Seriale - Witamy w dramalandzie! - odcinek 6
BeeMeR - Sob 23 Maj, 2015 08:05
Na dobranoc zaczęłam SC 15 - ale po 10 min spałam, więc niewiele powiem- może dopiero jak skończę odcinek. Zresztą do pisania to ja wrócę w domu, bo u Rodziców nie przepadamy za sobą z laptopem
Agn - Sob 23 Maj, 2015 09:41
| Admete napisał/a: | już wiem, czego się będe czepiać. Styl walk - latanie po dachach. Przesada. Lubię takie walki jak w BDS - wystylizowane, ale w granicach rozsądku. A tu mi jakąś wuxią zapachniało |
No nie... Okej, to do któregoś momentu było fajne, ale człowiek się takim bajerem szybko przejada. Może z czasem spuszczą z tonu. Pamiętam, że w Faith LMH też od czasu do czasu sobie latał, ale potem jakby przestali się twórcy wydurniać. Może i tu tak będzie.
Basiu, ty pewnie jesteś nieziemsko wykończona. Wyśpij się porządnie. Drama nie zając, nie ucieknie.
Trzykrotka - Sob 23 Maj, 2015 10:39
Dobrze, ze już jesteś Basiu - w sensie ze masz w ogole glowę do dramowania. To, co się wam przydarzylo to jakiś horror. Mam nadzieję, ze zycie szybko wroci do normy
Zooshe, matko moja kochana.... miej ty litosc kobieto, albo podziel się całym zdjeciem Rany, moze jak BeeMer wróci do siebie t zaczniemy te drame z Ji Sungiem, te ze sloncem w tyttule? Co powiesz?
Na razie tak:
Masked Prosecutor
Pierwszy odcinek nie rzucił mnie na kolana, ale i nie mogł - właściwie caly był jedną wielką retrospekcją z nastolectwa bohaterów i trochę mi się dlużyl. Ale wiadomo -< ja nie lubie dzieciowych odcinkow, wiec poczekam na te z wieksza iloscią Kim Sun Ah.
Było cameo Siwona
Nie powiem, zeby wybitnie dlugie, ale i tak Jest zaraz w drugiej scenie 1 odcinka i Siwon jest rozbrajajacy. Mimo grzyba
Warm and Cozy nr 2
Ya, to było fajne! Podcza sesji majtkowej rechotałam jak glupia, a burmistrz - model mnie zabił Glowa mi malo nie eksplodowała od myślenia, skad ja znam tego aktora... A dyc to koszmarny kapłan z Nocnej straży jest! Tam byl okropny, tu - już go lubie za śmieci i majtki męskie
Ciekawam, czy ajumm - mama bliżniąt z KMHM odegra rolę w opowiesci, bo coś wyrażnie kamera ją ogrywa.
No i w ogole - moze to piękne widoki z oceanem w tle, moze mile postaci, ale chce mi się dalej ogladać. Jedyna osoba niezbyt fajna to póki co Druga, pierwsza miłość Geon Woo. Co to za mdła babka? Kompletnie nierozpoznawalna.
Czy ogladacie odcinki do konca? Po zapowiedzi nastepnego pokazuje się bohater, który podaje przepis na jakies jedzonko. Po 2 była to zupa z małżami
zooshe - Sob 23 Maj, 2015 11:19
| Trzykrotka napisał/a: |
Zooshe, matko moja kochana.... miej ty litosc kobieto, albo podziel się całym zdjeciem
|
No dobrze. Znajcie moje dobre serce wrzucę całą sesję.
zaczniemy niewinnie.
A teraz z grubej
| Trzykrotka napisał/a: | Rany, moze jak BeeMer wróci do siebie t zaczniemy te drame z Ji Sungiem, te ze sloncem w tyttule? Co powiesz? |
To nie jest zły pomysł. Zwłaszcza że z Ji Sungowych do obejrzenia zostały mi już tylko Słoneczko i Royal Family.
| Trzykrotka napisał/a: |
Masked Prosecutor
Pierwszy odcinek nie rzucił mnie na kolana, ale i nie mogł - właściwie caly był jedną wielką retrospekcją z nastolectwa bohaterów i trochę mi się dlużyl. Ale wiadomo -< ja nie lubie dzieciowych odcinkow, wiec poczekam na te z wieksza iloscią Kim Sun Ah.
Było cameo Siwona |
Przy całej mojej sympatii do KSA, rezygnuję. Trailer skutecznie mnie odstraszył.
| Trzykrotka napisał/a: | Glowa mi malo nie eksplodowała od myślenia, skad ja znam tego aktora...
