Seriale - Downton Abbey
primavera - Sob 02 Mar, 2013 11:14
chyba jednak ktoś poszedł po rozum w TVP bo zgodnie z najnowszym spotem emisja pierwszego odcinka nastąpi 4 marca o godzinie 21.50
Jotka - Sob 02 Mar, 2013 17:38
Mam Cyfrę+ prawie od początku ale dekoder zwykły. Jak większość pewnie.
Gdyby to był inny dzień tygodnia (piątek, sobota) to godzina nie byłaby taka zła.
Serial Duma i uprzedzenie szło zdaje sie w sobotę o 5 rano
Admete - Sob 02 Mar, 2013 20:12
Nie, nie - o 20 w niedzielę, rano było dla niedosłyszących. Ogladałam dwa razy, budziłam się dzikim świtem ( wtedy inaczej sypiałam ) i oglądałam jeszcze w łóżku A potem się w akademiku obgadywało odcinek
Jotka - Sob 02 Mar, 2013 20:51
A to powtórka w zeszłym roku
Akaterine - Sob 02 Mar, 2013 22:31
Mag, zazdroszczę Ci, że żyjesz w bajce, w której każdy posiada wszystkie cuda techniki, w której telewizja całkowicie idzie z duchem czasu i Bóg wie co jeszcze. Mój realizm jednak zaburza mi obraz świata.
Anonymous - Nie 03 Mar, 2013 07:57
Akaterine, nie warto ciągnąć tej dyskusji. nie ma po co.
Proponuję zostawić informację o nadawaniu i godzinie i wrzucić niusa do wątku z ogłoszeniami telewizyjnymi, a resztę wyciąć. Bo bezsensowna dyskusja tylko miejsce zajmuje
Akaterine - Nie 03 Mar, 2013 08:34
| lady_kasiek napisał/a: | Akaterine, nie warto ciągnąć tej dyskusji. nie ma po co. |
Wiem, ale gdy się wciągnę, nie mogę przestać .
A wracając do właściwego tematu, pierwsze zdjęcie z nowej serii:
http://www.itv.com/downto...cture-series-4/
Anonymous - Nie 03 Mar, 2013 08:39
| Akaterine napisał/a: | | Wiem, ale gdy się wciągnę, nie mogę przestać |
Wiem i rozumiem ale szkoda klawiaturę zużywać po próżnicy
Strasznie smutno wygląda
milenaj - Pon 04 Mar, 2013 16:45
Trochę o nowej obsadzie:
http://serialebrytyjskie....w-Downtown.html
Zapowiada się powtórka z rozrywki. Wszyscy będą chcieli pocieszać Mary.
Akaterine - Pon 04 Mar, 2013 16:52
No ja, ale za to fajni aktorzy dochodzą .
milenaj - Pon 04 Mar, 2013 17:04
| Akaterine napisał/a: |
No ja, ale za to fajni aktorzy dochodzą |
Dlatego też nie porzucam oglądania.
Anonymous - Pon 04 Mar, 2013 17:15
"Pocieszacz" zapowiada się intresting
Akaterine - Pon 04 Mar, 2013 17:24
Właśnie podobał mi się w "Świecie bez końca". Lubię też patrzeć na Juliana Overdeena .
primavera - Pon 04 Mar, 2013 18:01
niesamowite, że zaśpiewa też Dame Kiri Te Kanawa - co to za głos!!!!!
tu w reperturze Andrew Lloyda Webbera
http://www.youtube.com/watch?v=yd3FZGghotc
Yvain - Pon 04 Mar, 2013 18:40
Piękny, mam ciary jak jej słucham
Anonymous - Pon 15 Kwi, 2013 13:46
Powtórzyłam sobie wszystkie odcinki. ehhhh w gruncie rzeczy bardzo mi smutno
RaczejRozwazna - Sob 04 Maj, 2013 19:51
Zaczęłam oglądać i wsiąkłam.Rewelacja
RaczejRozwazna - Nie 05 Maj, 2013 13:37
Połknęłam kilka odcinków + duże fragmenty następnych, naczytałam się spoilerów i trochę mi przeszło. Nie podoba mi się kierunek w którym rozwinął się serial. Za dużo udziwniania, za mało porządnego, brytyjskiego życia. Żeby przez 2 sezony nie wydać żadnej panny z dobrego, zasobnego domu, po bożemu za mąż? A za to Turki, farmerzy i szoferzy. Za dużo grzybków w jeden barszcz...
Gdy jeszcze zerknęłam na rozterki uczuciowe trójkąta Matthiew/Mary/Lawignia i problemy Anny i Batesa w 2 sezonie to sobie westchnęłam za Lordem Granthamem z pierwszego czy drugiego odcinka: Don't be so melodramatic, please....
Ale pewnie będę oglądać dalej. Maggie Smith jest przeurocza! Co za mimika!
No i jestem pod wrażeniem Thomasa - wrednego geja. Toż to niepoprawne politycznie....
Admete - Nie 05 Maj, 2013 13:47
tez miałam takie odczucia - w melodramat polecieli. Do połowy 2 serii jest w miarę dobrze, potem to już równia pochyła. Ostatni ( trzeci ) sezon sobie podarowałam.
Akaterine - Nie 05 Maj, 2013 15:03
Trzeci sezon jest lepszy od drugiego, ale odcinek specjalny znowu skręca w kierunku melodramatu.
Admete - Nie 05 Maj, 2013 18:15
Mówisz? To może obejrzę. Christmasowy odcinek pominę.
annmichelle - Pią 17 Maj, 2013 15:18
Obejrzałam pierwszy sezon i - nie, nie skuszę się na drugi, trzeci, czwarty, itd.
Pierwsze dwa-trzy odcinki były jeszcze w miarę w porządku, ale dalej? Oglądałam go chyba z jakieś dwa miesiące temu, a już niewiele pamiętam . To chyba tyle, jeśli chodzi o moją opinię, ale przyznam, że zaskoczyła mnie obszerność tematu o "Downton Abbey" na forum.
Przeczytałam go i widzę, że jednak później z serialem wg Was jest już tylko gorzej...
Anonymous - Pią 17 Maj, 2013 15:59
Nie do końca. Ostatni był bardzo zacny. IHMO
Dorfi - Wto 21 Maj, 2013 15:13
Przegapiłam końcówkę wczorajszego odcinka. Akurat musiałam wyjść z pokoju i usłyszałam tylko, że któraś jest w ciąży. Ale po głosie nie poznałam . Ktoś oglądał i podpowie?
Anonymous - Wto 21 Maj, 2013 16:30
W drugim sezonie - żadna.
|
|
|