North and South - powieść - Nasz fanfik ;))
Gosia - Sob 27 Maj, 2006 17:35
Piekna jest scena kiedy ona wchodzi do "swojego" pokoju widzi te swiece i czuje te wszystkie zapachy....nawet czytajac ten fragment zaczelam szybciej oddychac
Wszystko widzialam w myslach ... co znaczy potega wyobrazni.....
Trzykrotka - Sob 27 Maj, 2006 18:30
Ale że wannę wymyśliła surowa teściowa....!! Nonono!! Może ona się nie spodziewała, jaki użytek może z niej zrobić zdolny synek? :oops:
Rzeczywiście, scena wejścia Margaret do sypialni jest bardzo klimatyczna.
asiek - Nie 28 Maj, 2006 00:42
| Gosia napisał/a: |
Wszystko widzialam w myslach ... co znaczy potega wyobrazni..... |
I ja ... widziałam :oops:
Oj. ta wyobraźnia ... doprowadzi mnie do zguby
GosiuJ dziękuję i proszę o następną gorącą dostawę :grin:
GosiaJ - Nie 28 Maj, 2006 01:56
| Pearl Jamma napisał/a: | Bardzo proszę,GosiuJ o dopisanie mnie do listy społecznej i przesłanie na emaila dotychczas przetłumaczonych rozdziałów fanfika.
Prooooszęęęęę. |
A czy mogę Ci zadać standardowe pytanie o pełnoletniość w trosce o czystość myśli naszych niepełnoletnich forumowiczek?
Pearl Jamma - Nie 28 Maj, 2006 02:01
Jestem pełnoletnia.
GosiaJ - Nie 28 Maj, 2006 02:02
| Pearl Jamma napisał/a: | | Jestem pełnoletnia. |
No to leci do Ciebie fanfik Czy Ty czytałaś którykolwiek z tłumaczonych przeze mnie fragmentów?
Pearl Jamma - Nie 28 Maj, 2006 02:05
Niestety,nie czytałam żadnego fragmentu.
Leci? Czyli dostanę pikantne frrrangmenty zaraz?
GosiaJ - Nie 28 Maj, 2006 02:06
| Trzykrotka napisał/a: | Ale że wannę wymyśliła surowa teściowa....!! Nonono!! Może ona się nie spodziewała, jaki użytek może z niej zrobić zdolny synek? :oops:
Rzeczywiście, scena wejścia Margaret do sypialni jest bardzo klimatyczna. |
Myślę, że to właśnie znak, że teściowa nie jest takim smokiem Przypominam, że to fanfik - chyba wszystkie chcemy, żeby pani Thornton zaakceptowała Margaret. A wanna - taaaak, synek bardzo zdolny, mimo że podobno doświadczenia mu brakuje
GosiaJ - Nie 28 Maj, 2006 02:09
| Pearl Jamma napisał/a: | Niestety,nie czytałam żadnego fragmentu.
Leci? Czyli dostanę pikantne frrrangmenty zaraz? |
Pearl, podeślij mi na mojego maila Twój adres, bo do tego, co mi się wyświetla, nie umiem dołączyć załącznika :-(
Podeślę Ci 5 części fanfika, ostatnią czyli piątą wysyłałam wczoraj dziewczynom. A żeby nie wszystko naraz, bo to by mogło być niebezpieczne dla zdrowia, jutro (a właściwie dziś ) - reszta.
Pearl Jamma - Nie 28 Maj, 2006 02:15
Dzięki.Adres poszedł na Twój email.
GosiaJ - Nie 28 Maj, 2006 02:23
| asiek napisał/a: |
I ja ... widziałam :oops:
Oj. ta wyobraźnia ... doprowadzi mnie do zguby
GosiuJ dziękuję i proszę o następną gorącą dostawę :grin: |
Oj, będzie, będzie, niecierpliwe kobiety, dajcie mi trochę czasu, chcę to ładnie przetłumaczyć, a nie jestem profesjonalistą Jutro odwyk, nowy fanfikowy wypiek - po kawałku od poniedziałku
Pearl Jamma - Nie 28 Maj, 2006 02:25
GosiuJ,czy mój email dotarł. Upewniam się,bo mogłam popełnić błąd.
GosiaJ - Nie 28 Maj, 2006 02:28
| Pearl Jamma napisał/a: | | Dzięki.Adres poszedł na Twój email. |
Paczuszka z wypiekiem poleciała - przyjemnego chrupania! Mam nadzieję, że nie zaszkodzi chrupanie tak późno Daj znać, czy dotarła.
