To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL Next Generation

Harry_the_Cat - Nie 20 Lip, 2008 16:29

praedzio napisał/a:
malmik napisał/a:
Oczywiście prawdopodobnie "zakupię" drugi sezon ale chyba będę oglądać wolniej bo to za dużo przeżyć jak na krótki weekend po którym czekają mnie kolejne horrory w pracy....

Ale teraz przynajmniej wiesz jak się bronić... POSOLIĆ I SPALIĆ!! :lol:

Łącznie z włosami lali ;)

Admete - Nie 20 Lip, 2008 16:30

Ależ takie seriale ucza człowieka własciwego stosunku do życia i świata. Masz Praedzio całkowita rację - POSOLIĆ I SPALIĆ ;-)
Czuję się troche jak misjonarka - zaczęło się przecież dwa lata temu ode mnie i Rielli ;-)

Anonymous - Nie 20 Lip, 2008 16:33

Harry_the_Cat napisał/a:
Łącznie z włosami lali

oraz różnymi srebrnymi hakami czy innymi częściami ciała :P

praedzio - Nie 20 Lip, 2008 16:35

Ciekawa jestem, co na to młody współpracownik Malmika, o którym nam opowiadała w trakcie jazdy do Harry'ego... :P
Admete - u mnie, w specjalnym kąciku stoi twój pomnik. ;)

Caitriona - Nie 20 Lip, 2008 16:50

Admete napisał/a:
Czuję się troche jak misjonarka - zaczęło się przecież dwa lata temu ode mnie i Rielli

:mrgreen: :mrgreen: i dobrze że głosisz dobrą nowinę wsród ludu, ja jestem Ci za to ogromnie wdzięczna!! :kwiatki_wyciaga:

Harry_the_Cat - Nie 20 Lip, 2008 16:51

Nie Cait jedna - :kwiatki_wyciaga: :kwiatki_wyciaga: :kwiatki_wyciaga: :kwiatki_wyciaga: :kwiatki_wyciaga: :kwiatki_wyciaga:
Deanariell - Nie 20 Lip, 2008 19:50

Malmik zabiła mnie tym komentarzem na temat słodkich i niewinnych koleżanek z forum! :rotfl: Patrzcie, patrzcie do czego to może doprowadzić "zwykły" serial o duchach, demonach i innych... ekhmmmm... pierdołach :wink: No to przybyła nam kolejna wierna w świątyni Dean'a :-P A tak fajnie było... wszystkie się rzucały na ogół na Sammiego... hmmmmmm... coś tłoczno się robi... :mysle:
Anonymous - Nie 20 Lip, 2008 20:01

Bo Malmik zawsze ma dobre oko i trafne wybory... :D
praedzio - Nie 20 Lip, 2008 20:24

Że ja to niby zezowata jestem?! :bejsbol:
Anonymous - Nie 20 Lip, 2008 20:41

praedzio napisał/a:
Że ja to niby zezowata jestem?!

no właśnie? :bejsbol:

Anonymous - Nie 20 Lip, 2008 20:43

Dlaczego od razu zezowata? Ot astygmatyzm masz :D
praedzio - Nie 20 Lip, 2008 20:50

Wzajemnie. :P
EDIT: To jest żart, oczywiście. Poprawiam się, bo wiem, jak czasem może wyglądać taki pisany komentarz - zupełnie inaczej od mówionego. ;)

Harry_the_Cat - Nie 20 Lip, 2008 23:23

Znowu popełniłam ikonki.... http://community.livejour...html?mode=reply
Admete - Nie 20 Lip, 2008 23:31

Świetne. Rezerwuje sobie 8 i 21 avatar :-) A ta czerwona róża z boku to tez Twoje? Piekna.
Harry_the_Cat - Nie 20 Lip, 2008 23:37

Dzięki, Tak, te z boku też. Starsze.
malmik - Pon 21 Lip, 2008 07:12

praedzio napisał/a:
Ciekawa jestem, co na to młody współpracownik Malmika, o którym nam opowiadała w trakcie jazdy do Harry'ego... :P
Admete - u mnie, w specjalnym kąciku stoi twój pomnik. ;)

