To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Aktorzy z wrzosowisk Haworth - Toby Stephens

Anonymous - Nie 21 Lip, 2013 12:21

aaa, znamy, znamy - ale milo sobie przypomniec :) Dzieki
Caitriona - Nie 21 Lip, 2013 21:46

Fryzura coś a'la "depeche mode"? ;)
Caitriona - Śro 15 Sty, 2014 19:19

Są jakieś fanki piratów? Niedługo zaczyna się nowy serial, Black Sails, w roli głównej Toby Stephens ;) Jest to produkcja Starz, więc sądząc po ich dotychczasowym największym hicie, Spartacus, może być krwawo i goło ;)

http://www.youtube.com/watch?v=7FPRzH7Nrg4

Anonymous - Czw 16 Sty, 2014 01:10

Piraci i Tobik. Wspaniale polaczenie :)
Yvain - Czw 16 Sty, 2014 13:00

Może być ciekawie :mrgreen:
szoppracz - Nie 28 Wrz, 2014 21:20

W Spartacusie rzeczywiście krwawo i goło ;) Czasem kiczowato, ale w sumie wciąga, tak dla rozluźnienia można obejrzeć.
Anonymous - Nie 02 Lis, 2014 19:40

zastanawialam sie czy wrzucic do austenalii czy tutaj. Toby zwyciezyl :)

https://www.youtube.com/watch?v=Onv0K3MJNSE

Trzykrotka - Śro 21 Cze, 2017 14:44

A widzicie, Pirat Toby! Reklamują ten serial tak intensywnie, a Toby z łysą pałą tak się szczerzy w teaserze, że nie byłam pewna, czy to na pewno ten wzorcowy angielski dżentelmen gra grrroźnego i ZUego.
No i proszę, Deppowi pozazdrościł :paddotylu:

BeeMeR - Śro 21 Cze, 2017 15:13

Trzykrotka napisał/a:
A widzicie, Pirat Toby
Zbieram się, żeby to zobaczyć - najpierw jednak wypada mi dokończyć Marco Polo i Galavanta :mrgreen:
Caitriona - Śro 21 Cze, 2017 21:05

Trzykrotka napisał/a:
A widzicie, Pirat Toby! Reklamują ten serial tak intensywnie, a Toby z łysą pałą tak się szczerzy w teaserze, że nie byłam pewna, czy to na pewno ten wzorcowy angielski dżentelmen gra grrroźnego i ZUego.
No i proszę, Deppowi pozazdrościł :paddotylu:

Chodzi o Black Sails? Oglądałam na bieżąco, świetny serial. Toby, cudowny w roli kapitana Flinta.

Trzykrotka - Pią 13 Paź, 2017 15:10

To na pewno dobrze robi aktorowi, odświeżyć sobie wizerunek rolą z zupełnie odmiennego repertuaru. Pamiętam, że zatęskniłam za podobną odmiana Hugh Granta, kiedy na koniec Atlasu Chmur pokazali, kto kogo grał i okazało się, że Hugh był między innymi dzikim barbarzyńcą z ciałem pomalowanym w barwy tęczy.