|
SPOOKS (Tajniacy) 7 - here comes Lucas North... (seria 7) |
| Autor |
Wiadomość |
Gosia
Like a Wingless Bird

|
Wysłany: Pon 29 Cze, 2009 23:07
|
|
|
Zawsze jak widzę takie zdjęcia, to myślę sobie: ale ten Richard jednak jest wysoki! |
_________________ Nie wiemy nigdy, czym i jacy jesteśmy w oczach bliźnich, ale nie wiemy również,
czy istotnie jesteśmy tacy, jakimi wydajemy się sami sobie.
Adresy moich blogów:
I believe we have already met
Strona North and South by Gosia
 |
|
|
|
 |
Admete
shadows and stars

|
Wysłany: Pon 29 Cze, 2009 23:14
|
|
|
| Nieżle wygląda. Jednak lepiej mu w krótkich włosach. |
_________________ „But the music is broken, the words half-forgotten, the sunlight has faded, the moon grown old."
"We are star stuff. We are the universe made manifest trying to figure itself out."
Lubię jesień.
 |
|
|
|
 |
Gosia
Like a Wingless Bird

|
Wysłany: Czw 06 Sie, 2009 00:08
|
|
|
Wybiera sie do Rosji znowu? A może by tak podziałał trochę w Polsce?
Ale czy my bylibyśmy "more dangerous territory"? Choć dla Rysia może to by było niebezpieczne, gdyby trafił w nasze ręce |
_________________ Nie wiemy nigdy, czym i jacy jesteśmy w oczach bliźnich, ale nie wiemy również,
czy istotnie jesteśmy tacy, jakimi wydajemy się sami sobie.
Adresy moich blogów:
I believe we have already met
Strona North and South by Gosia
 |
|
|
|
 |
achata

|
Wysłany: Pon 14 Wrz, 2009 20:57
|
|
|
Właśnie odkryłam, że żonę Ryśka grała Paloma Baeza, czyli Kitty z niedawno emitowanej na TVN Style Anny Kareniny. Aktorka ta grała też główną rolę w "Far from the Madding Crowd", a tak przynajmniej wynika z clipu Harry Kotki.
Zestarzała się niestety dziewczyna. W tamtych serialach wyglądała prześlicznie a tutaj taka wyprana z emocji. |
_________________ w poszukiwaniu pogody ducha |
|
|
|
 |
RG
Lady Gisborne

|
Wysłany: Pon 24 Cze, 2013 20:27
|
|
|
Szukam napisów polskich do sezonu 7 odc. 6-8,
jeśli ktoś ma, to proszę o info, z tym, że wyjeżdżam i odpowiem dopiero po 3 lipca.
Dzięki z góry ! |
_________________ Lady Gisborne |
|
|
|
 |
RG
Lady Gisborne

|
Wysłany: Sob 13 Lip, 2013 20:36
|
|
|
Napisy polskie do sezonów 8 i 9 też poszukiwane |
|
|
|
 |
Admete
shadows and stars

|
Wysłany: Sob 13 Lip, 2013 21:20
|
|
|
| Oglądałam w oryginale kiedyś tam, dawno temu. Nie posiadam ani serialu ani napisów. |
_________________ „But the music is broken, the words half-forgotten, the sunlight has faded, the moon grown old."
"We are star stuff. We are the universe made manifest trying to figure itself out."
Lubię jesień.
 |
|
|
|
 |
RG
Lady Gisborne

|
Wysłany: Nie 14 Lip, 2013 14:35
|
|
|
| Ja właśnie jestem pod koniec 8 serii, nie jest źle, ale nie wszystko rozumiem, szczególnie, kiedy przerzucają się technicznymi detalami... |
|
|
|
 |
RG
Lady Gisborne

|
|
|
|
 |
mamalu
Nie bylo mnie tutaj 21 lat...
|
Wysłany: Śro 16 Paź, 2013 22:38
|
|
|
Witam to mój pierwszy wpis w tym wątku pewno same już wiecie dlaczego:) więc do rzeczy:) w ciągu ostatniego tygodnia obejrzałam wszystkie 10 sztafet Spooks i jestem zdruzgotana jakim sposobem Lucas North został wyprowadzony z serialu , do końca wierzyłam że to jakiś spisek.....nooo a scenarzysta z niego morderce i zdrajce zrobił:( już by go jakoś normalnie uśmiercili jak Ros ,Adama.Prawdę powiedziawszy chyba czułam to co aktorzy próbowali pokazać w filmie, zawód, rozczarowanie że Lucas nie był tym dobrym.....ehhhh muszę się jakoś pozbierać... |
_________________ Mamalu:) |
|
|
|
 |
Ira

|
Wysłany: Wto 08 Cze, 2021 21:10
|
|
|
| Kurcze, planowałam obejrzeć serial od 7 sezonu licząc,że "oczy uciesze". Ale nie wiem jak dam radę wiedząc,że... . |
| Ostatnio zmieniony przez Caroline Pon 14 Cze, 2021 08:39, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|