North and South - powieść - Nasz fanfik ;))
Anonymous - Wto 06 Cze, 2006 14:01
No taka zdolna ze mnie bestyjka
Aga85 - Wto 06 Cze, 2006 14:03
Taak, bestyjka to na pewno , a zdolna - nie przeczę
Anonymous - Wto 06 Cze, 2006 14:45
No i aby raz jesteśmy zgodne
Aga85 - Wto 06 Cze, 2006 15:11
Nie tylko ten jeden raz, Aine . Już nam się zdarzało, choc nie da się ukryc, że naprawdę rzadko
GosiaJ - Wto 06 Cze, 2006 22:58
Widzę, że dyskusja się rozwinęła
Cieszę się, że kolejna część Wam się podobała - część piąta będzie jutro, jak sądzę, dziś przyjechałam padnięta z wycieczki Wiem, że niektóre z Was dostały część 4 dwa razy - przepraszam, poczta robiła mi jakieś problemy, wysyłałam do wszystkich subskrybentek ze dwa razy, a potem się okazywało, że nie dostały :-( Zobaczymy, jak będzie jutro.
Aine, kochana, nie pomijam Cię, po prostu zapomniałam... Wybacz, wykluczam Cię zawsze z grona szalonych maniaczek Rysia i to jakoś mi się przełożyło - bo wiesz, my wszystkie sobie Jasia-Rysia w różnych sytuacjach wyobrażamy, a Tobie to nie sprawia przyjemności
Ale skoro chcesz... to już leci do Ciebie i przyjemnych wrażeń
GosiaJ - Wto 06 Cze, 2006 23:02
| Aga85 napisał/a: | No cóż... cytowanie, z uwagi na dbałośc o niewinnośc naszych młodszych koleżanek, jest zabronione. Oczywiście uszanuję to. Niemniej jednak jedno musze powiedziec, dziewczyny, ten nasz Rysiek to kawał chłopa i to jeszcze jakiego gorącego chłopa. :oops: Aine moze gadac sobie co chce i zachwycac się "apetyczną fasolą", jednak ja wiem jedno - Rysiek jest boski, a podczas czytania dzisiejszego "greckiego ciacha" aż mnie ciarki przechodziły. :oops: :oops: :oops: . Już nie mogę doczekac sie powrotu naszej kochanej GosiJ i kolejnego gorrącego wypieku |
Wróciłam, wróciłam, uffff - ale kolejna część dopiero jutro Dziś, za to, ile przeszłam w deszczu i po śliskim szlaku, Ryś powinien mi osobiście podać herbatę! W stroju Thorntona z rozwiązanym krawatem! :grin:
GosiaJ - Wto 06 Cze, 2006 23:06
| Gosia napisał/a: | Tak, nie sadzilam, ze jest tak gwaltowny |
No, taka... miła odmiana po ostatnich... romantycznych wrażeniach. Nie, żeby te romantyczne wrażenia mi się nie podobały, wręcz przeciwnie Ale to też bardzo ok. Byłam ciekawa, jak zareagujecie, hmmm :oops:
Gosia - Wto 06 Cze, 2006 23:14
No ciekawie bylo W sam raz na te chlodne dni ten fanfik
Gosiu a dokad ta wycieczka byla ?
GosiaJ - Wto 06 Cze, 2006 23:25
| Gosia napisał/a: | No ciekawie bylo W sam raz na te chlodne dni ten fanfik
Gosiu a dokad ta wycieczka byla ? |
Jednorazowy offtop Schronisko Wielka Racza, Beskid Żywiecki, koło granicy słowackiej - było super, poza tym że lało, było niezbyt ciepło, śliski szlak itp. Twarda jestem jak Margaretka przed tłumem strajkujących, więc należy mi się herbatka z Thorntonem za to
Wracam do tematu - u nas leje, więc na jutro też coś gorącego się przyda. Będzie Tematyka eseju jeszcze będzie się obracać wokół kultury greckiej
Gosia - Wto 06 Cze, 2006 23:27
Jednym slowem ciag dalszy tej sceny ?
Jak ja lubie kulture grecka
P.S. Na Wielkiej Raczy nie bylam, (bylam m.in. na Pilsku i okolicznych szczytach w Zywieckim), ale mam nadzieje ze wszystko przede mna
GosiaJ - Wto 06 Cze, 2006 23:35
| Gosia napisał/a: | Jednym slowem ciag dalszy tej sceny ?
Jak ja lubie kulture grecka
P.S. Na Wielkiej Raczy nie bylam, (bylam m.in. na Pilsku i okolicznych szczytach w Zywieckim), ale mam nadzieje ze wszystko przed mna |
Na Pilsku kilka dni temu spadł śnieg (ale kilka dni temu już stopniał, jak nas pocieszył przewodnik!).
