Fantastyka - Przygody Merlina
Admete - Pią 18 Lut, 2011 13:43
To znaczy, że z osób lubiących fantastykę tylko ja zupełnie nie załapałm bakcyla
Anonymous - Pią 18 Lut, 2011 14:34
Dla równowagi ja nie z bajki fantastycznej złapałam
Ademete rownowaga we wszechwiecie jest zachowana
Anonymous - Pią 18 Lut, 2011 14:45
Też nie miałam pojęcia
Nie widziałam tego i nie wiedziałam, że z Bradleyem łączy mnei coś więcej niż robienie min(poza oczywistym a więc niesamowitym urokiem osobistym ) siadujemy w taki sam sposób
Admete - Pią 18 Lut, 2011 15:47
| lady_kasiek napisał/a: | Dla równowagi ja nie z bajki fantastycznej złapałam
Ademete rownowaga we wszechwiecie jest zachowana |
Ale ty jesteś z bajki fantastycznej. Oczywiście będziesz zaprzeczać, ale to fakt Nic z tego - nie ma równowagi
Anonymous - Pią 18 Lut, 2011 16:20
| Admete napisał/a: | | Ale ty jesteś z bajki fantastycznej. |
To z czego ja jestem, nie zasługuje na nazwę bajki, anie na określenie z grupy "przyzwoite i dopuszczone do użytku na forum ludzi na poziomie"
praedzio - Pią 18 Lut, 2011 17:13
Ja jestem z fantastycznej bajki (choć ostatnio słowa fantastyka i bajka niespecjalnie się lubią ) i do serialu mam stosunek mocno umiarkowany.
Aragonte - Pią 18 Lut, 2011 18:01
| Admete napisał/a: | To znaczy, że z osób lubiących fantastykę tylko ja zupełnie nie załapałm bakcyla |
Admete, Praedzio - toż byłoby nudno, gdyby wszystko wszystkim podobało się jednakowo
"Merlina" bardzo lubię, ale nie zamierzam twierdzić, że to serial wszech czasów, oglądam go po prostu dla przyjemności. Jak zdecydowaną większość seriali
Admete - Pią 18 Lut, 2011 18:01
Czy na avku Kasiek jest kot? Bo tak dziwnie wygląda
Calipso - Pią 18 Lut, 2011 18:04
| Agn napisał/a: | Calipso, oczywiście, że uzależnienie, a w dodatku beznadziejna miłość do serialu. Toż nie dało się ze mną gadać, bo oglądałam tylko Merlina i popisowo rechotałam. |
Przyzwyczaiłam się Tylko czasami zapominam się i zagaduję Ciebie w czasie gdy coś oglądasz
Aragonte - Pią 18 Lut, 2011 18:13
| Admete napisał/a: | Czy na avku Kasiek jest kot? Bo tak dziwnie wygląda |
Ten kot też tak uważa
Agn - Pią 18 Lut, 2011 22:01
Oj, Admete, gdyby wszystko podobało się np. i mnie, i tobie jak leci, miałabym dziwne podejrzenia o sklonowaniu, tylko nie wiem, która byłaby klonem której. Jeśli się choćby na temat tego serialu różnimy w poglądach, to tylko odetchnąć mogę z ulgą, że jednak żadna z nas nie została sklonowana. Po prostu podoba nam się to samo często, ale nie zawsze.
Czy ktoś coś zrozumiał z tego bełkotu?
Dobra, to może ja zacznę oglądać dodatki tak na poważnie...
Ale zanim... aż muszę jeszcze raz obejrzeć ten wywiad, coby wiedzieć, o co biega z tym siadaniem a'la Bradley.
I żeby nie było - jako saga arturiańska Merlin jest... no, wiadomo. To nie jest saga, którą znamy. Ale jako wariacja na temat i rozpędzacz smutków (a miałam ostatnio napięte dni w robocie) to w tej chwili mój numer jeden. Pokochałam tę serię taką, jaką jest i dobrze mi z tym. Choć sagę jako sagę widzę inaczej.
PS ŁAAAAAAAAAA!!! Sezon 1 i 3 już do mnie pełzną pocztą!!!
