|
|
Cold Feet (seria 5 - 2003) |
| Autor |
Wiadomość |
Gosia
Like a Wingless Bird

|
Wysłany: Pią 23 Cze, 2006 23:21 Cold Feet (seria 5 - 2003)
|
|
|
Wlasnie przejrzalam, bo jeszcze nie ogladalam w calosci czesc "Cold Feet", serialu w ktorym zagral goscinnie Richard Armitage.
To serial o trzech parach małżeńskich.
Był nadawany przez 5 sezonow, łącznie nakręcono 32 odcinki.
Jak zdolalam się zorientowac to film o codziennym malzenskim zyciu, jego problemach, kryzysach malzeńskich, zdradach, rozwodach...
Zaluje ze jest tylko wersja oryginalna, bo może nawet jest ciekawy.
Richard Armitage wystapil w 6 ostatnich odcinkach (a był to sezon 5) w 2003 roku.
Gra flirty-girlty - Lee, ratownika na basenie, którego poznaje ciemnowlosa Hiszpanka Ramona – pracujaca u jednej z par jako nianka, zabawna i przekomicznie mowiaca po angielsku.
Richard gra strasznego podrywacza, prawdziwego czarusia, ale jest naprawde uroczy
Jego wejscia sa krotkie 2-3 minutowe, bo gra goscinnie.
Odcinki sezonu 5 i wejscia Rysia:
odc. 1 – 9 minuta
odc. 2 – 5 minuta
odc. 3 – 8, 12, 18
odc. 4 – 17, 33, 36, 39, 43
odc. 5 – 35, 46
odc. 6 – 16, 25.
Niby pojawia sie rzadko bo kazde pojedyncze wejscie to 2-3 minuty, najdluzej jak widac jest obecny w odcinku 4, ale warto to zobaczyc, bo jest przezabawny
 |
_________________ Nie wiemy nigdy, czym i jacy jesteśmy w oczach bliźnich, ale nie wiemy również,
czy istotnie jesteśmy tacy, jakimi wydajemy się sami sobie.
Adresy moich blogów:
I believe we have already met
Strona North and South by Gosia
 |
| Ostatnio zmieniony przez Gosia Czw 13 Sie, 2009 17:26, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
Aga85

|
Wysłany: Pią 23 Cze, 2006 23:27
|
|
|
Jezu! Gosieńko ty kochana! Dziękuję! Toż to cudne fotki! Jakiż ten nasz Rysiek jest boski, taki przystojny i te spojrzenia, a nosek! On ma taki cudny nosek! A jak sie ślicznie uśmiecha |
|
|
|
 |
Gosia
Like a Wingless Bird

|
Wysłany: Pią 23 Cze, 2006 23:31
|
|
|
Ramona i Lee:
|
_________________ Nie wiemy nigdy, czym i jacy jesteśmy w oczach bliźnich, ale nie wiemy również,
Adresy moich blogów:
 |
| Ostatnio zmieniony przez Gosia Pią 23 Cze, 2006 23:38, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Aga85

|
Wysłany: Pią 23 Cze, 2006 23:34
|
|
|
Gosiu, jesteś skarbem! |
|
|
|
 |
GosiaJ
Shahrukh...

|
Wysłany: Pią 23 Cze, 2006 23:49 Re: Cold Feet
|
|
|
| Gosia napisał/a: | Wlasnie przejrzalam, bo jeszcze nie ogladalam w calosci czesc "Cold Feet", serialu w ktorym zagral goscinnie Richard Armitage.
(...)
|
Gosiu, dzięki! Jakiś czas temu widziałam krótkie fragmenty tego serialu, jakieś clipy dostępne w sieci. No, skoro Ryśka tam malutko, nie mam jakoś ochoty oglądać. Za to na zamieszczonych forkach, podobnie jak w tych fragmentach, wygląda bosko i naprawdę jest takim "czarusiem" :grin: I jeszcze powiem - a co tam, już prawie północ - ma boskie ciało, prawda? :oops: I piekny profil! Jak którakolwiek z nas mogła mieć kiedykolwiek coś przeciwko jego profilowi? :grin: |
| Ostatnio zmieniony przez GosiaJ Pią 23 Cze, 2006 23:58, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Gosia
Like a Wingless Bird

|
|
|
|
 |
GosiaJ
Shahrukh...

|
Wysłany: Sob 24 Cze, 2006 00:00
|
|
|
| Gosia napisał/a: | Skoro jest tak pozno :
|
Widzę, że nie tylko my się zachwycamy... :grin: Skoro późno, Gosiu, to może jeszcze jakaś fotka...? :oops: |
|
|
|
 |
Caroline

|
Wysłany: Sob 24 Cze, 2006 00:02
|
|
|
Ech, te czerwcowe noce...
Gosia, rzuć nam czymś jeszcze, Rysiu na pewno dużo zainwestował w siłownię, nie może jego wysiłek sie marnować... :razz: |
|
|
|
 |
Gosia
Like a Wingless Bird

|
|
|
|
 |
Gosia
Like a Wingless Bird

|
Wysłany: Sob 24 Cze, 2006 00:07
|
|
|
Fotki nie oddaja wszystkiego |
Adresy moich blogów:
 |
|
|
|
 |
Gosia
Like a Wingless Bird

|
Wysłany: Sob 24 Cze, 2006 00:10
|
|
|
|
Adresy moich blogów:
 |
| Ostatnio zmieniony przez Gosia Sob 24 Cze, 2006 00:11, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
GosiaJ
Shahrukh...

