North and South - powieść - Nasz fanfik ;))
Margarett - Nie 28 Maj, 2006 22:57
GosiuJ dziękuję za tą "pożądniejszą" część fanfickai dziękuję też Kaziucie, Która-jak stwierdziła GosiaJ-miała duży wpłya na decyzję Gosieńki. Masz rację Kaziuto z Bolka i Lolka wyrosłam (nie myślcie, że mówię to by nakłonić Gosię do wysłania mi następnych, co mniej pikantnych szczegułoów ). Jestem niewymownie dźwięcznai przynajmniej wiem, co kryją tajemnice powozu. Moja ciekawość została zaspokojona (tylko, że teraz w mojej głowie rodzą się coraz to nowsze pytania )
Kłaniam się gorąco
A niech mi tam, nawet zatańczę z radości
Gosia - Nie 28 Maj, 2006 22:59
Wiesz Margarett, tam pozniej sa sceny, ktore moga zdeprawowac zupelnie mlode niewinne panienki i ktore nie nadaja sie do cytowania na forum
Margarett - Nie 28 Maj, 2006 23:06
| Gosia napisał/a: | Wiesz Margarett, tam pozniej sa sceny, ktore moga zdeprawowac zupelnie mlode niewinne panienki i ktore nie nadaja sie do cytowania na forum |
Zatem od dzisiaj przestaję być niewinna
Gosia - Nie 28 Maj, 2006 23:10
Anonymous - Nie 28 Maj, 2006 23:14
się wpisuję.
GosiaJ - Pon 29 Maj, 2006 00:17
| AineNiRigani napisał/a: | | się wpisuję. |
Dostaniesz całość, jak tylko zejdę z notebooka
GosiaJ - Pon 29 Maj, 2006 00:18
| Gosia napisał/a: | Wiesz Margarett, tam pozniej sa sceny, ktore moga zdeprawowac zupelnie mlode niewinne panienki i ktore nie nadaja sie do cytowania na forum |
Ani trochę się nie nadają Gosia, ja to jestem ciekawa, coś Ty w sobotę dziewczynom o mnie nagadała?
GosiaJ - Pon 29 Maj, 2006 00:21
| Margarett napisał/a: | (...) Moja ciekawość została zaspokojona (tylko, że teraz w mojej głowie rodzą się coraz to nowsze pytania )
Kłaniam się gorąco
A niech mi tam, nawet zatańczę z radości |
I to by było na tyle I nie pytaj, Margaretko, trzeba poczekać, Margaretka Jasiowa też trochę poczekać musiała
basiek - Pon 29 Maj, 2006 07:05
| GosiaJ napisał/a: | | I to by było na tyle I nie pytaj, Margaretko, trzeba poczekać, Margaretka Jasiowa też trochę poczekać musiała |
Ale jak się przy tym niecierpliwiła. :razz: :oops:
basiek - Pon 29 Maj, 2006 07:09
Fanfik cudny . Duże wrażenie robi dopiero w całości, to rosnące napięcie,oczekiwanie, niecierpliwość i w końcu spełnienie. Super. I z jakim cudnym wyczuciem napisane i przetłumaczone. :grin: :grin: :oops:
Gosia - Pon 29 Maj, 2006 07:44
| GosiaJ napisał/a: | | Gosia, ja to jestem ciekawa, coś Ty w sobotę dziewczynom o mnie nagadała? |
Ja ??? :oops:
Jesli to o czym mysle, to przeciez wszystko zostalo w rodzinie
Gniewasz sie Gosiu ? :cry: Przepraszam :cry: :oops: :oops: :oops: :cry:
Mag - Pon 29 Maj, 2006 09:06
GosieńkoJ - Ty nasza mróweczko- dziękuję za owoce Twej pracy
Baaaardzo ładne, pouczające, i rozbudzające apetyt na więcej.....(tak między nami, brakuje mi wedding part 4-dlaczego?)
