To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Richard Armitage - Thorntonopodobni

Kaziuta - Pon 19 Cze, 2006 22:09

No może troszeczke podobne te piekne oczy i obaj tak pięknie kochali, tylko Bohun nieszczęśliwie. :sad:
GosiaJ - Pon 19 Cze, 2006 22:15

Kaziuta napisał/a:
No może troszeczke podobne te piekne oczy i obaj tak pięknie kochali, tylko Bohun nieszczęśliwie. :sad:

I popełnił parę błędów w życiu, których już nie był w stanie naprawić. Ale Helka, żeby się na jego widok nożem pchnąć?! Głupia Helka! :mrgreen:

izek - Wto 20 Cze, 2006 22:44

Ale co tu porównywać, przeca to dwa zupełnie różne typy :roll:
Bohun to kwintesencja namiętności nieokiełznanej
a Thorton to kwintesencja namiętności wziętej w potężne karby

mam wrażenie, że pierwszy mógłby pomyśleć: Moja albo niczyja.
a drugi: Nieważne czyja, byle szczęśliwa.

pierwszy na gorący romans :twisted:
drugi bardziej na stabilny związek :grin:

GosiaJ - Śro 21 Cze, 2006 00:14

Izku, ładnie to ujęłaś, podoba mi się :smile: Bohun "nie ma przyszłości", chociaż jest cudowny. Thornton na związek jak najbardziej, stabilny, ale również bardzo namiętny - w końcu TAKIE emocje w nim siedzą! :grin:
GosiaJ - Śro 21 Cze, 2006 00:18

AineNiRigani napisał/a:
Nie no, bez perwersji !!!
Domagarow i Rysiaczek? Toż Rysiu mu nawet do pięt nie podskakuje.

Aine, czasem Cię nie rozumiem. OK, już wszystkie wiemy, nie kochasz Rysia, nie podoba Ci się, uważasz, że jest taki i owaki, nie ma sprawy. Tylko czemu z taką przyjemnością (a może bez? :wink: ) wchodzisz na wątki poświęcone Armitage'owi, bez przerwy podkreślając, jak Cię nie kręci, jaki jest nieatrakcyjny itd.? :smile:

Alison - Śro 21 Cze, 2006 21:43

Tak, perwersja w sensie etymologicznym to jest to co kręci Aine najbardziej, pozwólmy się jej "kręcić" po wszystkich wątkach, bo ona lubi mieszać dla zasady i chociaż przynajmniej dopieprza (za przeproszeństwem) wszelki nadmiar słodkości ;-)
Anonymous - Śro 21 Cze, 2006 22:11

Alison napisał/a:
Tak, perwersja w sensie etymologicznym to jest to co kręci Aine najbardziej, pozwólmy się jej "kręcić" po wszystkich wątkach, bo ona lubi mieszać dla zasady i chociaż przynajmniej dopieprza (za przeproszeństwem) wszelki nadmiar słodkości ;-)

Znasz mnie niczym rodzona matka, nie tylkoprzedłużona :D

GosiaJ - Pią 23 Cze, 2006 19:25

Alison napisał/a:

Słodkość słodkością, ale dogmat o boskości Rysia nie jest tylko czczym hasłem, więc mi tu boskiego RA proszę nie obrażać. Rzekłem (znaczy rzekłam :smile: )!

GosiaJ - Pon 26 Cze, 2006 22:38

Do tematu wracać, ale już! Hehe, ja wiem, to ciężki temat, podobnych do Thorntona facetów po prostu nie ma, on jest wyjątkowy! :grin:
Aga85 - Pon 26 Cze, 2006 22:43

GosiaJ napisał/a:
Do tematu wracać, ale już! Hehe, ja wiem, to ciężki temat, podobnych do Thorntona facetów po prostu nie ma, on jest wyjątkowy! :grin:

Całkowicie sie z Tobą zgadzam, GosiaJko :wink: Ryś jest boski!... obawiam się tylko, że Aine nie da się o tym przekonac :? ??:

Anonymous - Pon 26 Cze, 2006 23:14

Nie da. Z troski o Was :D
marjarz - Wto 20 Kwi, 2010 21:28

Mnie nie podobają się usta Thorntona, takie jakieś szparkowate.
Sofijufka - Wto 29 Mar, 2011 16:44

a wczoraj szczęka mi opadła, jak zobaczyłam generała Zoda ze Smallville
http://tnij.org/k5bh

Yvain - Wto 29 Mar, 2011 17:28

Fakt :mrgreen:
Admete - Wto 29 Mar, 2011 20:22

A jak się nazywa aktor?
Sofijufka - Wto 29 Mar, 2011 20:33

Callum Blue
Hanula - Wto 29 Mar, 2011 20:40

Ten aktor to chyba Callum Blue
O nim na Filmweb: http://www.filmweb.pl/person/Callum+Blue-65307

Fibula - Wto 29 Mar, 2011 20:46

Sofijufka napisał/a:
Callum Blue

...znany też z roli wredniaka z finału II sezonu Sanctuary ;) Zupełnie tu do siebie nie jest podobny.

Sofijufka - Wto 29 Mar, 2011 21:03

ale jak go wczoraj widziałam "na ruchomo" to niesamowicie był do Ryska podobny. A jaki był pięęękny w Tudorach...
Fibula - Śro 30 Mar, 2011 00:18

Jeszcze nie miałam przyjemności, ale to dodatkowa zachęta :mrgreen:
beatrice - Nie 07 Paź, 2012 14:54

Zauważam pewne podobieństwo z Poniedziałkiem, któraś z Was podała wcześniej takie dwa zdjęcia, na których faktycznie widać kilka wspólnych cech.

Ja za to znam bardzo podobnego faceta do Richarda. Przystojny, fajny, mądry facet.... Tylko, że to ksiądz! :paddotylu: :mrgreen:

akne - Pią 09 Lis, 2012 23:34

Sofijufka napisał/a:
ale jak go wczoraj widziałam "na ruchomo" to niesamowicie był do Ryska podobny. A jaki był pięęękny w Tudorach...

A kogo on grał w Tudorach ?

Fibula - Sob 10 Lis, 2012 00:43

akne napisał/a:
Sofijufka napisał/a:

A kogo on grał w Tudorach ?

Jednego z przyjaciół Heńka.

behemotka - Czw 25 Wrz, 2014 01:20

jak ostatnio oglądałam "Grimm" to dotarło do mnie, że Sasha Roiz prezentuje podobny typ urody do Richarda
http://www.imdb.com/media...mi_mi_all_pbl_6

i David Conrad, jak był młodszy, na etapie "Ghost whisperer" :)

Anonymous - Czw 25 Wrz, 2014 04:47

troche...