Fantastyka - Przygody Merlina
Anonymous - Sob 19 Lut, 2011 21:05
Mnie zdziwiło, ze moje bredzenie skutek odniosło. Mało kto mnie slucha. I to tak szybko
Agn - Sob 19 Lut, 2011 21:56
To ty jakieś złe dzieci wychowujesz, bo jak się opierałam serialowi, tak jak dziadziuś rzekł był coby padre obejrzał, to od razu posłuchałam i w te pędy uderzyłam do swojej ulubionej, ahem, stacji telewizyjnej. I co? I pstro! Tatuś sfiksował...
Anonymous - Sob 19 Lut, 2011 22:02
Moje dzieci m ają w nosie to co ja mówię. Nie wiem czy to nie jest jakas ogólnoświatowa tradycja o której nie wiem
Agn - Sob 19 Lut, 2011 22:03
Czyli jestem wyrodnym dziecięciem, które akurat dziadzia słucha?
Anonymous - Sob 19 Lut, 2011 22:11
Dla Ciebie ja jestem Ojciec, gdzie Ty masz glowę?
Calipso - Sob 19 Lut, 2011 22:23
| Agn napisał/a: | Zazwyczaj wystarczy, że się odwrócę i...
|
... spiorunujesz wzrokiem za przeszkadzanie w oglądaniu
Eeva - Sob 19 Lut, 2011 22:53
[quote="lady_kasiek"]Chodziło o ikrę Gwaina, którą Eeva miała zobaczyć w premierowych odcnikach trzeciego sezonu, który dopiero zaczeła oglądaćquote]
Zobaczyłam, zobaczyłam!!!!
Anonymous - Sob 19 Lut, 2011 23:13
Radam, wnuczko
Agn - Nie 20 Lut, 2011 19:12
| lady_kasiek napisał/a: | | Dla Ciebie ja jestem Ojciec, gdzie Ty masz glowę? |
Tam gdzie zwykle! Specjalnie mówię na cię Dziadziuś, coby się nie myliło. Per O(j)ciec mawiają do moi.
Chcę więcej Merlina...
Anonymous - Nie 20 Lut, 2011 19:17
Jasne, Ty chcesz, zebym czuła się jeszcze bardziej stara...
Chyba stosowny Avek wdzieje...
Agn - Nie 20 Lut, 2011 19:38
I tak jesteś młodsiejsza ode mnie... Chyba... *sprawdza* No moja dłoga! Toś ty młoda niczym delikatna brzózka wobec spróchniałego dębu!
Ale avek masz fantastyczny.
Anonymous - Nie 20 Lut, 2011 19:48
Do twarzy mi z siwizną i niestety muszę zacząć się przyzwyczajać...
Ty jesteś młodsza duchem, ja dusza jestem zramolały staruch...
Aragonte - Nie 20 Lut, 2011 19:52
| Agn napisał/a: | | lady_kasiek napisał/a: | | Dla Ciebie ja jestem Ojciec, gdzie Ty masz glowę? |
Tam gdzie zwykle! Specjalnie mówię na cię Dziadziuś, coby się nie myliło. Per O(j)ciec mawiają do moi. |
Jako że jestem starsza od piramid, to ja się na żadne wnuczkowanie nie łapię
Howgh!
| Agn napisał/a: | Chcę więcej Merlina... |
Puść jeszcze raz od początku albo napisz fanfikowy dalszy ciąg
Kaśku, kogo masz w podpisie? Licząc od prawej
Agn - Nie 20 Lut, 2011 20:03
Ja młodsza duchem? Ja się duchowo sypię w trocinki!
Aragonte, oczywiście, że się łapiesz. Ja, Ociec, ci to mówię!
Od początku... jak tylko dotrą moje pudełeczka.
Aragonte - Nie 20 Lut, 2011 20:06
Ociec, dziadek, tiaaa... Smarkulom się w łebkach poprzewracało
Idę się w piasku zagrzebać, kole Sfinksa, czas odpocząć trochę.
Może nikt tam nie będzie mi strzelał nad głową...
Agn - Nie 20 Lut, 2011 20:17
*przez chwilę zagapia się na avek Aragonte i szuka elokwĘcji, by jakoś w miarę błyskotliwie odpisać*
*nie znajduje*
Bzibzia...
Aragonte - Nie 20 Lut, 2011 20:24
Ma się ten zwierzęcy magnetyzm, co, Shrek?
Uwielbiam ten avek
Agn - Nie 20 Lut, 2011 20:31
*wciąż się gapi*
Mówiłaś coś...?
Swoją szosą trzej panowie uwiecznieni. Mamy Merlina, mamy Artura i Gwaine'a. Ja, kruca, nie wiem, którego wielbię najbardziej, bo każdy ma w sobie coś wartego przynajmniej 1/3 pojemności mego serduszka.
Aragonte - Nie 20 Lut, 2011 20:34
Ja tam wiem, którego uwielbiam ale Merlina i Artura baaardzo lubię
Agn, swoją szosą, jak to mawiasz - w tym wątku jest sporo linków a to do filmików, a to screenów (by Aragonte głównie ), a to jakichś ciekawych avków czy gifów, więc w wolnej chwili poprzeglądaj, może znajdziesz sobie coś ciekawego.
Anonymous - Nie 20 Lut, 2011 20:35
Mi się zawsze merda czy mówiac od prawej mam mówić od swojej prawej, czy od kompowej, ale.
Alan, Merlin z Arturem, Neil z White Collar, Barney z How I met Your Mothetr i Iker
Aragonte - Nie 20 Lut, 2011 20:37
No to rozpoznałam może 1/3 panów
Agn - Nie 20 Lut, 2011 20:44
Ja wiedziałam, że ten pan z lewej, to na pewno nie jest Ronaldo , rzecz jasna rozpoznałam naszą kochaną dwójeczkę. Drugiego od lewej kojarzę, ale nie z nazwiska, gdzieś go widziałam, charakterystyczne oblicze. W sumie 3/5, bo Alan na takim malusim obrazku to jedna wielka konspira, zaś środkowy obywatel jest mi kompletnie obcy. :/
Fajna fotka Colina vel. Merlina. Kurczę, co by o nim nie powiedzieć, oczy ma naprawdę niesamowite.
Aragonte - Nie 20 Lut, 2011 20:54
Oczyska ma niesamowite, fakt. A fotkę widziałam bodajże na Merlinowym forum.
Właśnie, trzeba zajrzeć tam i sprawdzić, czy zagłosować na najlepszy odcinek III sezonu
Agn - Nie 20 Lut, 2011 20:56
Ej, dajcie namiary na Merlinkowe forum... *słodkie oczka* Poprzeglądam sobie. Anglojęzyczne? Pl? Oficjalne? Nieoficjalne?
Yvain - Nie 20 Lut, 2011 20:59
Fotka super oczyska wspaniałe
|
|
|