To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - "A droga wiedzie w przód i w przód..."

Admete - Pon 16 Maj, 2011 20:17

Taaa... o duszy. Jak ostatnio powiedziałam Rielli, że w jednym kościele zgubili księgi z wpsami z chrztu, to Riella stwierdziła, ze ksiądz w pokera przegrał ;)
Deanariell - Pon 16 Maj, 2011 20:24

Admete napisał/a:
Taaa... o duszy. Jak ostatnio powiedziałam Rielli, że w jednym kościele zgubili księgi z wpisami z chrztu, to Riella stwierdziła, ze ksiądz w pokera przegrał

Taaaaa... z Luckiem. Rząd dusz przegrał jak nic. :-P Jestem prawie pewna. :lol:

Okazuje się, że dusze w większej ilości, to potężna energia - the power of dusza. Na naszym świecie wojny toczone są o ropę czy inne surowce mineralne, w świecie SPN gra toczy się o złoża dusz. :mrgreen: Naprawdę dobry pomysł. :oklaski:

Gunia - Pon 16 Maj, 2011 22:37

Deanariell napisał/a:

Ja polecam, akcja nabiera tempa, a bohaterowie przystojni jak nigdy. :-P :lol:

Czyli jak zawsze. :mrgreen:

Yvain - Śro 18 Maj, 2011 19:50

Dean w wersji "W samo południe" miodzio :mrgreen: jak miło sobie przypomnieć jaki jest przystojny :mrgreen:
Calipso - Śro 18 Maj, 2011 23:43

Yvain napisał/a:
jak miło sobie przypomnieć jaki jest przystojny

Jak mogłaś o tym zapomnieć :shock: :roll: :thud: :bejsbol:

Yvain - Czw 19 Maj, 2011 00:15

Bardzo przepraszam *bije się w pierś ze skruchą* :rumieniec:
Caitriona - Wto 24 Maj, 2011 20:17

Ja chciałam tylko się zapytać czy ktoś już oglądał finał?
Deanariell - Wto 24 Maj, 2011 20:35

Caitriona napisał/a:
Ja chciałam tylko się zapytać czy ktoś już oglądał finał?

Nie wiem jak inni, ale ja czekam, aż będziemy miały czas obejrzeć to razem z Admete. ;)

Admete - Wto 24 Maj, 2011 20:44

Ja nie obejrzałam jeszcze tych dwóch zaległych odcinków. Ciągle jestem w robocie...
Deanariell - Wto 24 Maj, 2011 22:39

Admete napisał/a:
Ja nie obejrzałam jeszcze tych dwóch zaległych odcinków. Ciągle jestem w robocie...

:pociesz: No tak, końcówka przed klasyfikacją - mały horrorek. :roll: Więc poczekamy... ;)

Calipso - Wto 24 Maj, 2011 23:31

Deanariell napisał/a:
Nie wiem jak inni, ale ja czekam, aż będziemy miały czas obejrzeć to razem z Admete.

A na mnie czeka Anaru :ops1: :frustracja:

Deanariell - Wto 24 Maj, 2011 23:39

Btw Caitri - uroczy avek z Castielem w tle. ;) A Ty już widziałaś finał? :mysle: Domyślam się, że tak. :mrgreen:
Eeva - Śro 25 Maj, 2011 20:39

Jaaaaa!! Ja widziałam... !!!!!!!!!
Caitriona - Śro 25 Maj, 2011 20:42

Deanariell napisał/a:
Btw Caitri - uroczy avek z Castielem w tle

Dzięki, podkradłam z lj ;)

Deanariell napisał/a:
A Ty już widziałaś finał?

Widziałam i nie wiem co sądzić... Ciekawam Waszych opinii ;)

Deanariell - Czw 26 Maj, 2011 07:53

Też się nie mogę doczekać, ale tym razem chcę być cierpliwa. ;) Końcówki wszystkich sezonów oglądałyśmy do tej pory zawsze razem z Admete - tradycji MUSI stać się za dość. :) Mamy czas. Bądź jednak pewna, że natychmiast podzielimy się wrażeniami. :mrgreen:
praedzio - Pią 27 Maj, 2011 05:32

Tymczasem szósty sezon w pigułce, czyli najlepsze momenty serialu: http://www.buddytv.com/sl...on-6-87287.aspx

W którym to odcinku Cas tak namiętnie całuje Meg? :opad_szczeny: Cały sezon mam do nadrobienia. :lol:

BeeMeR - Pią 27 Maj, 2011 14:52

Nadrobiłam sezon i ja.
Podobało mi się zamknięcie wątku Lisy i Bena.
Podobał mi się motyw Dzikiego Zachodu i szeryf Dean :serce:
oraz paranoik Bobby Singer kserujący niezbędne dokumenty ;)
Sam, Baltazar, Crowley oraz Castiel - też, bez zmian :mrgreen:
Generalnie sezon szósty wystartował świetnie, potem stracił trochę pary, ale nie jest zły.

Admete - Pią 27 Maj, 2011 16:20

Jak na sezon 6 to może być. Ja dziś nadrobię 19 i 20. Z koncówką poczekam na Riellę.
Anaru - Pią 27 Maj, 2011 20:17

Calipso napisał/a:
A na mnie czeka Anaru :ops1: :frustracja:

I se jeszcze poczeka :-P
(sorry, skojarzenia ze Shrekiem) :wink:

Na razie obejrzałyśmy przedostatni, ostatni pewnie w niedzielę jak dobrze pójdzie. :wink:

Deanariell - Pią 27 Maj, 2011 23:02

Admete, jaki avek castielowy! :slina: Piękny. :)
Admete - Pią 27 Maj, 2011 23:06

Jak widać po moim avatarku obejrzałam odcinek 19 i 20. Castiel jest drań i śfinia ;) , ale rządzi ;) Bardzo mi się odcinek ze spowiedzią Castiela podobał. W końcu dali Mishy pograc i to z całkiem niezłym skutkiem. I cały czas sie zachwycałam ;) Szkoda tylko, ze obok nie było Rielli i nie mogłam komentowac na bieżąco. Za to odbiłam sobie zaraz po obejrzeniu, bo gadałyśmy przez telefon chyba przez godzinę. Cieszę się, że jednak mieli pomysł na ten sezon i połączyli zgrabnie wątki. Wiem mniej więcej jak kończy się sezon, choć bez szczegółów. Poczekam na Riellę z końcówką.

EDIT - Riella a jaki ja mogę mieć dziś avek? Mam jeszcze kilka przygotowanych. Widzę, że jesteś ;) Jakby co mogę zadzwonić ;)

Spoiler:
Wyjątkowo dobrze wypadły w odcinku 20 rozmowy/kłótnie Castiela z Crowleyem

Calipso - Sob 28 Maj, 2011 05:34

Anaru napisał/a:
I se jeszcze poczeka

Nie jest tak źle, zreszta posta pisałam na początku tygodnia :-P Możemy dzisiaj obejrzeć, bo z pracy wracam około 15 :wink:

Anaru - Śro 01 Cze, 2011 00:13

Calipso napisał/a:
Nie jest tak źle, zreszta posta pisałam na początku tygodnia

Hellou, kiedy dokończymy ostatni odcinek? Chyba, że już dokończyłaś sama?

Deanariell - Śro 01 Cze, 2011 17:44

A my nadal czekamy na okazję... ;)
Calipso - Śro 01 Cze, 2011 19:04

Anaru napisał/a:
Hellou, kiedy dokończymy ostatni odcinek? Chyba, że już dokończyłaś sama?

Nie wiem i nie, sama nie ogladałam.