W razie cziego jak będzie podskakiwał to go posolę i spalę, ale tak naprawdę to mam 2 inne kandydatki które zdecydowanie wymagają egzorcyzmów :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

malmik - Pon 21 Lip, 2008 07:14

AineNiRigani napisał/a:
Bo Malmik zawsze ma dobre oko i trafne wybory... :D

:cmok: :cmok: :cmok: :cmok: :cmok: :cmok: :cmok: :cmok: :cmok:

Caitriona - Pon 21 Lip, 2008 10:54

Świetne avki - szczególnie 3 i 4 ;)
praedzio - Pon 21 Lip, 2008 13:27

A propos jeszcze urodzin Jareda, The CW Source wystosowała specjalną notkę urodzinową:
http://blogs.trb.com/netw...cki_1.html#more

Aha, i na tej samej stronie, tylko w innym newsie podano zmienioną datę premiery czwartego sezonu. Nie będzie ona jak wcześniej ustaliłyśmy, czwartego września, tylko osiemnastego... :(

Admete - Pon 21 Lip, 2008 15:34

To ja już mam w kajeciku zapisany ten 18 - z The Futon critic miałam. Trudno. I tak nie jest bardzo późno.
Agn - Pon 21 Lip, 2008 15:38

praedzio napisał/a:
Aha, i na tej samej stronie, tylko w innym newsie podano zmienioną datę premiery czwartego sezonu. Nie będzie ona jak wcześniej ustaliłyśmy, czwartego września, tylko osiemnastego... :(

Ale to ciągle wrzesień. Mogli przesunąć na grudzień. Albo w ogóle zrobić konkurencję Euro i przesunąć na 2012 rok...
Witam! Wróciłam z Berlina, jestem gotowa chłonąć "niusy". ;)

praedzio - Pon 21 Lip, 2008 15:46

Agn napisał/a:
Ale to ciągle wrzesień. Mogli przesunąć na grudzień. Albo w ogóle zrobić konkurencję Euro i przesunąć na 2012 rok...

Nie strasz... :confused3:

Agn napisał/a:
Witam! Wróciłam z Berlina, jestem gotowa chłonąć "niusy". ;)

Witajjjjj!!! Proponuję zacząć od złożenia życzeń Czcigodnemu J.T.P. ;)

Deanariell - Pon 21 Lip, 2008 15:54

praedzio napisał/a:
Witajjjjj!!! Proponuję zacząć od złożenia życzeń Czcigodnemu J.T.P. ;)

Witaj Obieżyświecie ;) No to ja też złożę zaległe życzenia solenizantowi - Happy Birthday Jared :kwiatki_wyciaga:

Nie załapałam się na imprezę, ale co tam :cheerleader2:

Malmiku droga - jeśli chcesz wiedzieć, co jest przyczyną tajemniczej przemiany/ewentualnie podwójnej tożsamości :-P uroczych i słodkich dam z tego forum - spójrz tylko na mojego avka <------- oto jeden z powodów :mrgreen:

Anonymous - Pon 21 Lip, 2008 16:05

Deanariell napisał/a:
oto jeden z powodów

zerknij na avka praedzia to kolejny powód :wink:
Agn napisał/a:
Albo w ogóle zrobić konkurencję Euro i przesunąć na 2012 rok...

prędzej już Euro przesuną :mrgreen:

Agn - Pon 21 Lip, 2008 16:09

HAPPY BIRTHDAY, JARED!!!!!!!!!!!!!!!!! :tort:

Za krótko tam byłam, muszę sobie:
1) zorganizować większy urlop, a potem namówić Petrę, by mnie przyjęła u siebie raz jeszcze (i wtedy NAPRAWDĘ zwiedzić to miasto)
2) podszkolić się w niemieckim (aczkolwiek w Berlinie jest to absolutnie zbędne - fajnie, nie?)
3) dorwać jakąś książkę z historią Berlina (any ideas???) - miasto ma fascynującą historię!
I już kończę OT. :)