A dyc to koszmarny kapłan z Nocnej straży jest! Tam byl okropny, tu - już go lubie za śmieci i majtki męskie
| Ależ on grał też sekretarza w SG i jeszcze w PS Partner był zboczonym przyjacielem wiecie kogo.
| Trzykrotka napisał/a: | | Ciekawam, czy ajumm - mama bliżniąt z KMHM odegra rolę w opowiesci, bo coś wyrażnie kamera ją ogrywa. |
Odegra! Ja wam mówię sparują ją z bratem bohatera.
Po tym jak krzyczał za nią, że jest czarną perłą którą odrzuciła, nie mam co do tego żadnych wątpliwości. W scenie z Arielką znowu poczułam stary dobry styl sióstr Hong.
Trzykrotka - Sob 23 Maj, 2015 12:28
My first camping....? Ja mam duże doświadczenie w campingowaniu, szybko rozbijam namiot i sprawnie gotuję na kuchence polowej, wybierz mnie na instruktorkę!
Ja cię.... myślałam właśnie, że jakoś nie widać nowych zdjęć, ale jak przywalili, to od razu z wszystkich dział. Piękna sesja.
Poczekajmy jeszcze na BeeMer z tym Sunshine, ale powiem od razu, że mój entuzjazm jest wielki
A widzisz, grał w SG? To ja go nie pamiętam, natomiast z My P.S Partner wyłapałam gościa od razu. Może mi go siostry Hong uczłowieczą, bo po Night Watchman patrzeć na niego nie mogłam.
Do perły w Warm and Cozy jeszcze nie doszłam, jest na co czekać Bardzo polubiłam tę aktorkę. Swoją drogą - nie wiem, jak wy uważacie, ale ja żywcem nie widzę Kim Woo Bina w roli Geom Woo. Dobrze, że jej nie wziął. On jednak nie jest aż tak słodki i miły, jak ten bohater.
Co do Masked Prosecutor, to jeszcze spróbuję, ze względu na moją ulubioną aktorkę, ale nie mam wielkiego optymizmu.
Admete - Sob 23 Maj, 2015 12:39
Piękne zdjęcia. Mnie się zaczyna Tree...podobać. Dużo się dzieje, ciekawie się dzieje. Na razie odcinek dzieciowy, ale dzieciak bardzo fajny i postać nie daje sobie w kasze dmuchać.
Trzykrotka - Sob 23 Maj, 2015 13:00
Jeszcze Siwon z chińskiej Elle ze swoją chińską "żoną" - kolejną macaczką dekoltu
Admete czekam na relacje z Tree
zooshe - Sob 23 Maj, 2015 13:14
| Admete napisał/a: | | Piękne zdjęcia. Mnie się zaczyna Tree...podobać. Dużo się dzieje, ciekawie się dzieje. Na razie odcinek dzieciowy, ale dzieciak bardzo fajny i postać nie daje sobie w kasze dmuchać. |
O Tree naczytałam się wiele dobrego, ale póki co tylko kurzy mi się na dysku. Scenariusz powstał na podstawie powieści tego samego autora, który napisał "Painter of the Wind" i że to taki bardziej kryminał w historycznych strojach niż typowy saeguk gdzie po prostu siedzą i knują. Admete napisz o wrażeniach.
Czy ktoś jeszcze czeka na nową dramę z Sung Joonem? Ja po JHM mam spory niedosyt i fajnie go będzie zobaczyć w roli kopciuszka, w którym zakocha się księżniczka.
Trzykrotka - Sob 23 Maj, 2015 15:54
| zooshe napisał/a: | Czy ktoś jeszcze czeka na nową dramę z Sung Joonem? Ja po JHM mam spory niedosyt i fajnie go będzie zobaczyć w roli kopciuszka, w którym zakocha się księżniczka.
|
Rzuciłabym się w te pędy, tylko mnie aktorka odstrasza. Pewnie spróbuję oglądać, zwlaszcza po całuśnym trailerze Slabość do Sung Joona mam gigantyczną.
Admete - Sob 23 Maj, 2015 16:26
W Tree...na razie były król rządzi, a jego syn musi słuchać i podpisywać wyroki śmierci.
