Fantastyka - Gra o tron (TV)
milenaj - Pon 31 Lip, 2017 17:04
Mnie się wreszcie dobrze ogląda, kiedy wyszli poza książki.
Admete - Pon 31 Lip, 2017 17:18
Ty wiesz, ze mnie też? To znaczy ja wcześniej nie oglądałam. Dopiero od 6 sezonu.
milenaj - Pon 31 Lip, 2017 17:28
Ja tak samo. Wcześniej regularne realcje zdawał mi brat, który książek nie czytał.
ita - Pon 31 Lip, 2017 22:07
| Admete napisał/a: | | Ty wiesz, ze mnie też? To znaczy ja wcześniej nie oglądałam. Dopiero od 6 sezonu. |
Ja w ogóle nie oglądałam, nigdy nie widziałam nawet fragmentu. Serial kojarzę tylko ze zdjęć (najbardziej 1 postać - taką blondynkę - długie, prawie białe włosy, taka trochę w typie "Elf"). Może jak bym miała w tv?
Admete - Wto 01 Sie, 2017 06:36
To właśnie ta, której nie lubię Deanerys
milenaj - Wto 01 Sie, 2017 09:58
| Admete napisał/a: |
To właśnie ta, której nie lubię Deanerys |
Ja mimo wszystko lubię.
Ale tak swoją drogą zapowiada się zjednoczenie rodzeństwa w Winterfall. Ciekawe co się działo z Rickonem?
Bo chyba żadnej nagłej śmierci nie przegapiłam?
Admete - Wto 01 Sie, 2017 10:43
Rickon nie żyje.
milenaj - Wto 01 Sie, 2017 13:46
Rickon nie żyje. |
Hmmm, przegapiłam cały wątek w takim razie....
Edit: Już doczytałam, faktycznie.
Admete - Wto 01 Sie, 2017 13:54
W tamtym sezonie to było Akurat tego nie ominęłam, Cersei mnie mierzi.
Caitriona - Wto 01 Sie, 2017 18:26
Olenna Tyrell, rewelacja, szkoda. Końcowa scena z nią i Jaime była świetna. Prezentacja Jona przez Davosa, bezcenna
Admete - Wto 01 Sie, 2017 19:14
| Caitriona napisał/a: | Prezentacja Jona przez Davosa, bezcenna |
No właśnie to mnie równiez mocno rozbawiło. Tyrion w tym odcinku błysnął.
milenaj - Wto 01 Sie, 2017 19:44
| Caitriona napisał/a: | | Olenna Tyrell, rewelacja, szkoda. |
Zwierz popkulturalny stwierdziła ostatnio, że wraz z nią odchodzi sporo ironii z serialu. Fakt.
BeeMeR - Czw 03 Sie, 2017 08:55
Ja jestem po drugim odcinku, fajerwerki bitwy na statkach na koniec były zacne. Jakoś mi żmijek ani siostry Theona Greyjona nie żal, nie przepadałam za nimi
milenaj - Czw 03 Sie, 2017 12:05
| BeeMeR napisał/a: |
Ja jestem po drugim odcinku, fajerwerki bitwy na statkach na koniec były zacne. Jakoś mi żmijek ani siostry Theona Greyjona nie żal, nie przepadałam za nimi |
To i tak jak mnie. Bardziej mnie ciekawi jak Tyrion poradzi sobie bez sojuszników.
Caitriona - Czw 03 Sie, 2017 17:39
A ja lubię Yarę, mam nadzieję że da radę przeżyć niewolę wujaszka.
BeeMeR - Czw 03 Sie, 2017 21:40
Ja nawet nie pamiętam jej imienia W książkach miała inne
Obejrzałam 3 odc. podobał mi się zwłaszcza niezłomny Jon wobec urwanej z choinki "królowej", Tyrion i Olenna.
milenaj - Czw 03 Sie, 2017 22:21
Mnie rozśmieszyło to zdjęcie na fb
Caitriona - Nie 06 Sie, 2017 18:59
| BeeMeR napisał/a: | Ja nawet nie pamiętam jej imienia W książkach miała inne |
Asha Greyjoy. Lubię ją i w książkach, i w serialu.
| milenaj napisał/a: | | Mnie rozśmieszyło to zdjęcie |
Widziałam, dobre
BeeMeR - Nie 06 Sie, 2017 19:26
| Caitriona napisał/a: | | Asha Greyjoy. Lubię ją i w książkach, i w serialu. | A ja lubiłam tylko w książkach. Serialowa pasuje mi niby, ale jej nie lubię.
Admete - Pon 07 Sie, 2017 17:45
Podobał mi się najnowszy odcinek. Czy wy tez macie wrażenie, że Littlefinger coś knuje? Strasznie nieprzyjemny typ. Arya pokazała, co potrafi Każdy ze Starków dorósł i ma coś w zanadrzu. Teraz Daenerys musi uwierzyć w Innych. Ale nudna jest z tym, że każdy musi ja uznać za królową.
BeeMeR - Pon 07 Sie, 2017 19:57
| Admete napisał/a: | | Czy wy tez macie wrażenie, że Littlefinger coś knuje? | Ja sobie nawet ostatnio myślałam, że w tym sezonie scenarzyści nie mają na niego pomysłu - ale pewnie jakąś intrygę ma w zanadrzu i wyskoczy z nią później.
Admete - Pon 07 Sie, 2017 20:04
Może, bo na razie złowieszczo spogląda
milenaj - Wto 08 Sie, 2017 08:43
Może, bo na razie złowieszczo spogląda |
Mam słabość do tych jego spojrzeń
Wiem jestem dziwna Ale odcinek ogólnie bardzo na plus
Caitriona - Śro 09 Sie, 2017 21:57
Odcinek rewelacja. Podobało mi się cgyba wszystko. Jaime bohatersko szarżujący, Bronn narzekający na brak zamku i strzelający do Drogona, Arya z Brienne - uwielbiam je obie.
Littlefinger póki co obrywa z każdej strony, szczególnie od Sansy, ale facet coś knuje. On chyba nie umie inaczej. Z drugiej strony jakby nie on, Jon przegrałby bitwę z Ramsey'em...
No i dziwaczny Bran, czy tam Wrona Trójoka. No chłopak trochę zimny jest...
Ale bitwa, majstersztyk. Sfilmowana cudownie.
Admete - Czw 10 Sie, 2017 05:16
Bitwa była pierwszorzędna.
|
|
|