To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

North and South - powieść - Nasz fanfik ;))

asiek - Sob 03 Cze, 2006 00:37

Caitriona napisał/a:
Wysyłam :)

Caitriona.... padam Ci do nóg :thud: Bardzo dziękuję :banan:

Caitriona - Sob 03 Cze, 2006 13:00

Nie ma za co ;) Mam nadzieję, że doszło :)
Aga85 - Sob 03 Cze, 2006 14:54

Ciacho nr 3 dotarło :grin:. Dziękuję, GosiuJ :wink: . Scena kolacji i ta pełna zakłopotania dla pani Thornton cisza jest świetna. Nie wspominając już o tym co się działo pod stołem :oops:. A końcówka!! :oops: :thud: :thud: GosiuJ, już nie moge doczekac sie następnego wypieku. A pewnie będzie jeszcze gorętszy od tego... :oops: :oops:
Gosia - Sob 03 Cze, 2006 15:17

"Te zwinne palce i piękne ręce były źródłem jej nieustannej fascynacji. " :D :lol:
Kolacja super ;) I ta biedna nieswiadoma niczego pani Thornton ;)

A zakonczenie .... ;) ciekawie sie zapowiada ciag dalszy ...

Kaziuta - Sob 03 Cze, 2006 18:27

Dzięki Gosiu. Ależ ty nas trzymasz w niepewności.
Troszeczki to okrutne.
Błagam, tylko jak już nas zostawisz na kilka dni to nie w takiej sytuacji, bo pousychamy.

GosiaJ - Sob 03 Cze, 2006 20:59

No przecież obiecałam, że przed zamknięciem piekarenki na kilka dni prześlę jutro wypiek - uwaga, wyjątkowo pikantny, proszę przygotować zimną wodę, aby przepłukać gardła ;-)
Gosia - Sob 03 Cze, 2006 21:19

Nie moge sie juz doczekac :lol: :lol: :lol: :lol:
Aga85 - Sob 03 Cze, 2006 21:39

Och, ja też, ja też! Juz wyobrażam sobie jakie wypieki będe miała po przeczytaniu czwartego odcinka :mrgreen:
Matylda - Sob 03 Cze, 2006 21:44

GosiaJ napisał/a:
No przecież obiecałam, że przed zamknięciem piekarenki na kilka dni prześlę jutro wypiek - uwaga, wyjątkowo pikantny, proszę przygotować zimną wodę, aby przepłukać gardła ;-)

Gardła ??? :? : :? ??:
A dlaczego akurat gardła???

GosiaJ - Sob 03 Cze, 2006 21:57

Matylda napisał/a:

Gardła ??? :? : :? ??:
A dlaczego akurat gardła???

Bo przesyłam pikantne ciasteczka, które moga palić w gardle, żadnych innych podtekstów tu nie ma, Matyldo!
:mrgreen:

Matylda - Sob 03 Cze, 2006 22:01

AAAaaaa rozumiem
Mnie trzeba wszystko na piechotę wytłumaczyć :? ??:

Matylda - Sob 03 Cze, 2006 22:17

A może tak malutki konkursik - Gdzie pojadą nasi ulubieńcy??
I co obstawiamy zakłady dziewczynki?? :wink:

asiek - Nie 04 Cze, 2006 00:58

Caitriona napisał/a:
Nie ma za co ;) Mam nadzieję, że doszło :)

Doszł...doszło... jeszcze raz dziękuję. Świetnie się czyta :banan:

GosiuJ proszę, ....nie zapomnij o mnie przy numerze 3 :hello:

Caitriona - Nie 04 Cze, 2006 10:59

Matylda napisał/a:
A może tak malutki konkursik - Gdzie pojadą nasi ulubieńcy??
I co obstawiamy zakłady dziewczynki?? :wink:

Obstawiam Helstone ;)

Sanjana - Nie 04 Cze, 2006 13:52

Aaaaaaaaaa! Co mnie podkusiło żeby się do wieku przyznawać!?