Agn - Sob 23 Maj, 2015 17:48
| Trzykrotka napisał/a: | | Rany, moze jak BeeMer wróci do siebie t zaczniemy te drame z Ji Sungiem, te ze sloncem w tyttule? Co powiesz? |
*Agn czuje się pominięta w planach*
| Trzykrotka napisał/a: | | Poczekajmy jeszcze na BeeMer z tym Sunshine, ale powiem od razu, że mój entuzjazm jest wielki |
*a teraz olana siurem prostym*
Sesja Ji Sunga pięęęękna. Widziałam ją. Och, jakież to ja nieprzystojne myśli miałam od pierwszego wejrzenia na tę sesję.
| Trzykrotka napisał/a: | Było cameo Siwona
Nie powiem, zeby wybitnie dlugie, ale i tak Jest zaraz w drugiej scenie 1 odcinka i Siwon jest rozbrajajacy. Mimo grzyba |
Już się tak przyzwyczaiłam, że czasami tych pieczarek nie zauważam.
| Trzykrotka napisał/a: | | Ciekawam, czy ajumm - mama bliżniąt z KMHM odegra rolę w opowiesci, bo coś wyrażnie kamera ją ogrywa. |
Mam szczerą nadzieję, bo nie chciałabym, by ta aktorka robiła za tło. Za fajna jest. I zbyt dobrze mi się kojarzy.
| Trzykrotka napisał/a: | | Jedyna osoba niezbyt fajna to póki co Druga, pierwsza miłość Geon Woo. Co to za mdła babka? Kompletnie nierozpoznawalna. |
A mnie męczyło, gdzie ją widziałam i asianwiki pokazuje, że była w KMHM. I nadal nie wiem, gdzie ją widziałam, bo nie pamiętam jej.
| Trzykrotka napisał/a: | | Czy ogladacie odcinki do konca? Po zapowiedzi nastepnego pokazuje się bohater, który podaje przepis na jakies jedzonko. Po 2 była to zupa z małżami |
Oooo, nie wiedziałam. To teraz będę oglądała do samego koniuszka.
| zooshe napisał/a: | | zaczniemy niewinnie. |
Taaa, niewinnie. Ehe... Jedzie mi tu czołg?
| zooshe napisał/a: | | Ależ on grał też sekretarza w SG i jeszcze w PS Partner był zboczonym przyjacielem wiecie kogo. |
Pamiętam go też z roli jakiegoś cwaniaczka w AoF.
| Trzykrotka napisał/a: | | ja żywcem nie widzę Kim Woo Bina w roli Geom Woo. Dobrze, że jej nie wziął. On jednak nie jest aż tak słodki i miły, jak ten bohater. |
A ja chętnie bym zobaczyła Woo Bina w takiej właśnie roli. Przełamałby nieco swoje standardowe emploi sprawiającego kłopoty przystojniaczka, a mógłby się pokazać z innej strony. I myślę, że też by mu z tym było do twarzy.
| Trzykrotka napisał/a: | | Co do Masked Prosecutor, to jeszcze spróbuję, ze względu na moją ulubioną aktorkę, ale nie mam wielkiego optymizmu. |
No weź mnie nie załamuj, ja się tu szykuję na odmóżdżającą rozrywkę. Kim Sun Ah, nie rób mi tego!
zooshe - Sob 23 Maj, 2015 19:54
Producenci 3
Obawiałam się że wraz ze mianą reżysera drama straci swoją unikatowość. Na szczęście obawy były nieuzasadnione.
Co więcej chyba ktoś przetłumaczył scenarzystce, że czasem mniej znaczy więcej, więc nie ma takiego pomieszania gatunków, które mnie tak irytowało w Kosmicie, nie wspominając o idiotycznym wątku romansowym, ale przy zachowaniu tych elementów które były akurat fajne, jak epilogi na koniec odcinka, które nadają drugie dno wcześniej opowiedzianym wydarzeniom.
Kim Soo Hyun nadal zachowuję się trochę jak kosmita. W tym sensie, że jako nowicjusz w świecie telewizji stara się zrozumieć otaczający go świat. Oczywiście bierze wszystko dosłownie i przez to popełnia masę pomyłek i zraża do siebie swoich sunbe, ale swoja szczerością i bezpośredniością potrafi też zaimponować takiej znudzonej i cynicznej gwieździe jak Cindy.
Tak więc jest dobrze a nawet bardzo dobrze. Odcinek skupiał się nieco bardziej niż poprzednie na rozterkach sercowych bohaterów, ale nadal telewizja jest w centrum uwagi. Tym razem rozkładane były na czynniki pierwsze castingi. Sam odcinek zaczyna się od absurdalnego snu bohatera, w którym występuje w variety show i opowiada jak bardzo nie chce iść do pracy. Wszystko nakręcone w sposób jakby to był prawdziwy program telewizyjny z publicznością i odgłosami z offu.