Pearl Jamma - Nie 28 Maj, 2006 03:16
Ach,ten powóz! :oops:
Tłumaczenie jest cudowne,lekkie i wysmakowane. Z nieciepliwością czekam na cd.
GosiaJ - Nie 28 Maj, 2006 03:18
| Pearl Jamma napisał/a: | Ach,ten powóz! :oops:
Tłumaczenie jest cudowne,lekkie i wysmakowane. Z nieciepliwością czekam na cd. |
Ja nie wiem, co wszyscy z tym powozem...
Margarett - Nie 28 Maj, 2006 08:40
| GosiaJ napisał/a: | | Pearl Jamma napisał/a: | Ach,ten powóz! :oops:
Tłumaczenie jest cudowne,lekkie i wysmakowane. Z nieciepliwością czekam na cd. |
Ja nie wiem, co wszyscy z tym powozem... |
wiem, że jestem niepełnoletnia i aż głupio pytać, ale korci...hmm...co oni robili w tym powozie?
Aga85 - Nie 28 Maj, 2006 10:16
| Margarett napisał/a: |
wiem, że jestem niepełnoletnia i aż głupio pytać, ale korci...hmm...co oni robili w tym powozie? |
Hehe, Coś bardzo niegrzecznego... Było naprawdę gorrącooo :oops: Jednak z uwagi na Twoją niepełnoletnośc, nie mogę nic więcej powiedziec. Gosia wykreśliłaby mnie z listy społecznej, a tego bym nie przeżyła. Oj, nie! Dlatego trzymam język za zebami.
GosiaJ - Nie 28 Maj, 2006 18:42
| Aga85 napisał/a: |
Hehe, Coś bardzo niegrzecznego... Było naprawdę gorrącooo :oops: Jednak z uwagi na Twoją niepełnoletnośc, nie mogę nic więcej powiedziec. Gosia wykreśliłaby mnie z listy społecznej, a tego bym nie przeżyła. Oj, nie! Dlatego trzymam język za zebami. |
Niegrzecznego z punktu widzenia czasów wiktoriańskich
Biedna Margarett, tak tu musi czytać te nasze wywody, a nie może przeczytać! Ale pomyśl, Margaret, co by powiedziała Twoja mama, gdyby się dowiedziała, że stare baby przesyłają Ci na pocztę takie różne...
Kaziuta - Nie 28 Maj, 2006 19:12
Myślę, że co robili w powozie można Margarett troche opowiedzieć. Niech dziewczyna ma troche radości z tego co i my mamy. W końcu jest to coś takiego, co w filmie i to nie jednym można zobaczyć, a z Bolka i Lolka chyba juz wyrosła. :grin:
GosiaJ - Nie 28 Maj, 2006 19:19
| Kaziuta napisał/a: | | Myślę, że co robili w powozie można Margarett troche opowiedzieć. Niech dziewczyna ma troche radości z tego co i my mamy. W końcu jest to coś takiego, co w filmie i to nie jednym można zobaczyć, a z Bolka i Lolka chyba juz wyrosła. :grin: |
Spoko, myślę, że Margarett dostanie dziś małą niespodziankę na maila
Kaziuta - Nie 28 Maj, 2006 19:24
Gosieńko wiedziałam, że jesteś wspaniałomyślną i dobrą niewiastą.
Margarett - Nie 28 Maj, 2006 19:30
Och, niespodzianka! Uwielbiam niespodzianki, a zwłaszcza te od was (a mama się nie dowie ,albo sama będzie chciała przeczytać )
Margarett - Nie 28 Maj, 2006 19:44
GosieńkoJ doszły zdjęcia??
GosiaJ - Nie 28 Maj, 2006 19:48
| Margarett napisał/a: | | GosieńkoJ doszły zdjęcia?? |
Jeszcze nie :sad: Ale czekam cierpliwie. Mój mail przypominam: malagosiaj@o2.pl.
Margarett - Nie 28 Maj, 2006 19:50
| GosiaJ napisał/a: | | Margarett napisał/a: | | GosieńkoJ doszły zdjęcia?? |
Jeszcze nie :sad: Ale czekam cierpliwie. Mój mail przypominam: malagosiaj@o2.pl. |
ok to spróbuję jeszcze za jakiś czas
|
|
|