To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - "A droga wiedzie w przód i w przód..."

Anaru - Śro 01 Cze, 2011 19:40

Calipso napisał/a:
Nie wiem

Acha :(

Admete - Pon 20 Cze, 2011 19:23

Sprawdzam właśnie ile za 5 sezon Spn chcą na Amazonie i wychodzi 16 funtów. Musze sprawdzić po ile funt jest...
Deanariell - Pon 20 Cze, 2011 23:02

A ja bym miała ochotę na nową koszulkę SPN'ową ;) :mysle:

Coś w tym stylu na przykład:

Lub taką :mrgreen: :

:slina: Kałuża. :lol: :-P

Po namyśle znalazłam jeszcze inne opcje:
1. 2. 3. 4.

:mysle: :slina: :slina: :slina: Jezioro. :rotfl:

Yvain - Pon 20 Cze, 2011 23:50

Smakowite :mrgreen: Bardzo smakowite :mrgreen:
Anonymous - Wto 21 Cze, 2011 00:50

te ostatnie wykorzystalam na podkladki supernaturalne i pudeleczko i przyprawniki (a Niektore Osoby mogly sie cieszyc nimi na Forumowa Gwiazdke :P ) :
BeeMeR - Wto 21 Cze, 2011 09:28

AineNiRigani napisał/a:
te ostatnie wykorzystalam na podkladki supernaturalne i pudeleczko i przyprawniki (a Niektore Osoby mogly sie cieszyc nimi na Forumowa Gwiazdke :P ) :
i cieszą :kwiatki_wyciaga:
Admete - Wto 21 Cze, 2011 14:47

Pierwsze z dolnego rzędu pasowałaby mi na kubek ;)
Deanariell - Wto 21 Cze, 2011 21:03

Aine napisała:
Cytat:
te ostatnie wykorzystalam na podkladki supernaturalne i pudeleczko i przyprawniki

Pamiętam, pamiętam :slina: - takich rzeczy raz widzianych łatwo się nie zapomina. ;)
BeeMeR napisał/a:
i cieszą

Szczęściara. :mrgreen:
Admete napisał/a:
Pierwsze z dolnego rzędu pasowałaby mi na kubek

:mysle: Masz rację... :) To może jeśli nie koszulki/T-shirt'y, zróbmy sobie podobne kubki na pocieszenie, co? Nie wychodzi chyba aż tak drogo. ;) Jestem chętna.

Tylko ja bym sobie (w ramach zbytku :P ) dołożyła jeszcze (oprócz pierwszego zdjęcia) to ostatnie w szeregu - z Dean'em "świętym" i "wężowym" Sam'em. :mrgreen:

Caitriona - Wto 21 Cze, 2011 23:48

Ten pierwszy plakat jest bosski :thud:
Anonymous - Śro 22 Cze, 2011 02:28

Deanariell napisał/a:

Admete napisał/a:
Pierwsze z dolnego rzędu pasowałaby mi na kubek

:mysle: Masz rację... :) To może jeśli nie koszulki/T-shirt'y, zróbmy sobie podobne kubki na pocieszenie, co? Nie wychodzi chyba aż tak drogo. ;) Jestem chętna.

Nooo - zrobmy sobie cos supernaturalnie forumowego (tylko tak, zeby na tym zdjeciu jeszcze byl napis lub logo - cokolwiek, co bedzie sygnalizowaly skad nasz dom i nasza mala forumowa ojczyzna (ze sie tak patriotycznie wyraze)

Deanariell - Śro 22 Cze, 2011 08:59

AineNiRigani napisał/a:
zrobmy sobie cos supernaturalnie forumowego

Jakiś projekt? :wink: Pomysł godny przemyślenia. :mrgreen:

Anonymous - Śro 22 Cze, 2011 12:35

ja nie jestem utalentowana projektowo, ale mozna by tutaj sugestywnie chrząknac i kaszlnac do Cait i Admete. A jak nie pomoze - to sie strzeli przyjacielsko miedzy lopatki :twisted:
Admete - Śro 20 Lip, 2011 23:40

Obejrzałam koniec sezonu 6. Doszłam do wniosku, że naprawdę niezłe zakończenie wyszło twórcom serialu. Ostatni odcinek napisał Kripke, nie stracił jak widać formy ;) Trzeba im wszystkim przyznać, że mimo lepszych i gorszych chwil, niekoniecznie wysokiego budżetu, ten serial jako całość naprawdę się broni. Ma pomysł, ciekawych bohaterów głównych i pobocznych, dobrych aktorów, staranną stylizację. Tak sobie popatrzyłam na półeczkę i stwierdziłam, że te cztery sezony, które mam, tęsknią za rodzeństwem ;)
Bardzo dobre zakończenie wątku Lisy i Bena, a Castiel - Bóg dość przerażający.
EDIT: motym z podzieloną osobowością Sama kojarzy mi się z podziałem na id, ego i superego ;)

Deanariell - Czw 21 Lip, 2011 17:20

Admete napisał/a:
Tak sobie popatrzyłąm na półeczkę i stwierdziłąm, że te cztery sezony, które mam tęsknią za rodzeństwem

:lol: Ano.

Jedna z wersji Dean'owego raju. :P ------> http://images01.bebzol.co...6ecbd7669fe.jpg

Admete - Czw 21 Lip, 2011 20:29

I jeszcze sobie potęsknią, bo na razie mam inne wydatki. Zakup chyba przesunie się na jesień...
Admete - Sob 20 Sie, 2011 13:55

Chciałam się pochwalić, że mam 5 sezon Supernatural na dvd :) W zimie kupię sobie 6, najpóźniej na wiosnę. Muszę tylko poczekać, aż trochę przecenią.
praedzio - Sob 20 Sie, 2011 13:57

Gratulacje! :D
Admete - Sob 20 Sie, 2011 14:03

Jak już zaczęłam zbierać...Przestanę kupować, jesli serial mi się zdecydowanie znudzi.
Caitriona - Sob 20 Sie, 2011 17:54

Zazdraszczam! :D
Caitriona - Sob 24 Wrz, 2011 15:25

Nikt nie ogląda nowego odcinka? ;)
Anonymous - Sob 24 Wrz, 2011 15:38

Ja jestem przy przedostatnim starej serii :P
praedzio - Sob 24 Wrz, 2011 17:20

Ja mam cały sezon do nadrobienia. ;) Ale w najnowszy odcinek też się zaopatrzyłam. ;)
Caitriona - Sob 24 Wrz, 2011 17:45

praedzio napisał/a:
Ja mam cały sezon do nadrobienia

Serio? Co bądź co, ale SPN oglądałam zawsze regularnie ;)

praedzio - Sob 24 Wrz, 2011 17:46

W sumie stęskniłam się za Samem, to może zacznę nadrabiać. ;)
Admete - Sob 24 Wrz, 2011 19:52

Ja myslałam, że to dopiero jutro...Ale i tak nie dam rady teraz obejrzeć...Mam do napisania tyle rzeczy, a dzis sobie odpusciłam i pojechałam zwiedzać Pacanów ;)