North and South - powieść - Nasz fanfik ;))
Anonymous - Śro 07 Cze, 2006 21:57
he he, uderz w stół...
Mnie chodziło tylko, że to jest ten punkt w którym nasze opinie się różnią. Resztę dopowiedziałaś już sama -
Anonymous - Śro 07 Cze, 2006 21:57
| asiek napisał/a: | | Aine ...zgadzam sie z Agą głos to nie jedyny walor Thorntona. Co prawda nie uważam go za przystojniaka jednak to, że jest...wysokim... postawnym facetem, z którego emanuje siła... stanowczość, ale i ...wrażliwość... uczciwość powoduje, że jest on nadzwyczaj pociągający :razz: |
Gdzie?
Aga85 - Śro 07 Cze, 2006 22:06
| AineNiRigani napisał/a: | Mnie chodziło tylko, że to jest ten punkt w którym nasze opinie się różnią. Resztę dopowiedziałaś już sama - |
Tiaaa... akurat Ci o to chodziło... Z Twojej wypowiedzi jasno wynika, że Twoja złosliwośc względem Ryśka nie zna granic. I wybacz jeśli się mylę, ale to nie nasza wina, że nie sprecyzowałaś swej opinii tak, abyśmy wiedzialy o co Ci konkretnie chodzi.
Skoro jednak twierdzisz, że źle zinterpretowałam Twoją wypowiedź, niech tak będzie. Kłócic się nie zamierzam. Ustalmy tylko jedno - według nas, podkreślam wg nas wielbicielek Ryśka - nasz amant ma wiele ładnego do pokazania, a skoro Tobie, Aine podoba się tylko jego głos, to i tak jeszcze nie tragedia. Przynajmniej przyznałaś, że Rysiek, a nie Jasiek ma coś ładnego. Oj, Aine! Nawet nie masz pojęcia jaki to postęp z Twojej strony! W końcu cos Ci się u Rysia podoba
asiek - Śro 07 Cze, 2006 22:43
| AineNiRigani napisał/a: | | asiek napisał/a: | | Aine ...zgadzam sie z Agą głos to nie jedyny walor Thorntona. Co prawda nie uważam go za przystojniaka jednak to, że jest...wysokim... postawnym facetem, z którego emanuje siła... stanowczość, ale i ...wrażliwość... uczciwość powoduje, że jest on nadzwyczaj pociągający :razz: |
Gdzie? |
w Milton :grin:
GosiaJ - Śro 07 Cze, 2006 22:45
Dziewczynki, ja Was błagam, ile się można przegadywać!
Wracam do tematu - wysłałam kolejną część, dajcie znać, czy dotarła. Przyjemnej lektury eseju
Gosia - Śro 07 Cze, 2006 22:49
Hmmmm, bez komentarza w kwestii fanfika .... no bo przytoczyc sie i tak fragmentu nie da
Anonymous - Śro 07 Cze, 2006 23:00
| Aga85 napisał/a: | [Oj, Aine! Nawet nie masz pojęcia jaki to postęp z Twojej strony! W końcu cos Ci się u Rysia podoba |
To nie jest żaden postęp. Stwierdziłam to zaraz po pierwszym oglądnięciu, czyli gdzieś ok. 4 mies temu.
GosiaJ - Czw 08 Cze, 2006 00:35
| Gosia napisał/a: | Hmmmm, bez komentarza w kwestii fanfika .... no bo przytoczyc sie i tak fragmentu nie da |
Oj nie Ale całkiem nieźle, a podróż jeszcze się nie zaczęła :grin:
basiek - Czw 08 Cze, 2006 06:23
| GosiaJ napisał/a: | | Oj nie Ale całkiem nieźle, a podróż jeszcze się nie zaczęła |
:razz: :oops:
Aga85 - Czw 08 Cze, 2006 13:24
| AineNiRigani napisał/a: | | To nie jest żaden postęp. Stwierdziłam to zaraz po pierwszym oglądnięciu, czyli gdzieś ok. 4 mies temu. |
Tak, tylko do tej pory przyznawałaś się tylko do Thorntona vel Jaśka. O Ryśku nigdy dobrego słowa nie powiedziałaś
Aga85 - Czw 08 Cze, 2006 14:38
| GosiaJ napisał/a: | | Gosia napisał/a: | Hmmmm, bez komentarza w kwestii fanfika .... no bo przytoczyc sie i tak fragmentu nie da |
Oj nie Ale całkiem nieźle, a podróż jeszcze się nie zaczęła :grin: |
No fakt, cytowanie TAKICH fragmentów byłoby baaardzo niegrzeczne :oops: :oops:.
GosiuJ, a co z tą podróżą? Czy to już w następnym odcinku nasz boski Jasiek zabierze Margaretkę i gdzies poza Milton będzie szerzył grecką kulturę? :oops:
Kaziuta - Czw 08 Cze, 2006 17:36
Dzięko Gosi dotarła do mnie 5 część.