(chyba pójdę gdzieś na bazar jakiś lewy dowód kupić :razz: )

Ale dobra wróżka, której bardzo dziekuję :wink: , sprawiła, że dotarł do mnie malutki, grzeczniutki fragmencik fanfika :grin: i to tylko wystarczyło, że kocham Thorntona jeszcze bardziej niż przedtem...przepadłam :thud:
:lovera:
Kiedy zawiązywał ponownie kremowy jedwabny krawat, chyba już piętnasty raz tego dnia... :banan:

Nie mam nawet malutkiej szansy na jeszcze jakiś fragmencik??? :cry: chociażby bardzo ocenzurowany??? :mrgreen:

Matylda - Nie 04 Cze, 2006 14:35

Sanjana napisał/a:
Aaaaaaaaaa! Co mnie podkusiło żeby się do wieku przyznawać!?Obrazek

Ale dobra wróżka, której bardzo dziekuję :wink: , sprawiła, że dotarł do mnie malutki, grzeczniutki fragmencik fanfika :grin: i to tylko wystarczyło, że kocham Thorntona jeszcze bardziej niż przedtem...przepadłam :thud:
Kiedy zawiązywał ponownie kremowy jedwabny krawat, chyba już piętnasty raz tego dnia... :banan:
:

No i co ta dobra wrózka najlepszego zrobiła??
To chyba nie była dobra wróżka :wink:

Sanjana - Nie 04 Cze, 2006 14:40

Oczywiscie, że dobra!
GosiaJ - Nie 04 Cze, 2006 16:59

Sanjana napisał/a:
Aaaaaaaaaa! Co mnie podkusiło żeby się do wieku przyznawać!?

Sanjano, każdy wiek ma swoje prawa - i Ty masz prawo jeszcze pożyć trochę w błogiej nieświadomości :grin:

Sanjana - Nie 04 Cze, 2006 17:42

:lol:
Tylko odłóż fanfika gdzieś w bezpieczne miejsce, żeby się nie zniszczył :wink: , a ja się odezwę gdy nadejdzie czas... :twisted: :mrgreen:

Panna_Marta - Nie 04 Cze, 2006 19:26

Sanjana napisał/a:
Aaaaaaaaaa! Co mnie podkusiło żeby się do wieku przyznawać!?Obrazek

Sanjano, pamiętaj, że swą niedolę dzielimy razem :wink: . Mnie także niezmiernie korci cóż to w owym fanficu się dzieje, ale z drugiej strony - dobrze zachować swą nieskalaną niewinność, czystość i dziewczęcość :smile: . Poczekajmy jeszcze 2 lata, a o wszystkim się przekonamy...

migotka - Nie 04 Cze, 2006 19:48

dziewczyny czytajace fanficka - przeczytałam ostatnie posty , i od tego czytania ich aż grzeje!!! nie dziwne , ze niepełnoletnie nabierają apetytu...z pedagogicznego punktu proszę o ostudzenie emocji i niecytowanie
GosiaJ - Nie 04 Cze, 2006 22:16

migotka napisał/a:
dziewczyny czytajace fanficka - przeczytałam ostatnie posty , i od tego czytania ich aż grzeje!!! nie dziwne , ze niepełnoletnie nabierają apetytu...z pedagogicznego punktu proszę o ostudzenie emocji i niecytowanie

Oto głos rozsądku w tym gąszczu chuci! ;-) Jeszcze raz usilnie proszę o niecytowanie - chyba że na privie :-)

asiek - Nie 04 Cze, 2006 22:50

OK. Bez cytatów :cool:
Gosia - Nie 04 Cze, 2006 22:51

Choc niektore cytaciki sa takie niewinne ;)
No dobra, bez cytatow, choc trudne to bedzie ;)

Gosia - Nie 04 Cze, 2006 23:18

Gosiu, a zdaje sie ze dzis mialo byc cos do czytania, jakis powazny esej o kulturze greckiej ;)