Richard Armitage - Thorntonopodobni
Kaziuta - Pon 19 Cze, 2006 22:09
No może troszeczke podobne te piekne oczy i obaj tak pięknie kochali, tylko Bohun nieszczęśliwie. :sad:
GosiaJ - Pon 19 Cze, 2006 22:15
| Kaziuta napisał/a: | | No może troszeczke podobne te piekne oczy i obaj tak pięknie kochali, tylko Bohun nieszczęśliwie. :sad: |
I popełnił parę błędów w życiu, których już nie był w stanie naprawić. Ale Helka, żeby się na jego widok nożem pchnąć?! Głupia Helka!
izek - Wto 20 Cze, 2006 22:44
Ale co tu porównywać, przeca to dwa zupełnie różne typy
Bohun to kwintesencja namiętności nieokiełznanej
a Thorton to kwintesencja namiętności wziętej w potężne karby
mam wrażenie, że pierwszy mógłby pomyśleć: Moja albo niczyja.
a drugi: Nieważne czyja, byle szczęśliwa.
pierwszy na gorący romans
drugi bardziej na stabilny związek :grin:
GosiaJ - Śro 21 Cze, 2006 00:14
Izku, ładnie to ujęłaś, podoba mi się :smile: Bohun "nie ma przyszłości", chociaż jest cudowny. Thornton na związek jak najbardziej, stabilny, ale również bardzo namiętny - w końcu TAKIE emocje w nim siedzą! :grin:
GosiaJ - Śro 21 Cze, 2006 00:18
| AineNiRigani napisał/a: | Nie no, bez perwersji !!!
Domagarow i Rysiaczek? Toż Rysiu mu nawet do pięt nie podskakuje. |
Aine, czasem Cię nie rozumiem. OK, już wszystkie wiemy, nie kochasz Rysia, nie podoba Ci się, uważasz, że jest taki i owaki, nie ma sprawy. Tylko czemu z taką przyjemnością (a może bez? ) wchodzisz na wątki poświęcone Armitage'owi, bez przerwy podkreślając, jak Cię nie kręci, jaki jest nieatrakcyjny itd.? :smile:
Alison - Śro 21 Cze, 2006 21:43
Tak, perwersja w sensie etymologicznym to jest to co kręci Aine najbardziej, pozwólmy się jej "kręcić" po wszystkich wątkach, bo ona lubi mieszać dla zasady i chociaż przynajmniej dopieprza (za przeproszeństwem) wszelki nadmiar słodkości
Anonymous - Śro 21 Cze, 2006 22:11
| Alison napisał/a: | Tak, perwersja w sensie etymologicznym to jest to co kręci Aine najbardziej, pozwólmy się jej "kręcić" po wszystkich wątkach, bo ona lubi mieszać dla zasady i chociaż przynajmniej dopieprza (za przeproszeństwem) wszelki nadmiar słodkości |
Znasz mnie niczym rodzona matka, nie tylkoprzedłużona
GosiaJ - Pią 23 Cze, 2006 19:25
| Alison napisał/a: | Tak, perwersja w sensie etymologicznym to jest to co kręci Aine najbardziej, pozwólmy się jej "kręcić" po wszystkich wątkach, bo ona lubi mieszać dla zasady i chociaż przynajmniej dopieprza (za przeproszeństwem) wszelki nadmiar słodkości |
Słodkość słodkością, ale dogmat o boskości Rysia nie jest tylko czczym hasłem, więc mi tu boskiego RA proszę nie obrażać. Rzekłem (znaczy rzekłam :smile: )!
GosiaJ - Pon 26 Cze, 2006 22:38
Do tematu wracać, ale już! Hehe, ja wiem, to ciężki temat, podobnych do Thorntona facetów po prostu nie ma, on jest wyjątkowy! :grin:
Aga85 - Pon 26 Cze, 2006 22:43
| GosiaJ napisał/a: | | Do tematu wracać, ale już! Hehe, ja wiem, to ciężki temat, podobnych do Thorntona facetów po prostu nie ma, on jest wyjątkowy! :grin: |
Całkowicie sie z Tobą zgadzam, GosiaJko Ryś jest boski!... obawiam się tylko, że Aine nie da się o tym przekonac ??:
Anonymous - Pon 26 Cze, 2006 23:14
Nie da. Z troski o Was
marjarz - Wto 20 Kwi, 2010 21:28
Mnie nie podobają się usta Thorntona, takie jakieś szparkowate.
Sofijufka - Wto 29 Mar, 2011 16:44
a wczoraj szczęka mi opadła, jak zobaczyłam generała Zoda ze Smallville
http://tnij.org/k5bh
Yvain - Wto 29 Mar, 2011 17:28
Fakt
Admete - Wto 29 Mar, 2011 20:22
A jak się nazywa aktor?
Sofijufka - Wto 29 Mar, 2011 20:33
Callum Blue
Hanula - Wto 29 Mar, 2011 20:40
Ten aktor to chyba Callum Blue
O nim na Filmweb: http://www.filmweb.pl/person/Callum+Blue-65307
Fibula - Wto 29 Mar, 2011 20:46
| Sofijufka napisał/a: | | Callum Blue |
...znany też z roli wredniaka z finału II sezonu Sanctuary Zupełnie tu do siebie nie jest podobny.
Sofijufka - Wto 29 Mar, 2011 21:03
ale jak go wczoraj widziałam "na ruchomo" to niesamowicie był do Ryska podobny. A jaki był pięęękny w Tudorach...
Fibula - Śro 30 Mar, 2011 00:18
Jeszcze nie miałam przyjemności, ale to dodatkowa zachęta
beatrice - Nie 07 Paź, 2012 14:54
Zauważam pewne podobieństwo z Poniedziałkiem, któraś z Was podała wcześniej takie dwa zdjęcia, na których faktycznie widać kilka wspólnych cech.
Ja za to znam bardzo podobnego faceta do Richarda. Przystojny, fajny, mądry facet.... Tylko, że to ksiądz!
akne - Pią 09 Lis, 2012 23:34
| Sofijufka napisał/a: | | ale jak go wczoraj widziałam "na ruchomo" to niesamowicie był do Ryska podobny. A jaki był pięęękny w Tudorach... |
A kogo on grał w Tudorach ?
Fibula - Sob 10 Lis, 2012 00:43
| akne napisał/a: | | Sofijufka napisał/a: | | ale jak go wczoraj widziałam "na ruchomo" to niesamowicie był do Ryska podobny. A jaki był pięęękny w Tudorach... |
A kogo on grał w Tudorach ? |
Jednego z przyjaciół Heńka.
behemotka - Czw 25 Wrz, 2014 01:20
jak ostatnio oglądałam "Grimm" to dotarło do mnie, że Sasha Roiz prezentuje podobny typ urody do Richarda
http://www.imdb.com/media...mi_mi_all_pbl_6
i David Conrad, jak był młodszy, na etapie "Ghost whisperer"
Anonymous - Czw 25 Wrz, 2014 04:47
troche...
|
|
|