|
Strona N&S - intro (ankieta) |
| Autor |
Wiadomość |
AineNiRigani [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 17 Paź, 2006 22:09
|
|
|
przy nowych propozycjach 7 mi odpada (Jasiek pomarszczony brzydko patrzy na Margaretkę, a ona jakby przez to bardzo wystraszona. I kłótnia w tle. ktoś nieobeznany pomyślałby, że głównym tematem jest kłótnia)
5 mi nie pasi ze względu na tło. No nie pasuje mi i tyle. 6 jest nijakie. Jakieś takie bez charakteru.
1 rulez !!!
P.S. Co nie zmienia faktu, że wszystkie pozycje sobie zapisałam i będę wymiennie stosować jako tapetki, albo wygaszacze
A może dałoby się z nich zrobić właśnie forumowe wygaszacze? Byłoby to niezłą propozycją |
|
|
|
 |
Aragonte

|
Wysłany: Wto 17 Paź, 2006 23:19
|
|
|
Harry, jesteś mistrzem :grin:
Głosuję na jedynkę |
_________________ "Wolę piekło chaosu od piekła porządku".
(W. Szymborska) |
|
|
|
 |
Alison
|
Wysłany: Wto 17 Paź, 2006 23:21
|
|
|
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Zobaczę Ali, co się da zrobić, ale nie obiecuję, po Photofiltr naprawdę jest dosyć prosty i wiele rzeczy trzeba robić na około. A jakiego rodzaju tło masz na mysli? Chodzi mi juz konkretnie o to co dla Ciebie byłoby wystarczająco "żywsze"... Bo na jakiś bardzo jaskrawy, to mnie raczej nie namówisz... |
Jaskrawy broń Boże! Ale już takie tło jak jest w dwójce na ten przykład? Chociaż może byc zbyt mało kontrastowe. A gdyby coś takiego bordowego, pod kolor płaszczyka Margaretki? |
|
|
|
 |
Harry_the_Cat
poszukująca

|
Wysłany: Wto 17 Paź, 2006 23:23
|
|
|
| Alison napisał/a: | | A gdyby coś takiego bordowego, pod kolor płaszczyka Margaretki? |
We will see |
_________________ Carry on my wayward son, For there'll be peace when you are done. Lay your weary head to rest, Now don't you cry no more... |
|
|
|
 |
Alison
|
Wysłany: Wto 17 Paź, 2006 23:25
|
|
|
A jeszcze kciałam pofiedzieć, że zdjęcie z Margerytką na schodach - boskie!
Może jeszcze z tym coś byś powalczył Harryku? |
|
|
|
 |
Harry_the_Cat
poszukująca

|
Wysłany: Wto 17 Paź, 2006 23:38
|
|
|
Wyszło tak (na razie bez napisów):
Moim zdaniem jest za mocne to tło i gubią się zdjęcia. |
_________________ Carry on my wayward son, For there'll be peace when you are done. Lay your weary head to rest, Now don't you cry no more... |
|
|
|
 |
AineNiRigani [Usunięty]
|
Wysłany: Śro 18 Paź, 2006 00:23
|
|
|
| a mnie sie bardziej podobała poprzednia wersja. I nie wiem, co wy chcecie od napisów. Jak dla mnie bardzo pasuje. Taka kursywa stylizowana na ręczne. Jak najbardziej O.K. |
|
|
|
 |
ANGELO
|
Wysłany: Śro 18 Paź, 2006 00:25
|
|
|
Projekty przesliczne! Bardzo mi sie podoba Nr 1 (w pierwszej wersji) i Nr 7
jedynie obstawalabym przy zmianie czczionki - pierwsza polska strona ...... bo troche wydaje sie nie czytelna a reszta FANTASTIC!!! |
|
|
|
 |
Harry_the_Cat
poszukująca

|
Wysłany: Śro 18 Paź, 2006 00:42
|
|
|
| AineNiRigani napisał/a: | | I nie wiem, co wy chcecie od napisów. Jak dla mnie bardzo pasuje. Taka kursywa stylizowana na ręczne. Jak najbardziej O.K. |
Dzięki Aine. To moja ulubiona czcionka ostatnio :razz:
Tzn, mam parę fajnych nowych, ale każda mniej czytelna od poprzedniej... |
|
|
|
 |
AineNiRigani [Usunięty]
|
Wysłany: Śro 18 Paź, 2006 02:43
|
|
|
| dla mnie ta jest czytelna... |
|
|
|
 |
Gosia
Like a Wingless Bird

|
Wysłany: Śro 18 Paź, 2006 07:53
|
|
|
1 najlepsza, ale w wersji pierwotnej |
_________________ Nie wiemy nigdy, czym i jacy jesteśmy w oczach bliźnich, ale nie wiemy również,
czy istotnie jesteśmy tacy, jakimi wydajemy się sami sobie.
Adresy moich blogów:
I believe we have already met
Strona North and South by Gosia
 |
|
|
|
 |
Gitka

|
Wysłany: Śro 18 Paź, 2006 08:41
|
|
|
Też uważam, że wersja 1 z tłem poprzednim jest taka romantyczyna
W ogóle wszystkie sobie zapisałam i tak jak Aine będą na moim pulpicie |
|
|
|
 |
Alison
|
Wysłany: Śro 18 Paź, 2006 09:02
|
|
|
Myślałam o jednak konkretniejszym kolorze, ten jest tak ciemny, że w ogóle nie widać, że to bordo, ale jak wszyscy są wersja pierwotną, to może juz nie kombinujmy. |
|
|
|
 |
Balbina
Szalejąca czterdziestka

