North and South - powieść - Nasz fanfik ;))
Aga85 - Pią 23 Cze, 2006 23:15
| Matylda napisał/a: | Rzeczywiście reakcja w tej części forum jest natychmiastowa
A o czym to świadczy???
|
No że my uczynne dziewczynki jesteśmy :oops: i zawsze chętnie śpieszymy z pomocą . W końcu jesteśmy "przedłużoną" rodziną, prawda Mateczko?
Alison - Sob 24 Cze, 2006 23:48
| Aga85 napisał/a: | No że my uczynne dziewczynki jesteśmy :oops: i zawsze chętnie śpieszymy z pomocą . W końcu jesteśmy "przedłużoną" rodziną, prawda Mateczko? |
Najprawdziwsza prawda
GosiaJ - Nie 25 Cze, 2006 00:19
Oj, chyba Was zmartwię, bo tłumaczę, tłumaczę, ale na razie nic się nie dzieje - znaczy w kwestii literatury greckiej Chyba Wam jaki fragment odpowiednio literacki przełożę z okazji początku wakacji
Caitriona - Nie 25 Cze, 2006 14:49
| GosiaJ napisał/a: | Chyba Wam jaki fragment odpowiednio literacki przełożę z okazji początku wakacji |
Tak, Gosieńko, tak!! Wakacje trzeba jakoś uczcić, prawda?
Alison - Nie 25 Cze, 2006 14:51
| Caitriona napisał/a: | | GosiaJ napisał/a: | Chyba Wam jaki fragment odpowiednio literacki przełożę z okazji początku wakacji |
Tak, Gosieńko, tak!! Wakacje trzeba jakoś uczcić, prawda? |
Najprawdziwsza prawda...
Czy ja sie aby nie powtarzam?
GosiaJ - Nie 25 Cze, 2006 23:02
Tylko się obawiam, że jak podczas tych upałów zarzucę Was jakąś grecką literaturą, to już całkiem nas wszystkie pogrzeje, mówiąc brutalnie
Alison - Nie 25 Cze, 2006 23:13
A niech tam grzeje, to się nazywa homeopatia, leczenie tym samym, czyli na upał podziałać wysoką temperaturą uczuć i... się człowiek jakoś w końcu orzeźwi
GosiaJ - Nie 25 Cze, 2006 23:21
| Alison napisał/a: | A niech tam grzeje, to się nazywa homeopatia, leczenie tym samym, czyli na upał podziałać wysoką temperaturą uczuć i... się człowiek jakoś w końcu orzeźwi |
Wiesz, Matuśka, Ty to tak zawsze mądrze co powiesz, że nic, jeno słuchać trzeba. Tak będzie, jako rzekłaś
Alison - Nie 25 Cze, 2006 23:24
No to ja oczekiwam ocierając pot z przegrzanego czółka. Nie mam tak piękniście zmarszczonego jak Jasiuleniek, ale i tak ma mi po czym ta niecierpliwość ściekać. Więc GosiuJko wiesz...żeby nie było potopu
Mag - Czw 13 Lip, 2006 12:43
Dawaj GosiaJ, dawaj! (tylko konieczne coś o dłucie)
GosiaJ - Czw 13 Lip, 2006 22:07
Oj dziewczynki, nie będę nic pisać, tak tylko Was podpuszczam wieczornie Moje dobre imię wystarczająco nadszarpuję, tłumacząc te bezeceństwa fanfikowe. Chociaż na razie nic się nie dzieje w tłumaczeniu, łeeee - mnie też smutno :smile:
ANGELO - Czw 13 Lip, 2006 23:31
a jak tak po prosbie z kwiatkami ide i o fanfika prosze :oops:
moze byc duuzooo bo ja juz jestem na tym etapie :razz: :razz:
chcialam dodac ze mam skonczone 18Lat +Vat :oops:
Matylda - Sob 15 Lip, 2006 22:27
Kochana Dyrekcjo - czy o Nas zapomniałaś??
Prosimy o maleńki kawałeczek...............
