżynki
|
|
|