Seriale - Seriale kryminalne i sensacyjne
Admete - Pon 21 Wrz, 2009 14:21
A ja się zapłacze, ze nie ma serii trzeciej .....
Caitriona - Pon 21 Wrz, 2009 17:10
| Admete napisał/a: | | A ja się zapłacze, ze nie ma serii trzeciej ..... |
Będę płakać razem z Tobą
Kasiek, miłego oglądania życzę! crews jest jedyny w swoim rodzaju i wiele przed Tobą jeszcze niezłych przeżyć
Admete - Pon 21 Wrz, 2009 17:10
A czy Damian będzie w czymś grał? Tęsknię za Rudzielcem...
Kasiek obejrzałam 5 odcinków Lie to me ( Caitri też obejrzysz )
A tak w ogóle to znów chodzę na pocztę
Anonymous - Pon 21 Wrz, 2009 17:12
Z wielkim zainteresowaniem oglądałam serię pierwszą.... później od Admete wyżebrałam drugą po czym zapomniałam( w sumie nie jest źle okazało się, że skasowałam te Cold Case nie wiem jak myślałam przy tym)
A Crews ma zabójcze rozkminy.... i ma w sobie coś takiego jako mężczyzna
Caitriona - Pon 21 Wrz, 2009 17:15
| lady_kasiek napisał/a: | | A Crews ma zabójcze rozkminy.... i ma w sobie coś takiego jako mężczyzna |
Zgadzam się w 100% z tym ostatnim stwierdzeniem!
| Admete napisał/a: | | A czy Damian będzie w czymś grał? |
No właśnie nie wiem... Myślałam, ze właśnie to był powód zakończenia Life, ale póki co cisza...
Anonymous - Pon 21 Wrz, 2009 17:16
| Admete napisał/a: | | Kasiek obejrzałam 5 odcinków Lie to me ( Caitri też obejrzysz ) |
I jak? ja chyba widziałam z 6 albo 7. Bo właśnie czekam na pocztę...
A miałaś nie oglądać już nic nowego
Caitriona - Pon 21 Wrz, 2009 17:18
Sprawdziłam:
- 2008 The Escapist (swoją drogą całkiem ciekawa obsada) http://www.filmweb.pl/f404970/Escapist%2C+The,2008
- 2010 Love and Virtue i to może byc niezłe! http://www.filmweb.pl/f388883/Love+and+Virtue,2010
Anonymous - Pon 21 Wrz, 2009 17:19
| Caitriona napisał/a: | | Zgadzam się w 100% z tym ostatnim stwierdzeniem! |
A ja się zastanawiam dlaczego ja tego nie widziałam.... dopiero w tym drugim sezonie klapki mi spadły z tych ślepych oczu...
Caitriona - Pon 21 Wrz, 2009 17:21
Dopiero w drugim? Oj Kasiek, Kasiek...
Anonymous - Pon 21 Wrz, 2009 17:23
Jak oglądnę drugi to powtórzę pierwszy
W pierwszym mnie bawi.... ale hipnotyzuje mnie w drugiem. Jako męzczyzna a nie Rudzielec z Rozkminami
Admete - Pon 21 Wrz, 2009 17:27
Kasiek bo ja nie wiedziałam, ze w Lie to me gra Tim Roth. Podoba mi się ogólnie ( serial ), ale oglądam głównie ze względu na Rotha.
Moge oglądac nowe, bo porzuciłam niektóre stare
Anonymous - Pon 21 Wrz, 2009 17:30
| Admete napisał/a: | | Tim Roth. |
z innej produkcji niż Lie to me to nie znam go. Ale wtym serialu bardzo go lubię
Admete - Pon 21 Wrz, 2009 17:36
On grał w wielu filmach W serialu widzę go pierwszy raz.
Anonymous - Pon 21 Wrz, 2009 17:43
Wydaje mi się znajomy, ale jednak nie mogę sobie przypomnieć abym w czymś jeszcze go widziała
praedzio - Pon 21 Wrz, 2009 19:32
| lady_kasiek napisał/a: | i ma w sobie coś takiego jako mężczyzna |
No, Kasiek!... Moja dziewczyna! Zawsze będę powtarzać, że chcę Charliego za męża.
Anonymous - Pon 21 Wrz, 2009 19:45
| praedzio napisał/a: | | No, Kasiek!... Moja dziewczyna! |
Praedzio Ty się zdecyduj bo jakkolwiek Life`owy pierwszy raz też zawdzięczam Tobie to jednak ja też nie chcę zostać na lodzie. To na męża Sam czy Charli?
Admete - Pon 21 Wrz, 2009 19:48
Charlie na męża, a Sam na kochanka
Anonymous - Pon 21 Wrz, 2009 19:56
A ja biedna zostanę sama i niekochana....
Smutno mi
praedzio - Pon 21 Wrz, 2009 19:59
| Admete napisał/a: | Charlie na męża, a Sam na kochanka |
ŁUUUUUP!!!
*praedzio zleciał z krzesła*
Admete - Pon 21 Wrz, 2009 19:59
Myslę, że Praedzia się podzieli
Admete - Pon 21 Wrz, 2009 20:07
| praedzio napisał/a: | | Admete napisał/a: | Charlie na męża, a Sam na kochanka |
ŁUUUUUP!!!
*praedzio zleciał z krzesła* |
A co? Nie chcesz?
praedzio - Pon 21 Wrz, 2009 20:11
Kurde! Kobieto!! Ja niedawno z gór wróciłam! Wszystko mnie boli, a Ty mnie nie oszczędzasz wcale a wcale!
*zgrabnie zmienia temat*
Anonymous - Wto 22 Wrz, 2009 08:03
O Wielki Realu.... wpadłam w Life... oglądnęłam 6 odcinków usnęłam przed drugą w nocy i mało się nie udusiłam ze śmiechu odcinek świąteczny jest najlepszy.... rozmyślania Charliego na ławeczce otoczonego torbami i machającego majtkami
Zresztą ja uwielbiam humor w tym serialu....
I mam nadzieję, że ta jego partnerka będzie z tym szefem ich.... on jest taki biedny, uroczy... a ten dialog w którym pyta Charliego czy myśli o tym samym co on a Rudzieles " o Rees pod prysznicem? nie!"
Caitriona - Wto 22 Wrz, 2009 22:40
Zaczęłam oglądać Lie to me. Ciekawy pomysł na serial, choć mam wrażenie, że Amerykanie mają bardzo wyraźną mimikę twarzy W niektórych momentach jest to aż przerysowane, ale całość jest bardzo w porządku. Choć Tim Roth (uwielbiam faceta w Czterech pokojach!) nie jest najsympatyczniejszym głównym bohaterem, nie da się go polubic tak jak np. Patricka z Mentalisty
Admete - Śro 23 Wrz, 2009 05:05
Polubisz jeszcze postac Tima Rotha. W gruncie rzeczy jest bardzo ludzki i mnóstwo w nim współczucia. Ja go teraz wole od Housa.
|
|
|