|
Wysłany: Sob 24 Cze, 2006 00:11
|
|
|
| Gosia napisał/a: | Fotki nie oddaja wszystkiego |
Okropna jesteś, tak nas podpuszczać!
Ryś "na dobranoc" w łóżeczku jest słodki :oops:
Jeszcze jedną, Gosiu, please, jeszcze jedną! |
|
|
|
 |
Gosia
Like a Wingless Bird

|
Wysłany: Sob 24 Cze, 2006 00:14
|
|
|
A tu moze wyobraznia popracowac, postawmy sie na miejscu tej pani
 |
Adresy moich blogów:
 |
|
|
|
 |
Gosia
Like a Wingless Bird

|
|
|
|
 |
GosiaJ
Shahrukh...

|
Wysłany: Sob 24 Cze, 2006 00:25
|
|
|
| OK, chyba wystarczy, bo zaraz obślinię klawiaturę :grin: Gosia, ale rozrabiamy, klęczenie na grochu jutro mamy pewne :smile: |
|
|
|
 |
Gosia
Like a Wingless Bird

|
Wysłany: Sob 24 Cze, 2006 00:27
|
|
|
A co tam, chwila przyjemnosci nagrodzi pozniejsza kare
Ja tez mysle, ze na dzis wystarczy |
Adresy moich blogów:
 |
|
|
|
 |
Kaziuta

|
Wysłany: Sob 24 Cze, 2006 00:34
|
|
|
Dopiero wpadłam, a tu takie numerki i to beze mnie. I to kto? Pani administratorka z panią moderatorką. |
|
|
|
 |
GosiaJ
Shahrukh...

|
Wysłany: Sob 24 Cze, 2006 00:36
|
|
|
| Kaziuta napisał/a: | Dopiero wpadłam, a tu takie numerki i to beze mnie. I to kto? Pani administratorka z panią moderatorką. |
Ale na temat, na temat, żadnych offtopów nie robimy W tytule wątku co prawda "cold", ale nam tu raczej "hot" dzięki tym fotkom |
|
|
|
 |
Gosia
Like a Wingless Bird

|
Wysłany: Sob 24 Cze, 2006 09:24
|
|
|
Kaziutko, to samo sobie pomyslalam
Oj bardzo hot ...
No to cos na uspokojenie :
 |
Adresy moich blogów:
 |
|
|
|
 |
Aga85

|
Wysłany: Sob 24 Cze, 2006 09:50
|
|
|
No proszę! Widzę, że dopiero jak poszłam, cała zabawa się zaczęła. Szkoda, że nie zostałam wczoraj dłużej, z pewnością miałabym przyjemniejszą noc . Och Gosieńko, dzięki za te fotki. Ryś jest boski, a ciało ma niczego sobie, oj niczego sobie :oops: :razz:. Mam nadzieję, że to nie koniec i dziś też dostaniemy takie pyszne ciacha . To jak? Masz tam jeszcze jakieś śliczniusie fotki, Gosieńko? |
|
|
|
 |
Gosia
Like a Wingless Bird

|
Wysłany: Sob 24 Cze, 2006 09:54
|
|
|
Niestety nie ma tam takich obrazkow, jak to kiedys pojawialy sie w odniesieniu do BTS (Between the Sheets) |
Adresy moich blogów:
 |
| Ostatnio zmieniony przez Gosia Sob 24 Cze, 2006 10:07, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Aga85

|
Wysłany: Sob 24 Cze, 2006 09:57
|
|
|
Gosieńko, no nie zawstydzaj mnie tak :oops:. No ja wiem, że ciagle mi mało, ale boskiego Rysia nigdy za wiele. Chyba wiesz coś o tym? |
| Ostatnio zmieniony przez Aga85 Sob 24 Cze, 2006 10:03, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Gosia
Like a Wingless Bird

|
|
|
|
 |
GosiaJ
Shahrukh...

|
Wysłany: Nie 25 Cze, 2006 01:00
|
|
|
| Nocka, a tu tak grzecznie w tym wątku... Gosia, gdzie jesteś? Brakuje nam fotek wrzucanych przez Ciebie :grin: |
|
|
|
 |
Gosia
Like a Wingless Bird

|
Wysłany: Nie 25 Cze, 2006 22:09
|
|
|
Po wczorajszym bylam niewyspana i dzis w nocy odsypialam
 |
Adresy moich blogów:
 |
| Ostatnio zmieniony przez Gosia Nie 25 Cze, 2006 23:00, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Na stronach tego forum (w domenie forum.northandsouth.info) stosuje się pliki cookies, które są zapisywane na dysku urządzenia końcowego użytkownika w celu ułatwienia nawigacji oraz dostosowaniu forum do preferencji użytkownika. Zablokowanie zapisywania plików cookies na urządzeniu końcowym jest możliwe po właściwym skonfigurowaniu ustawień używanej przeglądarki internetowej. Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może znacznie utrudnić używanie forum lub powodować błędne działanie niektórych stron. Brak blokady na zapisywanie plików cookies jest jednoznaczny z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie i używanie przez stronę tego forum. | Forum dostępne było także z domeny spdam.info Administracją danych związanych z zawartością forum, w tym ewentualnych, dobrowolnie podanych danych osobowych użytkowników, zgromadzonych w bazie danych tego forum, zajmuje się osoba fizyczna Łukasz Głodkowski.
|