Innymi słowy jest dobrze a nawet dobrze do tego stopnia że już nie mogę doczekać się kolejnego odcinka. No i ciekawość mnie zżera kogo ostatecznie sparują z Gongową.
Prolog kompletnie mnie rozwalił.
Pomysł żeby w roli byłych facetów bohaterki obsadzić jako cameo Jang Hyuka i Lee Chun Hee był genialny.
Obaj panowie grali z Gongową wcześniej. Z Jang Hyukiem występowała w Thank You a Lee Chun Hee miał cameo w Masterze.
Trzykrotka - Sob 23 Maj, 2015 20:10
Oooo, czuję, ze Producenci to coś dla mnie Na razie zbieram.
Agnuś, sori, sori ( czy słyszysz w tle pogłos Przekletej piosenki? ) nie olewanie to było, tylko propozycja dla wszystkich z pod-propozycją poczekania, az BeeMer mentalnie bedzie gotowa
Co do Prosecutora, to - wiadomo - drugi odcinek zadecydje. W pierwszym prawie nie było Sun Ah, wiec co tu mozna powiedziec? Za to jak była, to przesluchiwała Siwona za pomocą różowego szala dzierganego własnoręcznie
Warm and Cozy nr 3
Pieknie! Tego mi bylo trzeba. Dokladnie jak w tytule - cieplo i przytulnie, plejada postaci, procz Drugiej, bardzo fajna (gdzież ona była w KMHM? ) niby- zakretasy akcji na razie bardzo zabawne - wystarczy, zebym juz była kupiona. I lokalny smaczek, a zwłaszcza ajummy - pletwonurkowie,nstrasznie mi sie podoba. Love is a moment juz bylo i syrenka i jakiś horror japoński
Lecę do numerku 4
Trzykrotka - Sob 23 Maj, 2015 21:47
Kurka, Warm and Cozy nie da sie ogladać, jesli sobie czlowiek nie naszykuje góry czegos dobrego do jedzenia. Skonczyłam 4 i muszę do lodówki...
BeeMeR - Sob 23 Maj, 2015 22:20
Ji Sunga bardzo chetnie, dajcie mi tylko odsapnąć kilka dni - śr/cz lub czw/pt jest realny. Tak ze 2 odcinki tygodniowo?
Na resztę odpiszę w domu
Teraz tylko kawałek dobranocki - SC 15 - i spać
Aragonte - Sob 23 Maj, 2015 22:42
Wow, jaka piękna sesja ulubieńca Zooshe!
I mój kubeczkowy Junki na avatarze Agn
Na razie tkwię po zachodniej stronie mocy, bo wzywa mnie Miss Fisher oraz magowie z Anglii z czasów wojen napoleońskich, ale jakąś dramę sobie niebawem podejrzę
BeeMeR - Sob 23 Maj, 2015 23:04
wymieklam przy probach oswiadczyn Miska - za dużo lukru w lukrze
Zwłaszcza, że ja postaci Miśka za bardzo nie lubię i to zdziwianie mi nie leży.
Trzykrotka - Nie 24 Maj, 2015 00:19
Oj tak. Zgadzam sie w pelni. Tylko tortu, swieczek i misiów brakowalo. Mówia fachowcy, ze oswiadczyny powinny miec w sobie czynnik uał, żeby kobieta przez cale życie miala co wspominac, ale niekoniecznie musi to być w miejscu ludnym i zawierac w sobie zakopywanie pierscionka w piasku. IMHO za dużo lukru bylo w końcówce Sensory.
Mnie taki plan ogladania Sunshine ardzo pasuje niech jeszcze Agn i zooshe sie wypowiedzą
Ech... Jeszcze sobie sesję kempingową poogladam przed snem Jest wyjatkowo piekna.
Unkind Women 17 i 18.
Bardziej zakutych pał niz Profesorzycy i Manager Prk to ja w zyciu nie widziałam. Pierwsza naprawdę jak smarkula z podstawówki, która nie przyzna sie do błedu i nie potrafi przeprosic, druga - szuja, jakich mało. Donos do skarbówki
I do kompletu z nimi odnaleziony tatuś, ktory dorosłe corki, ziecia i wnuczkę rozstawia po katach i wychowuje... No ludzie!
