Richard Armitage - Thorntonopodobni
Kaziuta - Wto 06 Cze, 2006 18:33
Zgadzma się, że coś w sobie ma, ale czy podobny?
Gunia - Wto 06 Cze, 2006 18:34
Jak szukałam kogoś na filmwebie, to pomyślałam o nim i sprawdziłam, ale po namyśle stwierdziłam, że nie jest podobny. Poza tym Nicholasa nie cierpię...
migotka - Wto 06 Cze, 2006 18:36
NIE DOBIJAJCIE MNIE
czy wy tylko patrzycie sie na wyglad zewnetrzny? a dusza? chyba liczy sie całość, czyż nie?
Aga85 - Wto 06 Cze, 2006 18:36
A ja lubię Nicolasa, ale podobieństwa do Ryśka nie widzę...
Aga85 - Wto 06 Cze, 2006 18:44
| migotka napisał/a: | NIE DOBIJAJCIE MNIE
czy wy tylko patrzycie sie na wyglad zewnetrzny? a dusza? chyba liczy sie całość, czyż nie?
|
Jasne, ze liczy się całośc: dusza, charakter etc., a wyglad zewnętrzny moze byc tylko miłym dodatkiem, w przypadku Ryśka nawet bardzo miłym. :oops:
Anonymous - Wto 06 Cze, 2006 18:47
| migotka napisał/a: | NIE DOBIJAJCIE MNIE
czy wy tylko patrzycie sie na wyglad zewnetrzny? a dusza? chyba liczy sie całość, czyż nie? |
Bądźmy szczerzy - nie znamy ani duszy Ryśka, ani duszy Mikołajka. Więc nie możemy stwierdzić, czy mają podobne dusze. Znamy jedynie duszę Jasieńka, ale to za mało.
W tym wątku patrzę wyłącznie na wygląd. Podobny, to podobny.
Anonymous - Wto 06 Cze, 2006 18:55
| migotka napisał/a: | ale przecież nie tylko dlatego Rysio nam sie spodobał jako Thorton! ja upieram sie przy swoim. jak wielbię Pitta, Deepa etc, to za całokształt a nie tylko za ładny tyłeczek |
Ja tez. Ale ich duszy znać nie możesz. Możesz wielbić za głos, za to jak patrzy, za to jak się porusza, za to jak mówi. Za - ujmijmy to "klimat". Ale na pewno nie za duszę.
Cóż tyłeczki to oni mają zgrabne, ale chociaż nie stanowią decydującej cechy, zdecydowanie pomagają wielbić
Anonymous - Wto 06 Cze, 2006 18:57
i w tym wątku raczej patrzę na wygląd. Przynajmniej ja.
Jak wiecie nie należę do fanek Rysia-mizernego-Pysia, więc w zasadzie mogę oceniać jedynie podobieństwo fizyczne. Co innego w przypadku w/w Pitta i Deppa.
migotka - Wto 06 Cze, 2006 19:00
GORAN VISNJIC
Gosia - Wto 06 Cze, 2006 19:05
Podobnie jak Cage, niezbyt podobny.
migotka - Wto 06 Cze, 2006 19:07
| AineNiRigani napisał/a: | i w tym wątku raczej patrzę na wygląd. Przynajmniej ja.
Jak wiecie nie należę do fanek Rysia-mizernego-Pysia, więc w zasadzie mogę oceniać jedynie podobieństwo fizyczne. Co innego w przypadku w/w Pitta i Deppa. |
ja przyznając się to przedkładam i Deepa i Pitta nad Rysia, nie oceniam duszy jako takiej , bo tego to mi nie wolno robić, ale chodzi o to Coś
Anonymous - Wto 06 Cze, 2006 19:07
| Gosia napisał/a: | | Podobnie jak Cage, niezbyt podobny. |
Chociaż w podobnym typie urody
bezpaznokcianka - Wto 06 Cze, 2006 19:07
pan Thornton podobny do Nicolasa Cage'a??? :neutral: ??: ta zniewaga krwi wymaga
cos mi sie to malo widzi... to juz naprawde Poniedzialek jest bardziej podobny...
migotka - Wto 06 Cze, 2006 19:11
Gosia - Wto 06 Cze, 2006 19:11
Glownie Migotko chodzi tu o fizyczne podobienstwo jak mniemam.
No w tym ujeciu moze faktycznie ..
Aga85 - Wto 06 Cze, 2006 19:16
Ta ostatnia fotka... hmm... no może maleńkie podobieństwo jest...
izek - Wto 06 Cze, 2006 21:17
Aleście się dziouszki rozpisały :grin:
Góral nazywa się Bułecka, czy nie słodkie i Aine masz trochę racji z tą urodą, chociaż ja tego nie nazywam "chamską" urodą, ale s*stwem w oczach co bywa bardzo pociągające...
Poniedziałek mi się wydaje na jednym zdjęciu Gosi Thortonowaty z nosa ale jako całość to raczej tak nikle...
Hugh Jackman dla mnie był zawsze klasą urody samą w sobie, więc mogę ewentualnie rozważyć czy Thorton jest do niego podobny
Nicolas - błagam, nie, on zawsze taki klapnięty - a mówili, że to Stallone ma wzrok smutnego spaniela - na pewno mi Thortona nie przypomina
GosiaJ - Wto 06 Cze, 2006 23:55
| Gosia napisał/a: | Mnie Poniedzialek nie przeszkadza.
Jak na faceta o innej orientacji, wyglada i zachowuje sie dosc mesko. |
Ja Poniedziałka lubię nawet, aczkolwiek podobieństwa nie widzę, nawet na tych fotkach - ot, każdego faceta z podobną fryzurą mozna by uznać za podobnego. Widzę trochę podobieństwa w Karpielu Zakopowerowym, co już rzekłam (nos i łocy ).
I niech se będą podobni - Ryś jest i tak jeden i boski forever!
Caitriona - Śro 07 Cze, 2006 00:26
Migotko, ja uwielbiam i Cage'a i bardzo lubię Gorana (teledysk Madonny z jego udziałem- mniam!), ale żaden nie jest podobny do Johna T.
Monika - Śro 07 Cze, 2006 07:50
Goran jest BOSKI , choć faktycznie nie bardzo podobny
Anonymous - Śro 07 Cze, 2006 10:21
U Karpiela na zdjęciu ro podobieństwo jest jednak mniej widoczne niż "na żywca"
migotka - Śro 07 Cze, 2006 20:30
ANDY GARCIA
Anonymous - Śro 07 Cze, 2006 20:40
ANDY GARCIA
Andy za włoski mi się wydaje, chociaż pewne podobieństwo rzeczywiście jest.
Mimo że Rysiaczek to w zasadzie typ francuski - niebieskooki brunet.
Gosia - Śro 07 Cze, 2006 20:42
Andy nie wydaje mi sie podobny.
Gunia - Śro 07 Cze, 2006 20:44
Mi też nie.
|
|
|