To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Richard Armitage - Thorntonopodobni

izek - Nie 04 Cze, 2006 23:28
Temat postu: Thorntonopodobni
Jestem świeżo po oglądnięciu koncertu Grechutowego w Opolu i nie po raz pierwszy moją uwagę zwrócił wokalista Zakopower...

Czy też zauważyłyście, że jest w nim coś z Thortona??

ma taką charyzmę w oczach :oops: :oops: i w głosie też :oops:

GosiaJ - Nie 04 Cze, 2006 23:33
Temat postu: Re: Thortonopodobni
izek napisał/a:
Jestem świeżo po oglądnięciu koncertu Grechutowego w Opolu i nie po raz pierwszy moją uwagę zwrócił wokalista Zakopower...
ma taką charyzmę w oczach :oops: :oops: i w głosie też :oops:

Hehe, to samo wczoraj powiedziałam, Izku, jak go zobaczyłam, bo fragmentami jakieś premiery oglądałam. Patrzę i oczom nie wierzę - jaki nochal, co za oczy! Rzeczywiście chłop Thorntonowy w klimacie :grin:

izek - Nie 04 Cze, 2006 23:34

szukam cały czas fajniejszego zdjęcia, coby się zaprezentował z najlepszej strony :wink:

Narya - Nie 04 Cze, 2006 23:41

GosiaJ napisał/a:
Patrzę i oczom nie wierzę - jaki nochal, co za oczy!

Oczy to on rzeczywiście ma bardzo podobne. Co do "nochala" to nie widzialam go jeszcze z profilu :mrgreen:

Kaziuta - Pon 05 Cze, 2006 00:25

Nie lubię go, a najgorsze, że do końca nie wiem dlaczego. Nie wzbudza mojego zaufania. Jest jakiś dziwnie nienaturalny (tudziez mowa o śpiewaniu).
Co do Thortona, ponieważ za nim nie przepadam (za tym góralm oczywiście) to i podobny mi sie nie wydaje.
Thorton (Armitage) jest tylko jeden niepowtarzalny i już !

:lovera:

Monika - Pon 05 Cze, 2006 09:13

Ogólnie rzecz biorąc zawsze mi się podobał (GÓRAL :grin: ).
Jakieś podobieństwo do Thorntona też widzę. Ale wolę już górala niż np. Urbańskiego, do którego ktoś kiedyś Johna porównywał. Uwierzycie? :razz:

Gosia - Pon 05 Cze, 2006 09:24

Nie moze zabraknac Jacka Poniedzialka :D

Monika - Pon 05 Cze, 2006 09:26

Widziałam ostatnio Poniedziałka w sklepie, nawet przemknęłam obok niego kilka razy żeby bliżej się przyjrzeć. Fajny facet, ale dosyć niski i bardzo szczuplutki, czego w telewizji nie widać
Gosia - Pon 05 Cze, 2006 09:40

I jak ? Podobny do Rysia ?
Monika - Pon 05 Cze, 2006 10:06

Mają podobne typy urody, nie identyczne, ale np oczy i nos Poniedziałka coś w sobie mają z Thorntona. A czy na żywca to podobieństwo się rzuca? Nie bardzo. Jak już mówiłam, taki z niego szczuplutki, chudziutki facet (chyba nie byłoby tego samego efektu jak z Ryśkiem, białą koszulą i podwiniętymi rękawami). I zgadzam się z Kaziutką, że JT jest niepowtarzalny, Poniedziałek, Urbański, czy Góral mogą mieć jakieś małe znamiona podobieństwa do naszego Ryśka, ale żaden z nich nie wzbudza w nas takich emocji, i napewno nie mogą poszczycić się TAKIM GŁOSEM
Gosia - Pon 05 Cze, 2006 10:54

To oczywiste ! :D Only Richard !

miłosz - Pon 05 Cze, 2006 11:03

Gosia napisał/a:
To oczywiste ! :D Only Richard !

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Izek sio z tym Karpielem bo sie chłopina kompleksów nabawi :)

Poniedziałka nie lubie za obnoszenie sie - Same Wiecie Z Czym ;) i te jego głupkowate sugestie............ tfu tfu

Gosia - Pon 05 Cze, 2006 11:13

Dla porownania: Hubert Urbanski:

Gosia - Pon 05 Cze, 2006 11:14

I tak Rysio jest najlepszy :D

Caitriona - Pon 05 Cze, 2006 13:28

E, faktycznie - Góral na tym pierwszym zdjęciu wpada w taki lekko thorntonowy klimacik :)
Gunia - Pon 05 Cze, 2006 15:32

Góral jest nawet podobny, ale Urbański i Poniedziałek nie bardzo... Ja może zarzucę innym podobnym facetem, o którym rozmawiałam kiedyś z Bezpaznokcianką.

