Literatura - Proza i poezja - Najgłupsze książki, jakie wpadły wam w ręce
praedzio - Czw 09 Sty, 2014 21:18
No, właśnie w żadnej nie jestem tu zapisana. Poza tą, w której pracuję. Ale tam Emilki nie mają. Zupełnie nie wiem, czemu.
Caitriona - Czw 09 Sty, 2014 21:40
To się zapisz, biblioteka dobra rzecz
praedzio - Czw 09 Sty, 2014 21:54
Wypadałoby dobę jeszcze rozciągnąć o jakieś 36 godzin.
Anaru - Czw 09 Sty, 2014 22:18
I konieczność spania ograniczyć do max godziny
Caitriona - Czw 09 Sty, 2014 22:33
Tak to już jest Każdemu więcej czasu na dobę by się przydało, ale w końcu są jakieś priorytety
praedzio - Czw 09 Sty, 2014 22:40
Właśnie mnie jeden z priorytetów wzywa. Łóżko i ciepła kołderka, znaczy. Nie znoszę wstawać o takiej porze, o jakiej wstaję...
Anaru - Czw 09 Sty, 2014 22:41
Nadal bardzo wcześnie wstajesz?
Caitriona - Czw 09 Sty, 2014 22:43
Pewnie z rana, żeby dojechać. Udanego wypoczynku życzę więc
praedzio - Czw 09 Sty, 2014 22:43
Nadal. I to się raczej nie zmieni.
Dorfi - Czw 09 Sty, 2014 23:20
Emilka to jedna z moich ulubionych książek z lat młodości. Jeszcze "Błękitny zamek" uwielbiałam czytać. Nie wiem ile razy przeczytałam, na pewno kilkanaście
I zastanawiam się czemu Emilka jest w najgłupszych książkach skoro jest taka fajna?
BeeMeR - Czw 09 Sty, 2014 23:23
| Dorfi napisał/a: | I zastanawiam się czemu Emilka jest w najgłupszych książkach skoro jest taka fajna? | Pewnie dla kontrastu
Anaru - Czw 09 Sty, 2014 23:43
Nasze forum jest pełne dygresji i rozwidlonych ścieżek
praedzio - Pią 10 Sty, 2014 05:14
Dobrze, że jeszcze nikomu nie skojarzyła się z jedzeniem.
Anaru - Pią 10 Sty, 2014 10:47
Faktycznie, zaniedbanie
Agn - Pią 10 Sty, 2014 18:09
A niczego nie gotowała?
Eeva - Wto 14 Sty, 2014 12:55
Ale piENkną książkę o miłości przeczytała to hoho. Tytuł "Rival". Ilość gwiazdek w kategorii Zmierzch - 3/6
Ona - piękna, niebezpieczna, wytrenowana w sztukach walki (chyba tak ogólnie, niby bierze udział w ważnych zawodach, ale nie pada żadna konkretna nazwa więc musimy przyjąć że jest wszechstronnie utalentowana), należy do starożytnego (tak mniemam) rodu pogromców wampirów.
On - piękny, również mistrz sztuk walki (zapewne wszelakich), skrywa mroczną tajemnicę.
Ona - nie może znieść że On podczas zawodów dwa lata wcześniej pozwolił jej wygrać.
On - wcale nie pozwolił jej wygrać. Jego mrocznym sekretem jest młodzieńcze zapalenie stawów, o którym wiedzą tylko jego rodzice i lekarze.
Czy Ona schowa dumę do kieszeni i wybaczy Onemu? Czy zrozumie powagę jego choroby? Czy On zrozumie tajemniczy świat wampirów i ich pogromców? Czy On podąży za miłością, a czy Ona pozwoli "obcemu" na wejście do jej świata?
BeeMeR - Wto 14 Sty, 2014 13:18
Eevo, kolejny raz rozpaliłaś moją wyobraźnię
I teraz będę się wiecznie zastanawiać, czy Ona zejdzie się z Onym
Eeva - Wto 14 Sty, 2014 13:27
nie zastanawiaj się wiecznie, gdyż spieszę z odpowiedzią:-)
Ona zejdzie się z Onym, On przyjmie na chilloucie rewelacje dotyczące wampirów i postanowi wyjechać z Oną do Bostonu, gdzie (prawdopodobnie) ma swoje headquarters Jakaś Liga Pogromców, czy inne cuś i będą walczyć z wampirami, których jest coraz więcej więcej.
BeeMeR - Wto 14 Sty, 2014 13:33
A dziękuję uprzejmie
Lady_Joanna - Wto 14 Sty, 2014 13:52
Ja nie mogę, skąd ludzie takie pomysły biorą
Admete - Wto 14 Sty, 2014 15:39
Eeva cudne są te twoje opisy:D
Eeva - Wto 14 Sty, 2014 15:41
Haha, dziękuję
Lady_Joanna - Wto 14 Sty, 2014 16:55
Przypomniał mi się ebook, który nie tak dawno czytałam http://www.empik.com/kszt...,ebooki-i-mp3-p dałam się zwieść opisowi, a okazuje się, że jest to na motywach serialu Castle, serial lubię, ale jakoś nie mam chęci do fanfiction do niego.
Agn - Wto 14 Sty, 2014 22:17
| Eeva napisał/a: | | On - piękny, również mistrz sztuk walki (zapewne wszelakich |
Na pewno wszelkich sztuk nie-walki również.
| Eeva napisał/a: | | Ona - nie może znieść że On podczas zawodów dwa lata wcześniej pozwolił jej wygrać. |
Baby to mają problemy...
| Cytat: | | On - wcale nie pozwolił jej wygrać. Jego mrocznym sekretem jest młodzieńcze zapalenie stawów, o którym wiedzą tylko jego rodzice i lekarze. |
Dobrze, że nie starożytny katar, bo dopiero byłby problem.
| Cytat: | | Czy Ona schowa dumę do kieszeni i wybaczy Onemu? Czy zrozumie powagę jego choroby? Czy On zrozumie tajemniczy świat wampirów i ich pogromców? Czy On podąży za miłością, a czy Ona pozwoli "obcemu" na wejście do jej świata? |
Nie zasnę, jeśli nie poznam odpowiedzi na te pytania!
| Eeva napisał/a: | | Ona zejdzie się z Onym, On przyjmie na chilloucie rewelacje dotyczące wampirów i postanowi wyjechać z Oną do Bostonu, gdzie (prawdopodobnie) ma swoje headquarters Jakaś Liga Pogromców, czy inne cuś i będą walczyć z wampirami, których jest coraz więcej więcej. |
Cuchnie mi to całym cyklem książek.
Eevo, dołączam się do peanów pochwalnych na cześć twych opisów i domagam się dalszych rewelacji ze świata gniotów, pardon, arcydzieU.
Eeva - Śro 15 Sty, 2014 08:29
| Agn napisał/a: | | Cuchnie mi to całym cyklem książek |
Tak, tak, masz zupełną rację. niestety nie dowiemy się co dalej stanie się z Onymi, bo reszta książek jest płatna;-)
|
|
|