Za to watek Mo Ran i Matki jest piekny. Nie przestaje mnie wzruszac, a przeciez wcale nie jest słodki. Raczej slodko - gorzki.
Szkoda, że Hyun Sook tak sie zaparła w odrzuceniu slodkiego Mistrza, co jej kwiaty na prog domu przynosi - akurat teraz zachcialo sie jej byc surowa mamusią. Ale mam nadzieje, ze to przejściowe, skoro Ma Ri zainkasowala już calusa w prezencie
Admete - Nie 24 Maj, 2015 07:00
Ja niestety nie mam tej dramy, o której piszecie. Pzoa tym nie wiem o czym ona jest. Jeśli romans, to nie chcę.
zooshe - Nie 24 Maj, 2015 10:20
| Admete napisał/a: | | Ja niestety nie mam tej dramy, o której piszecie. Pzoa tym nie wiem o czym ona jest. Jeśli romans, to nie chcę. |
Obawiam się że romans i to z gatunku takich, w którym aż gęsto od amnezji czy innych tajemnic narodzin.
2 odcinki na tydzień w zupełności starczy. Startujemy od środy, czy inny dzień?
Śniadanko zrobione a do śniadanka Producenci.
Trzykrotka - Nie 24 Maj, 2015 10:25
Jak dla mnie sroda dobrze brzmi, dwa odcinki tygodniowo
Admete - Nie 24 Maj, 2015 11:38
T zdecydowanie nie chcę. Obejrzałam do końca FFI mimo niekompletnych napisów. Nie było tyle słodyczy co w SC ( na szczęście ). Podobało mi się zakończenie 15 odcinka - Min Ho i Soon Joon na wycieczce. Bardzo to naturalnie wypadło. W dużej mierze to zasługa aktorów, widać, że dobrze się zgrywają. O Tree...na razie nie mogę więcej powiedzieć niż jest w opisie na Asian viki, bo nie wyszłam poza odcinki dzieciowo-młodzieńcze. Zaczyna się od oficera gwardii królewskiej, który najwyraźniej planuje w pojedynkę zamach na króla Sejonga. Potem od razu lądujemy kilka, kilkanaście lat wcześniej. Jest rok bodajże 1418 Taejong oficjalnie abdykuje n rzecz syna, ale nieoficjalnie rządzi nadal. Zmusza młodego króla, by ten podpisał wyrok na rzekomych spiskowców w tym na ojca żony. Wszystko w imię absolutnej władzy i z uzasadnieniem, że król może być tylko jeden ( bardzo dobra scena w pokoju do gry w magiczne kwadraty ). Jest też szekspirowska intryga z zamienionym listem i śmierć domowników królewskiego teścia. Przeżyją tylko dwie osoby - dzieci niewolników. Dziewczynka zostanie uratowana przez królową, chłopiec ( nieświadomy tego ) przez króla. Ten chłopiec to zamachowiec z pierwszych scen serialu. Do odcinków dorosłych nie doszłam jeszcze, bo jestem raptem w drugim,a dorosłe to pod koniec czwartego się zaczyna. Przy okazji szukania wiadomości historycznych wpadłam na coś takiego:
https://pl-pl.facebook.com/sejong.poznan
Dzieci Sejonga to bohaterowie The Princess Man - ta rodzina w początkach swego panowania ewidentnie wydawała na świat bardzo mocne charaktery.
Admete - Nie 24 Maj, 2015 15:07
Skończyłam drugi odcinek Tree...Nooo...mój typ serialu, zdecydowanie. Krwiste dialogi, super sceny konfrontacji między różnymi postaciami. Na razie wielka konfrontacja między Stary i Młodym Królem, niemal mityczna. Podoba mi się, że Sejong jest inteligentny i potrafi wyjść z podbramkowej sytuacji za pomocą myślenia, a nie siły. A dzieciak przyszły zamachowiec też potrafi myśleć. Musi się tylko nauczyć hamować emocje, co zapewne nastąpi. Na razie trafił do wioski niewolników pracujących na rzecz naukowców z królewskiej akademii. Bardzo im fajnie to miasteczko wyszło. Chyba do scen zatrudnili rzemieślników odtwarzających dawne przedmioty, bo były krosna, tkanie, garncarze, wypalanie węgla drzewnego, wyplatanie koszy, kapeluszy, butów. Podobało mi się.