|
Wysłany: Śro 18 Paź, 2006 09:06
|
|
|
O kurcze ale piękne trudno wybrać, ale na 1 w pierwszej wersji głosuję |
_________________ Być zagadką której nikt nie zdąży zgadnąć nim minie czas |
|
|
|
 |
Narya

|
Wysłany: Śro 18 Paź, 2006 10:26
|
|
|
Harry padam z wrażenia
Wszystkie są przepiękne, choć najbardziej podobają mi się 7 i 1 - ta pierwsza wersja. 7 ma piękne tło - świetnie współgra ze zdjęciami, a w 1 mam wrażenie, że te zdjęcia (świetnie dobrane) są "naklejone" na tle. Może mozna podmienić to tło i odpowiednio dostosować do kolorów zdjęć? Co myślicie? Harry? |
|
|
|
 |
Harry_the_Cat
poszukująca

|
Wysłany: Śro 18 Paź, 2006 10:32
|
|
|
| Narya napisał/a: | | w 1 mam wrażenie, że te zdjęcia (świetnie dobrane) są "naklejone" na tle. Może mozna podmienić to tło i odpowiednio dostosować do kolorów zdjęć? Co myślicie? Harry? |
Szczerze mówiąc nie rozumiem.
I tak w ogóle te modyfikacje, o których mówicie oznaczają robienie wszystkigo właściwie od nowa. No i to, że każda z Was ma własne pomysły na zmiany... |
|
|
|
 |
Gosia
Like a Wingless Bird

|
Wysłany: Śro 18 Paź, 2006 11:16
|
|
|
Ja bym jedynki nie zmieniala... no ewentualnie mozna zamienic ta fotkę w górnym lewym rogu na jeszcze ładniejszą, ale czy sie taka w ogole znajdzie ? Wątpie..
Pozostałe foteczki w tym intro sa piekniste! I Margaret i John - swietne ujecia! I tło ładne.
W ogole optuje (a przeciez glosuje po raz pierwszy ) za 1 |
_________________ Nie wiemy nigdy, czym i jacy jesteśmy w oczach bliźnich, ale nie wiemy również,
czy istotnie jesteśmy tacy, jakimi wydajemy się sami sobie.
Adresy moich blogów:
I believe we have already met
Strona North and South by Gosia
 |
| Ostatnio zmieniony przez Gosia Śro 18 Paź, 2006 11:24, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Harry_the_Cat
poszukująca

|
Wysłany: Śro 18 Paź, 2006 11:23
|
|
|
| Gosia napisał/a: | | Ale ja w ogole optuje (a przeciez glosuje po raz pierwszy ) za 1 |
Cudne! |
|
|
|
 |
GosiaJ
Shahrukh...

|
Wysłany: Śro 18 Paź, 2006 14:22
|
|
|
| Moim skromnym zdaniem Harry nie powinna nic zmieniać, bo się "zakopie"w propozycjach, a każdy ma przecież trochę inny gust i widziałby trochę coś innego. Stworzyła siedem wspaniałych dzieł i myślę, że spośród nich możemy wybrać to jedno, które będzie odpowiednio wprowadzać w nastrój i charakter strony o serialu. |
|
|
|
 |
Gosia
Like a Wingless Bird

|
|
|
|
 |
GosiaJ
Shahrukh...

|
Wysłany: Śro 18 Paź, 2006 15:20
|
|
|
Gosia, to że nałożyłaś ciemne okulary, i tak Cię nie maskuje, wiem, że to Ty Poznałam po "1" |
|
|
|
 |
Caroline

|
Wysłany: Śro 18 Paź, 2006 19:34
|
|
|
| Kurczę, im dłużej oglądam tym bardziej mi się podobają. Nr 1, mój faworyt, rzeczywiście ma zgaszone kolory, ale IMHO najlepiej pasują do zdjęć, zwłaszcza do tego z profilem Ryśka. Harriet, zdolniacha z Ciebie. |
|
|
|
 |
Harry_the_Cat
poszukująca

|
Wysłany: Śro 18 Paź, 2006 19:39
|
|
|
| Caroline napisał/a: | | Nr 1, mój faworyt |
Myślicie, że Gosia podszywa się od Caroline...? |
|
|
|
 |
Narya

|
Wysłany: Śro 18 Paź, 2006 19:45
|
|
|
| GosiaJ napisał/a: | | ...Harry nie powinna nic zmieniać, bo się "zakopie"w propozycjach, a każdy ma przecież trochę inny gust i widziałby trochę coś innego. Stworzyła siedem wspaniałych dzieł i myślę, że spośród nich możemy wybrać to jedno... |
Masz rację Gosiu. Jak każda rzuci swój pomysł to w ogóle się nie dogadamy. Zgadzam się, że Harry nie powinna już nic zmieniać - wycofuję wcześniejsze uwagi :smile: I pozostaje nam już tylko głosowanie.
Ja jestem za 1 |
|
|
|
 |
Caroline

|
Wysłany: Śro 18 Paź, 2006 19:46
|
|
|
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Myślicie, że Gosia podszywa się od Caroline...? | Ja pierwsza głosowałam na Nr 1, chociaż mniejszą czcionką Jakem Go... Caroline, nikt się pode mnie nie podszywa |
|
|
|
 |
|
|