Ciąg dalszy, i to jaki! OK, cierpliwości do jutra
Gosia - Wto 06 Cze, 2006 23:36
Oki, uzbroimy sie
asiek - Wto 06 Cze, 2006 23:58
| AineNiRigani napisał/a: | A przepis? Cóz... ja mam tylko jeden. Oglądnij N&S tuż przed zaśnięciem, wejdź w klimat filmu, a potem śnij...
Ja mam tak zawsze po filmie który zrobi na mnie wrażenie. |
Aine... szczęściaro ! Wypróbowłam przepis i ...niccc. Nadal mi się śni...robota :cry:
asiek - Śro 07 Cze, 2006 00:01
| Gosia napisał/a: | Jednym slowem ciag dalszy tej sceny ?
Jak ja lubie kulture grecka |
:grin: :grin: :grin:
Caitriona - Śro 07 Cze, 2006 00:36
| GosiaJ napisał/a: | Wracam do tematu - u nas leje, więc na jutro też coś gorącego się przyda. Będzie Tematyka eseju jeszcze będzie się obracać wokół kultury greckiej |
Hmm...Cudnie Lubię takie 'eseje'.
basiek - Śro 07 Cze, 2006 06:43
| Caitriona napisał/a: | | Hmm...Cudnie Lubię takie 'eseje'. |
Wszystkie lubimy.
Anonymous - Śro 07 Cze, 2006 10:21
| asiek napisał/a: |
Aine... szczęściaro ! Wypróbowłam przepis i ...niccc. Nadal mi się śni...robota :cry: |
A czy zasypiasz przy filmie?jkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Aga85 - Śro 07 Cze, 2006 12:12
| asiek napisał/a: | | Gosia napisał/a: | Jednym slowem ciag dalszy tej sceny ?
Jak ja lubie kulture grecka |
:grin: :grin: :grin: |
Oj, tak! Kultura grecka też do mnie baaardzo przemawia :oops:. Już się nie mogę doczekac!!! Znowu będzie gorrąco Jak ja to lubię
Narya - Śro 07 Cze, 2006 15:35
| Aga85 napisał/a: | | Oj, tak! Kultura grecka też do mnie baaardzo przemawia . Już się nie mogę doczekac!!! Znowu będzie gorrąco Jak ja to lubię |
Oj gorąco - prawdziwe "greckie klimaty"
asiek - Śro 07 Cze, 2006 21:18
| AineNiRigani napisał/a: |
A czy zasypiasz przy filmie?jkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk |
A trza ?.....Nieee...nie uda się ....przy Thorntonie grzech zasnąć. Zresztą on tak ciekawie opowiada o kulturze greckiej, że sen nie ma szans
Anonymous - Śro 07 Cze, 2006 21:29
ja tam zasypiam. A słuchanie jego głosu z zamkniętymi oczami jest raczej wskazane, nie? To jedyne co ma naprawdę ładne.
Aga85 - Śro 07 Cze, 2006 21:31
| AineNiRigani napisał/a: | | ja tam zasypiam. A słuchanie jego głosu z zamkniętymi oczami jest raczej wskazane, nie? To jedyne co ma naprawdę ładne. |
Owszem, ładne, ale nie jedyne
Anonymous - Śro 07 Cze, 2006 21:38
| Aga85 napisał/a: | Owszem, ładne, ale nie jedyne |
I to jest ten punkt.
Aga85 - Śro 07 Cze, 2006 21:42
| AineNiRigani napisał/a: | | Aga85 napisał/a: | Owszem, ładne, ale nie jedyne |
I to jest ten punkt. |
Aine Nie przeciągaj struny! Dobrze wiesz co miałam na myśli! Nie jedyne ładne w sensie, że ma więcej ładnych rzeczy do pokazania!!!!!!!!! Boże drogi, co ja już mam z Tobą, Aine...
asiek - Śro 07 Cze, 2006 21:53
| Aga85 napisał/a: | | AineNiRigani napisał/a: | | ja tam zasypiam. A słuchanie jego głosu z zamkniętymi oczami jest raczej wskazane, nie? To jedyne co ma naprawdę ładne. |
Owszem, ładne, ale nie jedyne |
Aine ...zgadzam sie z Agą głos to nie jedyny walor Thorntona. Co prawda nie uważam go za przystojniaka jednak to, że jest inteligentnym ...wysokim... postawnym facetem, z którego emanuje siła... stanowczość, ale i ...wrażliwość... uczciwość powoduje, że jest on nadzwyczaj pociągający :razz:
|
|
|