ps. obejrzałam serial, przeczytałam o ślubie. Poproszę TAMTEN pierwszy....(+zdjęcia Ryśka)
GosiaJ - Pon 29 Maj, 2006 15:28
| Gosia napisał/a: |
Gniewasz sie Gosiu ? :cry: Przepraszam :cry: :oops: :oops: :oops: :cry: |
Nie, ani trochę, ja nie z tych, co się gniewają :grin: A tym bardziej wczoraj z dziewczynami - miałam taki nastrój, o:
GosiaJ - Pon 29 Maj, 2006 15:29
| basiek napisał/a: | | Fanfik cudny . Duże wrażenie robi dopiero w całości, to rosnące napięcie,oczekiwanie, niecierpliwość i w końcu spełnienie. Super. I z jakim cudnym wyczuciem napisane i przetłumaczone. :grin: :grin: :oops: |
Hmmm, tak myślę, czy ocenzurować słowo "spełnienie"? Eeeee, nie będę przesadzać
GosiaJ - Pon 29 Maj, 2006 15:32
| Mag napisał/a: | GosieńkoJ - Ty nasza mróweczko- dziękuję za owoce Twej pracy
Baaaardzo ładne, pouczające, i rozbudzające apetyt na więcej.....(tak między nami, brakuje mi wedding part 4-dlaczego?)
ps. obejrzałam serial, przeczytałam o ślubie. Poproszę TAMTEN pierwszy....(+zdjęcia Ryśka) |
Part 4 wysyłam, skoro nie dotarło, nie wiem, czemu - ja już czasem nie wiem, co komu wysyłam, mogło mi się poknocić coś Apetyt na więcej... hmmm, wpisałaś się na subskrypcję? A jaki pierwszy chcesz, ja tylko jeden ff na razie tłumaczyłam I jakie zdjęcia??
Margarett - Pon 29 Maj, 2006 16:50
| GosiaJ napisał/a: | | Gosia napisał/a: |
Gniewasz sie Gosiu ? :cry: Przepraszam :cry: :oops: :oops: :oops: :cry: |
Nie, ani trochę, ja nie z tych, co się gniewają :grin: A tym bardziej wczoraj z dziewczynami - miałam taki nastrój, o: |
Tak,tak Gosia wczoraj miała wyjątkowy humor...
Gosia - Pon 29 Maj, 2006 18:13
| GosiaJ napisał/a: |
Hmmm, tak myślę, czy ocenzurować słowo "spełnienie"? |
Hehe, bo pewnie wyobraznia Ci podpowiada jak ono wygladalo i swoje mysli chcesz ocenzurowac, a nie jedno niewinne slowko, ktore nic nie oznacza
asiek - Pon 29 Maj, 2006 19:47
| GosiaJ napisał/a: |
Oj, będzie, będzie, niecierpliwe kobiety, dajcie mi trochę czasu, chcę to ładnie przetłumaczyć, a nie jestem profesjonalistą Jutro odwyk, nowy fanfikowy wypiek - po kawałku od poniedziałku |
GosiuJ ... łyknęłam melissanę i grzecznie czekam :grin: :grin: :grin:
GosiaJ - Pon 29 Maj, 2006 23:20
| Gosia napisał/a: |
Hehe, bo pewnie wyobraznia Ci podpowiada jak ono wygladalo i swoje mysli chcesz ocenzurowac, a nie jedno niewinne slowko, ktore nic nie oznacza |
Masz rację, ale co tam - swoich myśli autocenzurować nie będę, przykro mi
GosiaJ - Pon 29 Maj, 2006 23:46
Część pierwszą fanfika nr 2 wysłałam do Aragonte, Baśka, Migotki i Naryi, tyle miałam potwierdzeń chętnych na sybskrybcję na maila Acha, i do Matyldy, chęć wyrażona osobiście Przyjemnego czytania
Monika - Pon 29 Maj, 2006 23:55
GosiuJ, a co to za funfik nr 2. Chodzi o ślub, powóz i takie różności? Chyba się lekko pogubiłam.
Ale jeśli to jakaś nowa poezyja romantyczno erotyczna to nie zapomnij o Moni
Kaziuta - Pon 29 Maj, 2006 23:58
Gosiu, a prawo serii tu nie działa?
Jak ktoś miał I cześc to chyba jasne, że chce i drugą.
Ja poprosze drugą też.
GosiaJ - Wto 30 Maj, 2006 00:09
| Kaziuta napisał/a: | Gosiu, a prawo serii tu nie działa?
Jak ktoś miał I cześc to chyba jasne, że chce i drugą.
Ja poprosze drugą też. |
Drogie dziewczątka, Kaziutko i Moniko, wysyłałam do Was ostatnio maila z reklamą, nie dostałyście? To jest już inny fanfik, sequel pierwszego Mogę Was oczywiście dopisać do listy
Kaziuta - Wto 30 Maj, 2006 00:25
Poproszę dopisać.
Gosia - Wto 30 Maj, 2006 00:26
Gosiu, jakby cos nowego sie pojawilo, to wiesz, ze ja zawsze chetnie poczytam
Lubie literature piekna
|
|
|