Aga85 - Pon 05 Cze, 2006 15:37

Taaak, Hugh Jackman :grin: Bardzo go lubię... niemniej jednak uważam, że nasz boski Rysiek nie ma sobie równych :wink: :lovera:
Gunia - Pon 05 Cze, 2006 15:46

Równych - nie, ale podobnych - tak... Jak każda ważna persona... :wink: :lovera:
Anonymous - Pon 05 Cze, 2006 18:03
Zakopany Góral jest niezwykle podobny i zauważyłam to już jakiś miesiąc temu (tylko nie wiedziałam z jakiej grupy pochodzi, a potem wyleciało mi z głowy). Miesiąc temu występował w którymś z programów (Bezludna Wyspa, Europa da sie lubic, czy coś takiego) i myślałam że to Rysiu-Pysiu się pojawił, dopóki nie stwierdziłam, że coś za ładny jest.
Jak dla mnie góral jest jednak przystojniejszy, chociaż ma bardziej agresywną i chamską urodę. Ale pociągający.

Aga85 - Pon 05 Cze, 2006 18:08
AineNiRigani napisał/a:
i myślałam że to Rysiu-Pysiu się pojawił, dopóki nie stwierdziłam, że coś za ładny jest.
Jak dla mnie góral jest jednak przystojniejszy, chociaż ma bardziej agresywną i chamską urodę. Ale pociągający.

Ten Twój Góral, Aine nawet do pięt Rysiowi nie dorasta. Ale w jednym się z Tobą zgodze - agresywną i chamską urodę to on ma, góral rzecz jasna :wink:

Anonymous - Pon 05 Cze, 2006 18:28
Aga85 napisał/a:
Ten Twój Góral, Aine nawet do pięt Rysiowi nie dorasta. Ale w jednym się z Tobą zgodze - agresywną i chamską urodę to on ma, góral rzecz jasna :wink:

Obaj mają. Tyle, że Rysiek przy Góralu taki dupowaty się wydaje. Nie lubię tego typu urody, więc ani jeden ani drugi mi się nie podoba. Ale jak Rysio-Pysio jest zbyt miętki i taki babski, tak Góral facet pełną gębą (i innymi częsciami ciała również :wink: )

Caroline - Pon 05 Cze, 2006 18:31

Ten Góral to wygląda jakby z Backstreet Boys wyskoczył, ble.
Aine, mów co chcesz, ale Rysiu w wydaniu "Thornton" dupowaty nie jest! :cool:
Na niektórych wylizanych zdjątkach do gazet... może ciutek...

Anonymous - Pon 05 Cze, 2006 18:45

Tak całkiem poważnie to racja w N&S nie jest dupowaty. Ale nie podoba mi się. Oglądałam ostatnio po raz kolejny N&S i naprawdę nie widze czym tutaj się można zachwycać (jeśli chodzi o urodę). Jego interpretacja postaci jest rewelacyjna, ale uroda poraża swoją nieatrakcyjnością.
Gosia - Pon 05 Cze, 2006 18:54

Wlasnie dzieki postaci jaka gra i swojej interpretacji, zyskuje na atrakcyjnosci.
Jak to bylo w jednym artykule, jest pozornie nieatrakcyjny, jednak na koncu serialu mysli sie juz o nim jako o "ekstremalnie przystojnym" ;)

Anonymous - Pon 05 Cze, 2006 19:14

Gosia napisał/a:
Wlasnie dzieki postaci jaka gra i swojej interpretacji, zyskuje na atrakcyjnosci.
Jak to bylo w jednym artykule, jest pozornie nieatrakcyjny, jednak na koncu serialu mysli sie juz o nim jako o "ekstremalnie przystojnym" ;)

Oj Gosieńko próbowałam. Ot chociażby żeby owczym pędem dostrzec, wmówić sobie to, co Wy w nim widzicie. No nie podoba mi się facet i tyle. Podejrzewam, że to kwestia oczu i nosa.