To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Richard Armitage - Thorntonopodobni

Kaziuta - Wto 06 Cze, 2006 18:33

Zgadzma się, że coś w sobie ma, ale czy podobny? :lovera:
Gunia - Wto 06 Cze, 2006 18:34

Jak szukałam kogoś na filmwebie, to pomyślałam o nim i sprawdziłam, ale po namyśle stwierdziłam, że nie jest podobny. Poza tym Nicholasa nie cierpię...
migotka - Wto 06 Cze, 2006 18:36

NIE DOBIJAJCIE MNIE

czy wy tylko patrzycie sie na wyglad zewnetrzny? a dusza? chyba liczy sie całość, czyż nie? ;)

Aga85 - Wto 06 Cze, 2006 18:36

A ja lubię Nicolasa, ale podobieństwa do Ryśka nie widzę...
Aga85 - Wto 06 Cze, 2006 18:44

migotka napisał/a:
NIE DOBIJAJCIE MNIE

czy wy tylko patrzycie sie na wyglad zewnetrzny? a dusza? chyba liczy sie całość, czyż nie? ;)

Jasne, ze liczy się całośc: dusza, charakter etc., a wyglad zewnętrzny moze byc tylko miłym dodatkiem, w przypadku Ryśka nawet bardzo miłym. :oops:

Anonymous - Wto 06 Cze, 2006 18:47

migotka napisał/a:
NIE DOBIJAJCIE MNIE

Bądźmy szczerzy - nie znamy ani duszy Ryśka, ani duszy Mikołajka. Więc nie możemy stwierdzić, czy mają podobne dusze. Znamy jedynie duszę Jasieńka, ale to za mało.
W tym wątku patrzę wyłącznie na wygląd. Podobny, to podobny.

Anonymous - Wto 06 Cze, 2006 18:55

migotka napisał/a:
ale przecież nie tylko dlatego Rysio nam sie spodobał jako Thorton! ja upieram sie przy swoim. jak wielbię Pitta, Deepa etc, to za całokształt a nie tylko za ładny tyłeczek :cool:

Ja tez. Ale ich duszy znać nie możesz. Możesz wielbić za głos, za to jak patrzy, za to jak się porusza, za to jak mówi. Za - ujmijmy to "klimat". Ale na pewno nie za duszę.
Cóż tyłeczki to oni mają zgrabne, ale chociaż nie stanowią decydującej cechy, zdecydowanie pomagają wielbić :D

Anonymous - Wto 06 Cze, 2006 18:57

i w tym wątku raczej patrzę na wygląd. Przynajmniej ja.
Jak wiecie nie należę do fanek Rysia-mizernego-Pysia, więc w zasadzie mogę oceniać jedynie podobieństwo fizyczne. Co innego w przypadku w/w Pitta i Deppa.

migotka - Wto 06 Cze, 2006 19:00

GORAN VISNJIC

Gosia - Wto 06 Cze, 2006 19:05

Podobnie jak Cage, niezbyt podobny.
migotka - Wto 06 Cze, 2006 19:07

AineNiRigani napisał/a:
i w tym wątku raczej patrzę na wygląd. Przynajmniej ja.
Jak wiecie nie należę do fanek Rysia-mizernego-Pysia, więc w zasadzie mogę oceniać jedynie podobieństwo fizyczne. Co innego w przypadku w/w Pitta i Deppa.

ja przyznając się to przedkładam i Deepa i Pitta nad Rysia, nie oceniam duszy jako takiej , bo tego to mi nie wolno robić, ale chodzi o to Coś

Anonymous - Wto 06 Cze, 2006 19:07

Gosia napisał/a:
Podobnie jak Cage, niezbyt podobny.

Chociaż w podobnym typie urody

bezpaznokcianka - Wto 06 Cze, 2006 19:07

pan Thornton podobny do Nicolasa Cage'a??? :neutral: :? ??: :thud: ta zniewaga krwi wymaga :lol:
cos mi sie to malo widzi... to juz naprawde Poniedzialek jest bardziej podobny...

migotka - Wto 06 Cze, 2006 19:11

Gosia - Wto 06 Cze, 2006 19:11

Glownie Migotko chodzi tu o fizyczne podobienstwo jak mniemam.
No w tym ujeciu moze faktycznie ..

Aga85 - Wto 06 Cze, 2006 19:16

Ta ostatnia fotka... hmm... no może maleńkie podobieństwo jest...
izek - Wto 06 Cze, 2006 21:17

Aleście się dziouszki rozpisały :grin:
Góral nazywa się Bułecka, czy nie słodkie :wink: i Aine masz trochę racji z tą urodą, chociaż ja tego nie nazywam "chamską" urodą, ale s*stwem w oczach :twisted: co bywa bardzo pociągające...
Poniedziałek mi się wydaje na jednym zdjęciu Gosi Thortonowaty z nosa :wink: ale jako całość to raczej tak nikle...
Hugh Jackman dla mnie był zawsze klasą urody samą w sobie, więc mogę ewentualnie rozważyć czy Thorton jest do niego podobny :wink: :wink:
Nicolas - błagam, nie, on zawsze taki klapnięty - a mówili, że to Stallone ma wzrok smutnego spaniela :wink: - na pewno mi Thortona nie przypomina

GosiaJ - Wto 06 Cze, 2006 23:55

Gosia napisał/a:
Mnie Poniedzialek nie przeszkadza.
Jak na faceta o innej orientacji, wyglada i zachowuje sie dosc mesko.

Ja Poniedziałka lubię nawet, aczkolwiek podobieństwa nie widzę, nawet na tych fotkach - ot, każdego faceta z podobną fryzurą mozna by uznać za podobnego. Widzę trochę podobieństwa w Karpielu Zakopowerowym, co już rzekłam (nos i łocy ;-) ).
I niech se będą podobni - Ryś jest i tak jeden i boski forever! :lovera:

Caitriona - Śro 07 Cze, 2006 00:26

Migotko, ja uwielbiam i Cage'a i bardzo lubię Gorana (teledysk Madonny z jego udziałem- mniam!), ale żaden nie jest podobny do Johna T.
Monika - Śro 07 Cze, 2006 07:50

Goran jest BOSKI :banan: :banan: :banan: , choć faktycznie nie bardzo podobny
Anonymous - Śro 07 Cze, 2006 10:21

U Karpiela na zdjęciu ro podobieństwo jest jednak mniej widoczne niż "na żywca"
migotka - Śro 07 Cze, 2006 20:30

ANDY GARCIA

Anonymous - Śro 07 Cze, 2006 20:40

ANDY GARCIA

Andy za włoski mi się wydaje, chociaż pewne podobieństwo rzeczywiście jest.
Mimo że Rysiaczek to w zasadzie typ francuski - niebieskooki brunet.

Gosia - Śro 07 Cze, 2006 20:42

Andy nie wydaje mi sie podobny.
Gunia - Śro 07 Cze, 2006 20:44

Mi też nie.