Oj grecka ta kultura, grecka jak ........ Jezuśku nie wytrzymam, a tu nic nie można pisnąć. Chyba pęknę.
asiek - Czw 08 Cze, 2006 22:46
GosiuJ...ostatnia praca na temat kultury antycznej ....dostarłaaaaa
Dziekuję :grin:
Jestem pełna podziwu dla ...uczennicy ...tak szybko przyswaja sobie wiedzę
GosiaJ - Pią 09 Cze, 2006 00:12
| Aga85 napisał/a: |
GosiuJ, a co z tą podróżą? Czy to już w następnym odcinku nasz boski Jasiek zabierze Margaretkę i gdzies poza Milton będzie szerzył grecką kulturę? :oops: |
Zobaczycie, niecierpliwe kobiety Tylko pewnie gdzieś jutro wieczorem, bo czasu niet chwilowo :-(
GosiaJ - Pią 09 Cze, 2006 00:14
| asiek napisał/a: | GosiuJ...ostatnia praca na temat kultury antycznej ....dostarłaaaaa
Dziekuję :grin:
Jestem pełna podziwu dla ...uczennicy ...tak szybko przyswaja sobie wiedzę |
Oboje są żądni wiedzy, to co się dziwić
GosiaJ - Pią 09 Cze, 2006 00:19
| Kaziuta napisał/a: | Dzięko Gosi dotarła do mnie 5 część.
Oj grecka ta kultura, grecka jak ........ Jezuśku nie wytrzymam, a tu nic nie można pisnąć. Chyba pęknę.
|
Pisz na priva A tu też coś możesz zacytowac, skoro bardzo pragniesz, np. Być może jednak nie jestem takim dżentelmenem albo Dziękuję
basiek - Pią 09 Cze, 2006 06:27
" - Jestem pewien, że nic nie słyszała, Margaret. Lubi się zdrzemnąć po kolacji przy kominku, kiedy myśli, że nikt tego nie widzi. Sądzę, że to właśnie teraz robi. "
Kolorowych snów dla mamusi
Myslę ,że to mozna zacytować
KIKA - Pią 09 Cze, 2006 09:06
i tylko ten fragment nadaje się do zacytowania :razz:
Aga85 - Pią 09 Cze, 2006 13:02
| KIKA napisał/a: | i tylko ten fragment nadaje się do zacytowania :razz: |
Zdecydowanie TYLKO ten fragment. :oops:
Trzykrotka - Pią 09 Cze, 2006 13:19
Och, moje panie, ja nawet nie widziałam, jak ciekawa i inspirująca jest grecka literatura... Teraz już wiem i wachluję się rejestrami przy czytaniu. Uch....
GosiaJ - Sob 10 Cze, 2006 21:42
| Trzykrotka napisał/a: | | Och, moje panie, ja nawet nie widziałam, jak ciekawa i inspirująca jest grecka literatura... Teraz już wiem i wachluję się rejestrami przy czytaniu. Uch.... |
Przepraszam za chwilową przerwę w dostarczaniu gorących wypieków - czasu nic a nic :-( Ale następny wypiek będzie, na pewno. Przeglądałam fanfikołka, jeszcze nas trochę... greckiej literatury też czeka
Anonymous - Sob 10 Cze, 2006 22:04
| Trzykrotka napisał/a: | | Och, moje panie, ja nawet nie widziałam, jak ciekawa i inspirująca jest grecka literatura... |
Grecka jak grecka, ale rzymska.
Jak znajdę fragment wiersza pewnego antycznego poety - to wam sprezentuje.
Starożytni też tworzyli sprośności
Aga85 - Sob 10 Cze, 2006 22:05
No, a już zaczynałam się martwic, że piekarnia splajtowała .
Rozumiemy Gosieńko - czasu niet, ale jak już znajdziesz tą wolną - jakże cenną dla nas chwilę, to prosimy o gorrący wypiek z obiecaną grecką kulturą :oops:
Aga85 - Nie 18 Cze, 2006 22:53
GosiuJ, wiem, że nie zamknęłaś i chwała Ci za to. Chciałam tylko zaznaczyc, że ucieszyłam się ogromnie, jak zobaczyłam, że napisałaś posta w tym temacie, bo ostatnio strasznie cicho tu było... :sad: I cieszę się, że piekarnia nadal funkcjonuje i że już niedługo dostaniemy następny wypiek... no bo tak na dłuższą metę bez tych Twoich wypieków Gosieńko to my byśmy wszystkie pousychały... Ja w czasie tego fanfikowego głodu nie wytrzymałam i N&S obejrzałam dwa razy... no bo bez tej greckiej kultury tak pusto było, a tak przynajmniej popatrzyłam sobie na Jasia i mogłam wsłuchac się w piękne tony jego głosu... aaaaach
GosiaJ - Nie 18 Cze, 2006 22:59
| Aga85 napisał/a: | GosiuJ, wiem, że nie zamknęłaś i chwała Ci za to. Chciałam tylko zaznaczyc, że ucieszyłam się ogromnie, jak zobaczyłam, że napisałaś posta w tym temacie, bo ostatnio strasznie cicho tu było... :sad: I cieszę się, że piekarnia nadal funkcjonuje i że już niedługo dostaniemy następny wypiek... no bo tak na dłuższą metę bez tych Twoich wypieków Gosieńko to my byśmy wszystkie pousychały... Ja w czasie tego fanfikowego głodu nie wytrzymałam i N&S obejrzałam dwa razy... no bo bez tej greckiej kultury tak pusto było, a tak przynajmniej popatrzyłam sobie na Jasia i mogłam wsłuchac się w piękne tony jego głosu... aaaaach |
I wcale Ci się nie dziwię, bo Jaśka w "N&S" to bez przerwy można oglądać... I jeszcze, i jeszcze, i jeszcze... W kółko
|
|
|