GosiaJ - Sob 15 Lip, 2006 22:29
| Matylda napisał/a: | Kochana Dyrekcjo - czy o Nas zapomniałaś??
Prosimy o maleńki kawałeczek............... |
Nie zapomniałam Tylko teraz "nic się nie dzieje", więc chcę dotrzeć do fragmentu, kiedy "będzie się dziać", żebyśta nie narzekały, że... nic się nie dzieje
Matylda - Sob 15 Lip, 2006 22:42
Ale ja lubię Rysia nawet gdy nic się nie dzieje
kikita - Sob 15 Lip, 2006 22:45
A ja jestem baba upierdliwa i taka jakas romansowo odstawiona do kata,że musze przyznac iż wolałabym aby sie działo :oops: oj działo :oops:
Mara7 - Sob 15 Lip, 2006 23:05
Ja też plosie fanfika!!Pomimimo faktu że jeśtem niepełnoletnia chcę poprzeć swoją prosbę tym oto algumentem oo!
Teraz młodzież..hmm...jest tego no aż nie wiem jak to wylazić bardziej..świadoma :oops: ...itp. A w ogole mi brakuje jeszczie TYLKO 2latek(i to nie całych!!)
No chociaż PLOSIE jakiś mało-ostly kawałek,chyba taki istnieje hmm ?(celowa przeróbka słów )
ANGELO - Sob 15 Lip, 2006 23:09
a ja się cieszę żem pełnoletnia bo i po fanfikowej
lekturze jestem :razz: i niedosyt czuje...
duuuży niedosyt
Mara7 - Sob 15 Lip, 2006 23:22
No nie!!Nie moge!!Kolejna osoba czuje niedosyt po przeczytaniu fanfika..a co ja mam powiedzieć?! :cry: ( )BŁAGAM TYLKO 2 LATA MI BRAKUJE,no prosze!!Moze być Jakis mało-pikantny kawałek!!
Składam modły:
Caitriona - Nie 16 Lip, 2006 00:57
| Mara7 napisał/a: | | BŁAGAM TYLKO 2 LATA MI BRAKUJE,no prosze!! |
Tylko albo aż
kikita - Nie 16 Lip, 2006 01:25
| Caitriona napisał/a: | | Mara7 napisał/a: | | BŁAGAM TYLKO 2 LATA MI BRAKUJE,no prosze!! |
Tylko albo aż |
Maruś7 wiesz,że Cie lubie a że jesteśmy na fanfiku to cos ci powiem. Wystarczyło 20 min i mój syn ma teraz 25 lat. Wystarczyło 1,5 roku i 2 razy zmieniłam wpis w dowodzie z panny na męzatke a potem stan wolny. Dwa lata to jednak duzo. Słoneczko,nie nalegaj :grin:
Mara7 - Nie 16 Lip, 2006 12:11
Heheh no nic i musze poczekać.No a moglam sie urodzić wcześniej (musze wnieść skarge do rodziców )
Pozostała mi tylko cierpliwość...ale i tak dziex dziewczyny,drogie damy. :smile:
Chlip,chlip :cry: Ale jeśliby tak pozytywnie pomyśleć to za 2 lata fanfik będzie już cały gotowy itp.
kikita - Nie 16 Lip, 2006 12:26
Aż Ci zazdroszcze że tyle jeszcze przed tobą a na 18-tke cały fanfik hurtem. :oops: :oops:
Mara7 - Nie 16 Lip, 2006 16:54
Hehehe to sie Kikita zamieńmy (a tak w ogóle to ja już będe grzeczna i w ogóle koniec "buntu")
Matylda - Nie 16 Lip, 2006 20:18
Wiesz Maro a ja chętnie wymieniłabym tego fanfika na Twoje szesnaście latek
Och gdyby to było możliwe. Niestety miniony czas jest czymś zupełnie nieodwracalnym
Tyle jeszcze przed Tobą, a mnie zostały fanfiki
To nieprawda , że życie zaczyna się po czterdziestce............
|
|
|