Richard Armitage - Informacje i nowosci
Gosia - Pon 10 Sie, 2009 22:28
No, nie! Partner Lolity powinien być nieco podstarzały chyba. RA się więc nie kwalifikuje A może Pigmalion?
Gosia - Pon 10 Sie, 2009 23:01
Jeśli małe wzrostem, to ja się kwalifikuję A niech mnie zdeprawuje
Anonymous - Wto 11 Sie, 2009 13:57
| Mag13 napisał/a: | Mówiąc małe, miałam na myśli nieletnie!
|
Przepraszam bardzo, za niecałe 3 lata będzie dowodzik, poza tym ON mnie może deprawować...
Gosia - Pon 24 Sie, 2009 22:31
Tak a propos, miałam pokazać prezent, który dostałam na ostatniej pracowej imprezie.
Przypominam, że raczej ofiarodawcy nic nie widzieli o kapitanie Macalwainie (Ultimate Force), ani o nowych wojskowych wcieleniach Rysia
Dla spostrzegawczej osoby mam zagadkę związaną z tym zdjęciem
Gosia - Pon 24 Sie, 2009 23:29
Nie, chodzi o coś innego I chyba to będzie trudne
Choć myślałam, że tak dociekliwy umysł jak Twój, poradzi sobie z tym problemem
Gosia - Sob 29 Sie, 2009 11:37
Ciepło
seniorita - Sob 29 Sie, 2009 18:15
Gosia, trzymasz nas w niepewności?
Krybofa - Śro 02 Wrz, 2009 20:22
To chyba oprawione zdjęcie naszego Rysia w bieli (czyżby z tymi dłuższymi , mokrymi włosami ) lub ten mały czarny obrazeczek to nasz Ryś
Gosia - Śro 02 Wrz, 2009 21:18
Gorąco (choć to nie zdjęcie z mokrymi włosami, a ten mały czarny obrazeczek to nie Ryś - czy ktoś zgadnie kto to? ).
Nie będę już Was męczyć. Oto szersze ujęcie
Admete - Śro 02 Wrz, 2009 21:24
A Rysiu ma koszulkę klasycznie rozchełstaną
Gosiu nie bij - jak w najlepszym bolly
Gosia - Śro 02 Wrz, 2009 21:26
E tam! Ta fotka jest mocno wyidealizowana (i gładziutka), ale jakoś tak ładnie wygląda na moim biurku W każdym razie jakoś nie chce mi się jej z niego zdjąć.
A spojrzenie Rysia jest zabójcze
W laptopie w pracy mam fotkę Rysia taką jak w moim avatarze
seniorita - Czw 03 Wrz, 2009 17:24
Gosia, szalone dziewczę z Ciebie
O Rysiu wiesz wszystko to zdradź, czy ma kogoś i dlaczego nigdy się nie ożenił???
Gosia - Czw 03 Wrz, 2009 17:51
Tego i najstarsi górale nie wiedzą... choć jakieś plotki się pojawiają...
Z drugiej strony mnie by nie przeszkadzało, gdyby się ożenił, serio! W końcu to tylko aktor, żyjący gdzieś w Anglii i którego nigdy na oczy pewnie nie zobaczę...
Właściwie nie dziwię się, że się nie ożenił, myślę, że armia fanek wspomaga jego karierę aktorską, gdyby się ożenił "szał" pewnie by był mniejszy
Ale tak poważnie sądzę, że wiele z nich po prostu, zwyczajnie go lubi, samotnego czy nie.
seniorita - Czw 03 Wrz, 2009 18:23
| Gosia napisał/a: | | Ale tak poważnie sądzę, że wiele z nich po prostu, zwyczajnie go lubi, samotnego czy nie. |
oczywiście, że tak
jednak, jeśli pozostawałby samotny pojawiłoby się niedyskretne pytanie o jego orientację...
Gosia - Czw 03 Wrz, 2009 18:25
Jakakolwiek by była jego orientacja, i tak go lubię i będę śledzić jego karierę.
Nie ma to dla mnie znaczenia, serio.
seniorita - Czw 03 Wrz, 2009 18:51
| Gosia napisał/a: | Jakakolwiek by była jego orientacja, i tak go lubię i będę śledzić jego karierę.
Nie ma to dla mnie znaczenia, serio. |
RA nadal byłby RA i nadal byłby cudownym Thorntonem
Gdzieś w jakimś artykule czytałam o tajemniczej girlfriend, więc mogę spać spokojnie
spin_girl - Sob 05 Wrz, 2009 15:22
Nie wiem, czy tego newsa już gdzieś nie było, ale ostatnio wyczytałam, że Ryś nagrał audiobooka jednej z powieści Georgette Heyer. Na empik.com niestety nie można jej kupić
Gosia - Sob 05 Wrz, 2009 22:11
Było, było:
http://forum.northandsout...p=217412#217412
Harry_the_Cat - Nie 06 Wrz, 2009 18:59
Ja właśnie widziałam Bradleya po raz drugi
Gosia - Nie 06 Wrz, 2009 20:02
Ale Rysia! Rysia wolałabym zobaczyć!
Gosia - Nie 06 Wrz, 2009 20:47
W końcu miałyśmy "Moving On", powinnyśmy się cieszyć
Gosia - Pon 07 Wrz, 2009 16:54
Spooks nominations in the National Television Awards The long-list nominations for the UK's National Television Awards have been announced. These awards are voted for by the public, and the award ceremony will be held at the O2 Arena in London in January 2010 and televised on ITV1.
Spooks is nominated in the Drama category, and Richard Armitage and Hermione Norris are nominated in the Drama Performance category.
Viewers can vote at the National Television Awards website, until 30th September.
Zagłosowałam: raz na Rysia (za Spooksów), raz na Little Dorrit (cenię ten serial wyżej od Spooksów)
spin_girl - Pon 07 Wrz, 2009 19:06
Sorry za offtop- fajne jest Little Dorrit? Kto tam gra?
'televised' to znaczy transmitowane przez telewizję, wedle mojej wiedzy.
Gosia - Pon 07 Wrz, 2009 19:26
"Little Dorrit" to ekranizacja Dickensa. Gra tam m.in. Matthew McFadyen, i jak za nim nie przepadam, to tu mi się podobał. Było kilkanaście odcinków, głównie półgodzinnych.
Mi się podobało. Jest wątek na forum w dziale Dickensa.
Caitriona - Pon 07 Wrz, 2009 19:27
| spin_girl napisał/a: | | Little Dorrit? Kto tam gra? |
Jeśli chodzi Ci o ostatnią ekranizację, to ja polecam. Gra tam m.in. Matthew Macfadyen (P&P 2005), Emma Pierson (Hotel Babylon), Russell Tovey (Being Human).
|
|
|