Aragonte - Pią 18 Lut, 2011 22:36
| Agn napisał/a: | PS ŁAAAAAAAAAA!!! Sezon 1 i 3 już do mnie pełzną pocztą!!! |
Zazdroszczę
Ja sobie może sprawię I i II w połowie kwietnia, kiedy mam nadzieję zaliczyć ostatni, parszywie nudny przedmiot
Anonymous - Pią 18 Lut, 2011 22:37
| Agn napisał/a: | | Ale zanim... aż muszę jeszcze raz obejrzeć ten wywiad, coby wiedzieć, o co biega z tym siadaniem a'la Bradley. |
to to samo co siadanie a`la ja, lub siad pół-turecki. Wygodniejsze od niego jest tylko siedzenie po turecku.
Agn - Pią 18 Lut, 2011 23:05
A wtedy... kiedy już Agn położy swoje błoniaste łapki na sssskarbie... będzie oglądała! Wszystkie odcinki, które mają audiokomentarze rzecz jasna z komentarzami. ŁAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *cieszy się jak dziecko blaszką*
Calipso - Pią 18 Lut, 2011 23:21
Agn - Pią 18 Lut, 2011 23:23
Nie chowaj się. I tak cię widzę!
Agn - Sob 19 Lut, 2011 07:59
Tak sobie chciałam zobaczyć, kiedy to zaczęłam płodzić posty w tym temacie (nie wiem, co mnie tknęło) i nadziałam się na takie coś...
| lady_kasiek napisał/a: | | Ty jeszcze w trzecim sezonie ja dopiero w czwartym |
Czyżby czyżyk??? Czy ktoś mógłby mnie oświecić w tej sprawie???
Aragonte - Sob 19 Lut, 2011 11:44
No wiesz, perspektywa Alicji po drugiej stronie lustra, te sprawy
Anonymous - Sob 19 Lut, 2011 15:26
Ty weź dokładnie zacytuj z data miejscem i najlepiej godziną
Alicja - Sob 19 Lut, 2011 15:50
| Admete napisał/a: | | To znaczy, że z osób lubiących fantastykę tylko ja zupełnie nie załapałm bakcyla |
bo to chyba bardziej taka bajeczka niż fantastyka
ja na przykład chętnie go sobie obejrzałam, ale żeby szaleć - to nie...
Agn - Sob 19 Lut, 2011 19:31
| lady_kasiek napisał/a: | Ty weź dokładnie zacytuj z data miejscem i najlepiej godziną |
Wpis z 27 stycznia 2011, z godz. 8:24 (pisząc w skrócie: strona 24, drugi post od góry). Dodam, że twój!
Nadziei mi narobiłaś... Ech...
Nie to, żebym miała świra, ale do domu pojechałam z granatowym pudełeczkiem ze ssskarbem. Kontynuuję oglądanie dodatków.
Calipso - Sob 19 Lut, 2011 19:43
| Agn napisał/a: | | Nie chowaj się. I tak cię widzę! |
Hehe, o to mogę się posprzeczać
Agn - Sob 19 Lut, 2011 19:48
Zazwyczaj wystarczy, że się odwrócę i...
Ale dzisiaj masz wolne ode mnie. Prądkuję w domu. Grrr... kto wymyślił chorowanie?!
Anonymous - Sob 19 Lut, 2011 20:13
Bo nie czytasz ze zrozumieniem. Chodziło o ikrę Gwaina, którą Eeva miała zobaczyć w premierowych odcnikach trzeciego sezonu, który dopiero zaczeła oglądać, a ja na nowe kawałki z Gwainem musze poczekać do sezonu czwartego.
Na poczatku sama nie wiedziałam o co mi chodziło. Co ja piłam, co ja brałam, kto i jakim mieczem swietlnym mi w hełm przydzwonił??
Agn - Sob 19 Lut, 2011 20:22
No nadziałam się na to na pierwszej stronie, na której się wypowiedziałam...
Nie mogę uwierzyć, ze peplam o tym serialu już bite 12 stron i mogłabym tak jeszcze dłużej.
|
|
|