Agn - Nie 24 Maj, 2015 15:12
| Trzykrotka napisał/a: | | czy słyszysz w tle pogłos Przekletej piosenki? |
Tak, uprzejmie dziękuję.
| Trzykrotka napisał/a: | | nie olewanie to było, tylko propozycja dla wszystkich z pod-propozycją poczekania, az BeeMer mentalnie bedzie gotowa |
Bo *chlipie* bo to *pociąga noskiem* bo to tak strasznie zabrzmiało *smarka* jakbyście planowały imprezę dla trójki, a reszta może - chlip! - lizać cukierka przez papierek. *dramatycznie ociera łezki*
| Trzykrotka napisał/a: | | Za to jak była, to przesluchiwała Siwona za pomocą różowego szala dzierganego własnoręcznie |
Przepraszam - przesłuchiwała ZA POMOCĄ szala? Dobra, biorę się za finał SC i sprawdzam co z tym prokuratorem.
Albo nie, to za jakiś czas. Najpierw... nie, nie powiem wam, co będę oglądać, bo mnie wyśmiejecie.
| Trzykrotka napisał/a: | | Bardziej zakutych pał niz Profesorzycy i Manager Prk to ja w zyciu nie widziałam. Pierwsza naprawdę jak smarkula z podstawówki, która nie przyzna sie do błedu i nie potrafi przeprosic, druga - szuja, jakich mało. Donos do skarbówki |
Potworzyca jest wcielonym koszmarem, a menedżer Park to żmija wyhodowana na własnym łonie. W łeb bym obu dała, bo żadnej się inne traktowanie nie należy.
| Trzykrotka napisał/a: | | Za to watek Mo Ran i Matki jest piekny. Nie przestaje mnie wzruszac, a przeciez wcale nie jest słodki. Raczej slodko - gorzki. |
I tu ci przyklasnę. Bo z tego się naprawdę zrobił bardzo ładny wątek. Pisałam wcześniej - te kobiety nie miały prawa się zaprzyjaźnić, a jednak, pomimo sygnowania wyższości, obsztorcowywania, fochów, czasem kłótni, wybuchu tajemnicy - zrobiły to. Powoli, ale skutecznie. Mo Ran dążyła od początku do tego, by pokazać, że nie jest złą kobietą, podoba mi się, że pani Kang się przełamała i tam jedzenie, tu rozmowa, ówdzie telefon i jakoś ta obecność Mo Ran nagle stała się czymś domowym i pożądanym. Strasznie mi się to spodobało.
| Trzykrotka napisał/a: | | akurat teraz zachcialo sie jej byc surowa mamusią. |
Strasznie mnie to wnerwiało, bo to było wzorcowe pokazanie "zapomniał wół jak cielęciem był". Mąż zły nie jest (w zasadzie bardzo go polubiłam), ale nie - córce odmawia tego samego szczęścia związania się z kimś, kogo sama wybrała, bo matka ma jakieś widzimisię i muchy w nosie. I tak trochę skakała - raz akceptowała, raz wrzeszczała, znowu "ok, spotykajcie się, ale pod moim okiem", zaraz bicie Roo Oh. I tak w kółko. Trzepnąć ją w ucho chciałam nie raz.
| zooshe napisał/a: | | Obawiam się że romans i to z gatunku takich, w którym aż gęsto od amnezji czy innych tajemnic narodzin. |
Spróbować spróbuję, najwyżej wysiądę. Bo nie chcę podziwiać go samotnie ani znów się rozminąć ze zbiorową radością.
| Trzykrotka napisał/a: | | gdzież ona była w KMHM? |
Diabli wiedzą, jako żywo jej tam nie pamiętam. Może w którejś scence zrobiła za tło.
| Trzykrotka napisał/a: | | Kurka, Warm and Cozy nie da sie ogladać, jesli sobie czlowiek nie naszykuje góry czegos dobrego do jedzenia. Skonczyłam 4 i muszę do lodówki... |
Oho... coś czuję, że utyję przy tej dramie. Bo fakt, że chciało się przy niej jeść...
| BeeMeR napisał/a: | | Tak ze 2 odcinki tygodniowo? |
Jestem za, bo inaczej nie wyrobię.
| Aragonte napisał/a: | | I mój kubeczkowy Junki na avatarze Agn |
Oj... a właśnie zmieniłam.
Wybacz!
Admete - Nie 24 Maj, 2015 15:59
A w odcinku 3 mamy cień Jeong Do Jeona czyli postaci, która będzie odtwarzać KMM w Six Flaying Dragons. Jak sobie scenarzyści poradzą, to będzie ciekawa postać i razem z młodym Teajongiem da ciekawą mieszankę.
|
|
|