Seriale - "A droga wiedzie w przód i w przód..."
Admete - Pon 16 Maj, 2011 20:17
Taaa... o duszy. Jak ostatnio powiedziałam Rielli, że w jednym kościele zgubili księgi z wpsami z chrztu, to Riella stwierdziła, ze ksiądz w pokera przegrał
Deanariell - Pon 16 Maj, 2011 20:24
| Admete napisał/a: | | Taaa... o duszy. Jak ostatnio powiedziałam Rielli, że w jednym kościele zgubili księgi z wpisami z chrztu, to Riella stwierdziła, ze ksiądz w pokera przegrał |
Taaaaa... z Luckiem. Rząd dusz przegrał jak nic. Jestem prawie pewna.
Okazuje się, że dusze w większej ilości, to potężna energia - the power of dusza. Na naszym świecie wojny toczone są o ropę czy inne surowce mineralne, w świecie SPN gra toczy się o złoża dusz. Naprawdę dobry pomysł.
Gunia - Pon 16 Maj, 2011 22:37
| Deanariell napisał/a: |
Ja polecam, akcja nabiera tempa, a bohaterowie przystojni jak nigdy. |
Czyli jak zawsze.
Yvain - Śro 18 Maj, 2011 19:50
Dean w wersji "W samo południe" miodzio jak miło sobie przypomnieć jaki jest przystojny
Calipso - Śro 18 Maj, 2011 23:43
| Yvain napisał/a: | | jak miło sobie przypomnieć jaki jest przystojny |
Jak mogłaś o tym zapomnieć
Yvain - Czw 19 Maj, 2011 00:15
Bardzo przepraszam *bije się w pierś ze skruchą*
Caitriona - Wto 24 Maj, 2011 20:17
Ja chciałam tylko się zapytać czy ktoś już oglądał finał?
Deanariell - Wto 24 Maj, 2011 20:35
| Caitriona napisał/a: | | Ja chciałam tylko się zapytać czy ktoś już oglądał finał? |
Nie wiem jak inni, ale ja czekam, aż będziemy miały czas obejrzeć to razem z Admete.
Admete - Wto 24 Maj, 2011 20:44
Ja nie obejrzałam jeszcze tych dwóch zaległych odcinków. Ciągle jestem w robocie...
Deanariell - Wto 24 Maj, 2011 22:39
| Admete napisał/a: | | Ja nie obejrzałam jeszcze tych dwóch zaległych odcinków. Ciągle jestem w robocie... |
No tak, końcówka przed klasyfikacją - mały horrorek. Więc poczekamy...
Calipso - Wto 24 Maj, 2011 23:31
| Deanariell napisał/a: | | Nie wiem jak inni, ale ja czekam, aż będziemy miały czas obejrzeć to razem z Admete. |
A na mnie czeka Anaru
Deanariell - Wto 24 Maj, 2011 23:39
Btw Caitri - uroczy avek z Castielem w tle. A Ty już widziałaś finał? Domyślam się, że tak.
Eeva - Śro 25 Maj, 2011 20:39
Jaaaaa!! Ja widziałam... !!!!!!!!!
Caitriona - Śro 25 Maj, 2011 20:42
| Deanariell napisał/a: | | Btw Caitri - uroczy avek z Castielem w tle |
Dzięki, podkradłam z lj
| Deanariell napisał/a: | | A Ty już widziałaś finał? |
Widziałam i nie wiem co sądzić... Ciekawam Waszych opinii
Deanariell - Czw 26 Maj, 2011 07:53
Też się nie mogę doczekać, ale tym razem chcę być cierpliwa. Końcówki wszystkich sezonów oglądałyśmy do tej pory zawsze razem z Admete - tradycji MUSI stać się za dość. Mamy czas. Bądź jednak pewna, że natychmiast podzielimy się wrażeniami.
praedzio - Pią 27 Maj, 2011 05:32
Tymczasem szósty sezon w pigułce, czyli najlepsze momenty serialu: http://www.buddytv.com/sl...on-6-87287.aspx
W którym to odcinku Cas tak namiętnie całuje Meg? Cały sezon mam do nadrobienia.
BeeMeR - Pią 27 Maj, 2011 14:52
Nadrobiłam sezon i ja.
Podobało mi się zamknięcie wątku Lisy i Bena.
Podobał mi się motyw Dzikiego Zachodu i szeryf Dean
oraz paranoik Bobby Singer kserujący niezbędne dokumenty
Sam, Baltazar, Crowley oraz Castiel - też, bez zmian
Generalnie sezon szósty wystartował świetnie, potem stracił trochę pary, ale nie jest zły.
Admete - Pią 27 Maj, 2011 16:20
Jak na sezon 6 to może być. Ja dziś nadrobię 19 i 20. Z koncówką poczekam na Riellę.
Anaru - Pią 27 Maj, 2011 20:17
| Calipso napisał/a: | A na mnie czeka Anaru |
I se jeszcze poczeka
(sorry, skojarzenia ze Shrekiem)
Na razie obejrzałyśmy przedostatni, ostatni pewnie w niedzielę jak dobrze pójdzie.
Deanariell - Pią 27 Maj, 2011 23:02
Admete, jaki avek castielowy! Piękny.
Admete - Pią 27 Maj, 2011 23:06
Jak widać po moim avatarku obejrzałam odcinek 19 i 20. Castiel jest drań i śfinia , ale rządzi Bardzo mi się odcinek ze spowiedzią Castiela podobał. W końcu dali Mishy pograc i to z całkiem niezłym skutkiem. I cały czas sie zachwycałam Szkoda tylko, ze obok nie było Rielli i nie mogłam komentowac na bieżąco. Za to odbiłam sobie zaraz po obejrzeniu, bo gadałyśmy przez telefon chyba przez godzinę. Cieszę się, że jednak mieli pomysł na ten sezon i połączyli zgrabnie wątki. Wiem mniej więcej jak kończy się sezon, choć bez szczegółów. Poczekam na Riellę z końcówką.
EDIT - Riella a jaki ja mogę mieć dziś avek? Mam jeszcze kilka przygotowanych. Widzę, że jesteś Jakby co mogę zadzwonić
Calipso - Sob 28 Maj, 2011 05:34
| Anaru napisał/a: | | I se jeszcze poczeka |
Nie jest tak źle, zreszta posta pisałam na początku tygodnia Możemy dzisiaj obejrzeć, bo z pracy wracam około 15
Anaru - Śro 01 Cze, 2011 00:13
| Calipso napisał/a: | | Nie jest tak źle, zreszta posta pisałam na początku tygodnia |
Hellou, kiedy dokończymy ostatni odcinek? Chyba, że już dokończyłaś sama?
Deanariell - Śro 01 Cze, 2011 17:44
A my nadal czekamy na okazję...
Calipso - Śro 01 Cze, 2011 19:04
| Anaru napisał/a: | | Hellou, kiedy dokończymy ostatni odcinek? Chyba, że już dokończyłaś sama? |
Nie wiem i nie, sama nie ogladałam.
|
|
|