Seriale - "A droga wiedzie w przód i w przód..."
Anaru - Śro 01 Cze, 2011 19:40
| Calipso napisał/a: | | Nie wiem |
Acha
Admete - Pon 20 Cze, 2011 19:23
Sprawdzam właśnie ile za 5 sezon Spn chcą na Amazonie i wychodzi 16 funtów. Musze sprawdzić po ile funt jest...
Deanariell - Pon 20 Cze, 2011 23:02
A ja bym miała ochotę na nową koszulkę SPN'ową
Coś w tym stylu na przykład:
Lub taką :
Kałuża.
Po namyśle znalazłam jeszcze inne opcje:
1. 2. 3. 4.
Jezioro.
Yvain - Pon 20 Cze, 2011 23:50
Smakowite Bardzo smakowite
Anonymous - Wto 21 Cze, 2011 00:50
te ostatnie wykorzystalam na podkladki supernaturalne i pudeleczko i przyprawniki (a Niektore Osoby mogly sie cieszyc nimi na Forumowa Gwiazdke ) :
BeeMeR - Wto 21 Cze, 2011 09:28
| AineNiRigani napisał/a: | te ostatnie wykorzystalam na podkladki supernaturalne i pudeleczko i przyprawniki (a Niektore Osoby mogly sie cieszyc nimi na Forumowa Gwiazdke ) : | i cieszą
Admete - Wto 21 Cze, 2011 14:47
Pierwsze z dolnego rzędu pasowałaby mi na kubek
Deanariell - Wto 21 Cze, 2011 21:03
Aine napisała: | Cytat: | | te ostatnie wykorzystalam na podkladki supernaturalne i pudeleczko i przyprawniki |
Pamiętam, pamiętam - takich rzeczy raz widzianych łatwo się nie zapomina.
| BeeMeR napisał/a: | | i cieszą |
Szczęściara.
| Admete napisał/a: | | Pierwsze z dolnego rzędu pasowałaby mi na kubek |
Masz rację... To może jeśli nie koszulki/T-shirt'y, zróbmy sobie podobne kubki na pocieszenie, co? Nie wychodzi chyba aż tak drogo. Jestem chętna.
Tylko ja bym sobie (w ramach zbytku ) dołożyła jeszcze (oprócz pierwszego zdjęcia) to ostatnie w szeregu - z Dean'em "świętym" i "wężowym" Sam'em.
Caitriona - Wto 21 Cze, 2011 23:48
Ten pierwszy plakat jest bosski
Anonymous - Śro 22 Cze, 2011 02:28
| Deanariell napisał/a: |
| Admete napisał/a: | | Pierwsze z dolnego rzędu pasowałaby mi na kubek |
Masz rację... To może jeśli nie koszulki/T-shirt'y, zróbmy sobie podobne kubki na pocieszenie, co? Nie wychodzi chyba aż tak drogo. Jestem chętna.
|
Nooo - zrobmy sobie cos supernaturalnie forumowego (tylko tak, zeby na tym zdjeciu jeszcze byl napis lub logo - cokolwiek, co bedzie sygnalizowaly skad nasz dom i nasza mala forumowa ojczyzna (ze sie tak patriotycznie wyraze)
Deanariell - Śro 22 Cze, 2011 08:59
| AineNiRigani napisał/a: | | zrobmy sobie cos supernaturalnie forumowego |
Jakiś projekt? Pomysł godny przemyślenia.
Anonymous - Śro 22 Cze, 2011 12:35
ja nie jestem utalentowana projektowo, ale mozna by tutaj sugestywnie chrząknac i kaszlnac do Cait i Admete. A jak nie pomoze - to sie strzeli przyjacielsko miedzy lopatki
Admete - Śro 20 Lip, 2011 23:40
Obejrzałam koniec sezonu 6. Doszłam do wniosku, że naprawdę niezłe zakończenie wyszło twórcom serialu. Ostatni odcinek napisał Kripke, nie stracił jak widać formy Trzeba im wszystkim przyznać, że mimo lepszych i gorszych chwil, niekoniecznie wysokiego budżetu, ten serial jako całość naprawdę się broni. Ma pomysł, ciekawych bohaterów głównych i pobocznych, dobrych aktorów, staranną stylizację. Tak sobie popatrzyłam na półeczkę i stwierdziłam, że te cztery sezony, które mam, tęsknią za rodzeństwem
Bardzo dobre zakończenie wątku Lisy i Bena, a Castiel - Bóg dość przerażający.
EDIT: motym z podzieloną osobowością Sama kojarzy mi się z podziałem na id, ego i superego
Deanariell - Czw 21 Lip, 2011 17:20
| Admete napisał/a: | | Tak sobie popatrzyłąm na półeczkę i stwierdziłąm, że te cztery sezony, które mam tęsknią za rodzeństwem |
Ano.
Jedna z wersji Dean'owego raju. ------> http://images01.bebzol.co...6ecbd7669fe.jpg
Admete - Czw 21 Lip, 2011 20:29
I jeszcze sobie potęsknią, bo na razie mam inne wydatki. Zakup chyba przesunie się na jesień...
Admete - Sob 20 Sie, 2011 13:55
Chciałam się pochwalić, że mam 5 sezon Supernatural na dvd W zimie kupię sobie 6, najpóźniej na wiosnę. Muszę tylko poczekać, aż trochę przecenią.
praedzio - Sob 20 Sie, 2011 13:57
Gratulacje!
Admete - Sob 20 Sie, 2011 14:03
Jak już zaczęłam zbierać...Przestanę kupować, jesli serial mi się zdecydowanie znudzi.
Caitriona - Sob 20 Sie, 2011 17:54
Zazdraszczam!
Caitriona - Sob 24 Wrz, 2011 15:25
Nikt nie ogląda nowego odcinka?
Anonymous - Sob 24 Wrz, 2011 15:38
Ja jestem przy przedostatnim starej serii
praedzio - Sob 24 Wrz, 2011 17:20
Ja mam cały sezon do nadrobienia. Ale w najnowszy odcinek też się zaopatrzyłam.
Caitriona - Sob 24 Wrz, 2011 17:45
| praedzio napisał/a: | | Ja mam cały sezon do nadrobienia |
Serio? Co bądź co, ale SPN oglądałam zawsze regularnie
praedzio - Sob 24 Wrz, 2011 17:46
W sumie stęskniłam się za Samem, to może zacznę nadrabiać.
Admete - Sob 24 Wrz, 2011 19:52
Ja myslałam, że to dopiero jutro...Ale i tak nie dam rady teraz obejrzeć...Mam do napisania tyle rzeczy, a dzis sobie odpusciłam i pojechałam zwiedzać Pacanów
|
|
|