Fantastyka - Gra o tron (TV)
milenaj - Sob 12 Sie, 2017 12:42
Ostatni odcinek tego sezonu widziałam wczoraj w formie zwiastuna na dużym ekranie w kinie. Rewelacja.
Będzie się działo. 1,5, szkoda, że we wtorek, samej nie bardzo mi się będzie chciało iść, a brata nie będzie.
Admete - Sob 12 Sie, 2017 18:16
A to już ma być ostatni? To ile ich jest? Co było w zwiastunie?
milenaj - Sob 12 Sie, 2017 19:18
Jest 7, więc jeszcze 3.
Bitwa między umarłymi a Jonem m in. Smoki, Sansa coś bardzo planująca.
Niewiele pokazali, skupili się bardziej na widowiskowości, bo jakoś trzeba ludzi zachęcić, żeby to zobaczyli dzień po premierze, ale w sam razy by bardzo zaostrzyć apetyt.
ita - Nie 13 Sie, 2017 02:05
A ja w końcu przez Was wykupię sobie Netflix
Admete - Nie 13 Sie, 2017 06:30
To jest taki serial dla niedorosłych dorosłych
milenaj - Nie 13 Sie, 2017 07:36
Krótkie urywki były w tym zwiastunie, nie dało się z tego stworzyć jakiegoś zarysu, no nic dziwnego w końcu to serial, w którym każdy odcinek ma być zaskoczeniem, ale naprawdę świetne wrażenie to robi na dużym ekranie.
Ita, oglądaj, będziesz się dzieliła wrażenia.
Caitriona - Pon 14 Sie, 2017 14:28
Jestem po ostatnim odcinku, dużo się dzieje. Przede wszystkim jest dużo ponownych spotkań Bardzo ładna jest scena między Jonem, a Drogonem.
Zostały jescze tylko dwa odcinki...
Admete - Pon 14 Sie, 2017 15:49
Czy Jon juz wrócił do Winterfall?
Caitriona - Pon 14 Sie, 2017 16:25
Nie, ale wrócił na Północ.
milenaj - Pon 14 Sie, 2017 16:51
Littlefinger coś knuje.... znowu.
Admete - Pon 14 Sie, 2017 19:09
Dobry odcinek. Czy mi się wydaje, że ta dziewczyna przeczytała właśnie Samowi o tym, że Rhaegar odsunął żonę i poślubił kogoś innego w sekrecie? Najwyraźniej Jon nie jest bastardem. Nie da się ukryć, że on jest najlepszym kandydatem na króla. Moment ze smokiem był świetny.
Fibula - Wto 15 Sie, 2017 00:25
| Admete napisał/a: | | Dobry odcinek. Czy mi się wydaje, ze ta dziewczyna przeczytała właśnie samowi o tym, że Rhaegar odsunął żonę i poślubił kogoś innego w sekrecie? |
Tak, a sfrustrowany Sam zaskoczy pewnie w połowie drogi gdzie tam się aktualnie wybiera. Miejmy nadzieję, że Goździk doczytała po cichu z kim był ten ślub.
Admete - Wto 15 Sie, 2017 06:43
Moim zdaniem na razie nie zaskoczy, bo zupełnie nie zwrócił na to uwagi. za to jest teraz jedynym dziedzicem swojego rodu. Nie powiem - nadaje się na władcę także. Lubię jego postać i jego wątek.
Caitriona - Wto 15 Sie, 2017 12:13
Gilly może do tego jeszcze jakoś wróci. I trochę tak dziwnie myśleć o Jonie ktory nie jest bękartem...
Admete - Wto 15 Sie, 2017 12:22
Jeśli to prawda, że nie jest. Wolałabym jego na tronie niż Dany. On w sobie godzi krew smocza i północną. Idealny kandydat. Mam nadzieję, że scenarzyści nie myślą jak Martin i nie zabiją Jona.
Caitriona - Wto 15 Sie, 2017 12:59
| Cytat: | | i nie zabiją Jona. |
Kolejny raz??? Jestem na nie. Danki możemy się pozbyć, ale nie Jona.
Admete - Wto 15 Sie, 2017 13:14
Tak jest - Danka może zniknąć, Jon nie W zasadzie to jest jedyna postać, której kibicuję od początku do końca najpierw w książkach, potem w serialu.
milenaj - Pią 18 Sie, 2017 21:22
Wyciekł 6 odcinek Gry o tron....
O żesz.... Tylko tyle jestem w stanie powiedzieć.
Fibula - Pią 18 Sie, 2017 23:56
Aż tak? Wytrzymam grzecznie do poniedziałku, więc na wszelki wypadek nie będę tu przez weekend zaglądać.
Caitriona - Sob 19 Sie, 2017 16:30
Ja nie wytrzymałam. Cóż, po pierwsze uwielbiam ją, ale w tym odcinku Arya mnie wkurzyła. Po drugie, co się nadenerwowałam przy scenach z Jonem i spółką, to moje (po prostu lubię większość postaci z tej grupy). A po trzecie, szlag.
milenaj - Sob 19 Sie, 2017 16:31
| Caitriona napisał/a: |
Ja nie wytrzymałam. Cóż, po pierwsze uwielbiam ją, ale w tym odcinku Arya mnie wkurzyła. Po drugie, co się nadenerwowałam przy scenach z Jonem i spółką, to moje (po prostu lubię większość postaci z tej grupy). A po trzecie, szlag. |
Otóż to....
Jak wytrzymać do następnego sezonu który dopiero za rok.
BeeMeR - Wto 22 Sie, 2017 08:29
6. odc jest ostatnim tej serii?
Nadrobiłam odcinki 4. i 5.
| Admete napisał/a: | Danka może zniknąć, Jon nie | Tak też i ja uważam
Ostatecznie Danka może klęknąć przed Jonem, oddać mu władzę, spakować smoki oraz osiąść gdzieś na antypodach z Mormontem No ale to niestety zbyt niepewne rozwiązanie
Nie bardzo wiem, którą niewiastę życzyłabym Jonowi, bo którąś niewątpliwie
pod kątem mądrości chyba maleńką panią z Niedźwiedziej Wyspy (za kilka lat jak podrośnie ), ale nieco obawiam się, że to byłoby zbyt ponure stadło
Admete - Wto 22 Sie, 2017 08:55
Na razie nie mam żadnej pani dla Jona, znajdzie sobie potem mam nadzieję, byle nie Danka To był ostatni odcinek tego sezonu?
BeeMeR - Wto 22 Sie, 2017 08:58
| Admete napisał/a: | byle nie Danka | I nie Cersei, ale to raczej nie wchodzi w grę
Admete - Wto 22 Sie, 2017 09:44
Cersei będzie mieć pewnie jakąś ciekawą śmierć. Może z ręki brata i kochanka.
|
|
|