North and South - powieść - Nasz fanfik ;))
asiek - Sob 03 Cze, 2006 00:37
| Caitriona napisał/a: | Wysyłam |
Caitriona.... padam Ci do nóg Bardzo dziękuję
Caitriona - Sob 03 Cze, 2006 13:00
Nie ma za co Mam nadzieję, że doszło
Aga85 - Sob 03 Cze, 2006 14:54
Ciacho nr 3 dotarło :grin:. Dziękuję, GosiuJ . Scena kolacji i ta pełna zakłopotania dla pani Thornton cisza jest świetna. Nie wspominając już o tym co się działo pod stołem :oops:. A końcówka!! :oops: GosiuJ, już nie moge doczekac sie następnego wypieku. A pewnie będzie jeszcze gorętszy od tego... :oops: :oops:
Gosia - Sob 03 Cze, 2006 15:17
"Te zwinne palce i piękne ręce były źródłem jej nieustannej fascynacji. "
Kolacja super I ta biedna nieswiadoma niczego pani Thornton
A zakonczenie .... ciekawie sie zapowiada ciag dalszy ...
Kaziuta - Sob 03 Cze, 2006 18:27
Dzięki Gosiu. Ależ ty nas trzymasz w niepewności.
Troszeczki to okrutne.
Błagam, tylko jak już nas zostawisz na kilka dni to nie w takiej sytuacji, bo pousychamy.
GosiaJ - Sob 03 Cze, 2006 20:59
No przecież obiecałam, że przed zamknięciem piekarenki na kilka dni prześlę jutro wypiek - uwaga, wyjątkowo pikantny, proszę przygotować zimną wodę, aby przepłukać gardła
Gosia - Sob 03 Cze, 2006 21:19
Nie moge sie juz doczekac
Aga85 - Sob 03 Cze, 2006 21:39
Och, ja też, ja też! Juz wyobrażam sobie jakie wypieki będe miała po przeczytaniu czwartego odcinka
Matylda - Sob 03 Cze, 2006 21:44
| GosiaJ napisał/a: | No przecież obiecałam, że przed zamknięciem piekarenki na kilka dni prześlę jutro wypiek - uwaga, wyjątkowo pikantny, proszę przygotować zimną wodę, aby przepłukać gardła |
Gardła ??? : ??:
A dlaczego akurat gardła???
GosiaJ - Sob 03 Cze, 2006 21:57
| Matylda napisał/a: |
Gardła ??? : ??:
A dlaczego akurat gardła??? |
Bo przesyłam pikantne ciasteczka, które moga palić w gardle, żadnych innych podtekstów tu nie ma, Matyldo!
Matylda - Sob 03 Cze, 2006 22:01
AAAaaaa rozumiem
Mnie trzeba wszystko na piechotę wytłumaczyć ??:
Matylda - Sob 03 Cze, 2006 22:17
A może tak malutki konkursik - Gdzie pojadą nasi ulubieńcy??
I co obstawiamy zakłady dziewczynki??
asiek - Nie 04 Cze, 2006 00:58
| Caitriona napisał/a: | Nie ma za co Mam nadzieję, że doszło |
Doszł...doszło... jeszcze raz dziękuję. Świetnie się czyta
GosiuJ proszę, ....nie zapomnij o mnie przy numerze 3
Caitriona - Nie 04 Cze, 2006 10:59
| Matylda napisał/a: | A może tak malutki konkursik - Gdzie pojadą nasi ulubieńcy??
I co obstawiamy zakłady dziewczynki?? |
Obstawiam Helstone
Sanjana - Nie 04 Cze, 2006 13:52
Aaaaaaaaaa! Co mnie podkusiło żeby się do wieku przyznawać!?
(chyba pójdę gdzieś na bazar jakiś lewy dowód kupić :razz: )
Ale dobra wróżka, której bardzo dziekuję , sprawiła, że dotarł do mnie malutki, grzeczniutki fragmencik fanfika :grin: i to tylko wystarczyło, że kocham Thorntona jeszcze bardziej niż przedtem...przepadłam
Kiedy zawiązywał ponownie kremowy jedwabny krawat, chyba już piętnasty raz tego dnia...
Nie mam nawet malutkiej szansy na jeszcze jakiś fragmencik??? :cry: chociażby bardzo ocenzurowany???
Matylda - Nie 04 Cze, 2006 14:35
| Sanjana napisał/a: | Aaaaaaaaaa! Co mnie podkusiło żeby się do wieku przyznawać!?Obrazek
Ale dobra wróżka, której bardzo dziekuję , sprawiła, że dotarł do mnie malutki, grzeczniutki fragmencik fanfika :grin: i to tylko wystarczyło, że kocham Thorntona jeszcze bardziej niż przedtem...przepadłam
Kiedy zawiązywał ponownie kremowy jedwabny krawat, chyba już piętnasty raz tego dnia...
: |
No i co ta dobra wrózka najlepszego zrobiła??
To chyba nie była dobra wróżka
Sanjana - Nie 04 Cze, 2006 14:40
Oczywiscie, że dobra!
GosiaJ - Nie 04 Cze, 2006 16:59
| Sanjana napisał/a: | | Aaaaaaaaaa! Co mnie podkusiło żeby się do wieku przyznawać!? |
Sanjano, każdy wiek ma swoje prawa - i Ty masz prawo jeszcze pożyć trochę w błogiej nieświadomości :grin:
Sanjana - Nie 04 Cze, 2006 17:42
Tylko odłóż fanfika gdzieś w bezpieczne miejsce, żeby się nie zniszczył , a ja się odezwę gdy nadejdzie czas...
Panna_Marta - Nie 04 Cze, 2006 19:26
| Sanjana napisał/a: | Aaaaaaaaaa! Co mnie podkusiło żeby się do wieku przyznawać!?Obrazek
|
Sanjano, pamiętaj, że swą niedolę dzielimy razem . Mnie także niezmiernie korci cóż to w owym fanficu się dzieje, ale z drugiej strony - dobrze zachować swą nieskalaną niewinność, czystość i dziewczęcość :smile: . Poczekajmy jeszcze 2 lata, a o wszystkim się przekonamy...
migotka - Nie 04 Cze, 2006 19:48
dziewczyny czytajace fanficka - przeczytałam ostatnie posty , i od tego czytania ich aż grzeje!!! nie dziwne , ze niepełnoletnie nabierają apetytu...z pedagogicznego punktu proszę o ostudzenie emocji i niecytowanie
GosiaJ - Nie 04 Cze, 2006 22:16
| migotka napisał/a: | | dziewczyny czytajace fanficka - przeczytałam ostatnie posty , i od tego czytania ich aż grzeje!!! nie dziwne , ze niepełnoletnie nabierają apetytu...z pedagogicznego punktu proszę o ostudzenie emocji i niecytowanie |
Oto głos rozsądku w tym gąszczu chuci! Jeszcze raz usilnie proszę o niecytowanie - chyba że na privie
asiek - Nie 04 Cze, 2006 22:50
OK. Bez cytatów
Gosia - Nie 04 Cze, 2006 22:51
Choc niektore cytaciki sa takie niewinne
No dobra, bez cytatow, choc trudne to bedzie
Gosia - Nie 04 Cze, 2006 23:18
Gosiu, a zdaje sie ze dzis mialo byc cos do czytania, jakis powazny esej o kulturze greckiej
|
|
|