North and South - powieść - Nasz fanfik ;))
agnesa - Pon 21 Lip, 2008 19:55
Ja z GA znam tylko klip z utworem Snow Patrol - Chasing Cars.
Rozumiem Gosię. Jak serial jest w tym deseniu to długo jej tu nie uświadczymy.
Byleby tylko ten neurochirurg nie zrobił Drogiej Gosi wody z mózgu. Bo już będzie bezpowrotnie stracona dla świata.
Gosia - Pon 21 Lip, 2008 20:37
Serial jest exactly i seriously w tym deseniu (sorry za oftop, jako moderator nie powinnam ich robic, ale to kolejny dowod mojego odurzenia )
Polecam kazdemu, o ile ktos nie boi sie ogladac otwierania klatki piersiowej i roznych takich straszliwych rzeczy, do ktorych na ekranie mozna przywyknac (tym bardziej, ze to wszystko rekwizyty filmowe), za to w zamian dostaje sie emocje, humor, wzruszenia i swietna muzyke.
Ale o tym juz w watku GA
a tamten neochirurg moze ze mna zrobic prawie wszystko
agnesa - Wto 22 Lip, 2008 13:57
Prawdziwa z Ciebie niewolnica "miłości" Izaura.
agnesa - Wto 22 Lip, 2008 14:22
A co do fanfika to niezłe rzeczy ten Jasio z Małgosią wyczyniał.
Na pewno nie mógł być "dziewicem". (Sorry, ale ankieta jest już zamknięta a ja nie mogłam sie oprzeć, żeby nie podsumować Pana Thorntona). Mając w swojej fabryce tyle pięknych, młodych dziewoi, na pewno na którejś zawiesił oko... i nie tylko.
No musiałby być jakimś kołkiem, żeby być nieczułym na taki olbrzymi potencjał kobiecości zgromadzony tuż pod jego nosem. Nawet nie musiałby się specjalnie wysilać. Miał je prawie podane na talerzu. Przecież to córka Higginsa mówiła, że wiele kobiet wzdycha do Jasia i dziwiła się Margaret, że ona nie.
I nawet jego pracoholizm nie byłby wytłumaczeniem ewentualnego braku zainteresowania. A zatem "nie-dziewic".
anika - Wto 22 Lip, 2008 15:02
Przepraszam ale gdzie ten wspaniały utwór można znaleźc? Prosze o pomoc!!!!!!!!!
Alicja - Pią 01 Sie, 2008 21:04
| agnesa napisał/a: | | No musiałby być jakimś kołkiem, żeby być nieczułym na taki olbrzymi potencjał kobiecości zgromadzony tuż pod jego nosem. Nawet nie musiałby się specjalnie wysilać. Miał je prawie podane na talerzu. Przecież to córka Higginsa mówiła, że wiele kobiet wzdycha do Jasia i dziwiła się Margaret, że ona nie. |
pewnie, że nie - dziewic, ale też chyba nie chodzi o kołkowatość lub jej brak. Mężczyzna z zasadami - taki jak Thornton- nie wykorzystuje dziewcząt pracujących u niego dla zaspokojenia włąsnych popędów. Tym różnił się od innych pracodawców tamtych czasów. Do TYCH spraw miał inne kobiety tudzież miejsca. Wierzę w jego zasady
spin_girl - Sob 02 Sie, 2008 15:13
W związku z napływającymi do mnie ostatnio prośbami o fanfik informuję, na wszelki wypadek, że ja wysyłam tylko te swoje wypociny. Tamten fanfik, który rozsyłała Gosia, różniący się od mojego, oprócz treści jeszcze obrazkami (w moim, niestety, nie ma), gdzieś mi przepadł i nie mogę go udostępniać.
Alicja - Sob 02 Sie, 2008 16:24
dziękuję za udostępnienie
mogę powiedzieć, że dech mi zaparło???
spin_girl - Sob 02 Sie, 2008 16:51
| Alicja napisał/a: | dziękuję za udostępnienie
mogę powiedzieć, że dech mi zaparło??? |
Możesz, możesz Mam nadzieję, że nie ze zgorszenia?
Alicja - Sob 02 Sie, 2008 20:48
och z pewnością nie! ale dzieciom nie będę tłumaczyć dlaczego mam mgliste oczy
anika - Sob 02 Sie, 2008 20:53
Witam,
Ja też poproszę!
Moi mężczyżni wyjechali na wakacje to wieczorem poczytam.
Alicja może "po sądziedzku" mogłabyś mi udostępnić fanfika?
Będę wdzięczna.
Alicja - Sob 02 Sie, 2008 20:55
ja nie wiem czy to dobry pomysł, bo potem trzeba mieć na kogo się rzucić
anika - Sob 02 Sie, 2008 20:58
Spokojnie, poradzę sobie.
Za parę dni do Nich dołączę.
Pozdrawiam
Alicja - Sob 02 Sie, 2008 21:09
przez parę dni to można oszaleć
Alicja - Sob 02 Sie, 2008 21:10
myślę, że spin_girl jako autorka się zlituje
anika - Sob 02 Sie, 2008 21:34
Spin_girl
bardzo ładnie proszę!!!
anika - Sob 02 Sie, 2008 21:35
Swoją drogą, to mocno pogrzewacie kobiety atmosferę.
Nie wiem jak wytrzymam!!!
spin_girl - Nie 03 Sie, 2008 09:04
Udostępnię, tylko maila mi wyślij na PM
anika - Nie 03 Sie, 2008 13:04
Wysłałam, dziękuję!
Monique - Nie 03 Sie, 2008 20:40
Moge poprosic o fanfika??
Jestem nowa
Macie też wczesniejsze ,,odcinki"?
monymonika@op.pl
anika - Pon 04 Sie, 2008 09:41
Spin_girl,
chapeaux bas!!!
Pozdrawiam
anika - Pon 04 Sie, 2008 09:46
Może Gosia mogłaby mi przysłac swojego fanfika?
Gosia - Pon 04 Sie, 2008 09:49
Poproszę maila.
Fanfik nie jest mój, juz o tym pisalam. To tylko tlumaczenie angielskiego fanfika, dokonane przez jedną z forumowiczek.
anika - Pon 04 Sie, 2008 11:27
Rozumiem
dziękuję!
Monique - Pon 04 Sie, 2008 11:46
Spin_girl
|
|
|