To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL: Winchesterowie kontra reszta świata i zaświata

Aragonte - Śro 11 Lis, 2009 17:30

Nie widzę żadnych spoilerów, nie widzę żadnych spoilerów...

*zwiewa z wątku*

Agn - Śro 11 Lis, 2009 17:35

Aragonte, ty jako ten ślepy koń na wyścigu?
Jeździec: Jedziemy?
Koń: Nie widzę przeszkód.
;)

praedzio - Śro 11 Lis, 2009 17:39

:rotfl:
Aragonte - Śro 11 Lis, 2009 17:50

Yhy :-P :lol:

*zwiewa w przyśpieszonym tempie*

Admete - Śro 11 Lis, 2009 19:00

W ostatim odcinku Fringe, na samym końcu pojawił się gość, który byłby takim chłodnym Lucyferem.

http://www.imdb.com/media/rm2366867456/nm0100068

Agn - Śro 11 Lis, 2009 19:46

No na tym zdjęciu daje radę, nie przeczę. Jeszcze by go jakoś jasno ubrać i byłby jak znalazł. Ale na innych fotkach już mi tak nie leży...
Tak, wiem, jestem ustawiona na jednego Lucyfera i już mi teraz żaden inny nie przejdzie. No, chyba że Sam powie "Tak" i Padalecki zagra Sama z Luckiem w ciele. ;)

Admete - Śro 11 Lis, 2009 19:47

Ten aktor fajnie wypada, gdy gra.
Agn - Śro 11 Lis, 2009 19:54

Muszę uwierzyć na słowo.
praedzio - Śro 11 Lis, 2009 19:58

Agn napisał/a:
No, chyba że Sam powie "Tak" i Padalecki zagra Sama z Luckiem w ciele. ;)

A wyplujże te słowa! ;)
Pewnie zbytnio się przejmuję, ale nie potrafię spokojnie pomyśleć o tym, że Sam mógłby to zrobić. :(

Agn - Śro 11 Lis, 2009 20:00

Wierzaj mi, Praedziu, mnie też nie byłoby łatwo tego oglądać, pewnie obejrzałabym na wdechu. Ja to tylko rozważam pod kątem kto mógłby grać Lucka w SPNie.
Acz przyznaję, że chciałabym wiedzieć, jakiego podstępu użyłby Lucyfer, by Sam powiedział mu owo "Tak". I na nas wylałoby się pewnie morze, tfu!, co ja gadam, OCEAN angstu. Aaaale by było pływania...

praedzio - Śro 11 Lis, 2009 20:02

Ja to pewnie bym od razu jak kamień poszła na dno. ;)
Agn - Śro 11 Lis, 2009 20:04

To ja obok ciebie, bo nie umiem pływać. Może na wszelki wypadek się nauczę...? :mysle: Diabli wiedzą (hehe), co to się będzie działo. Zaprawdę powiadam wam - niezbadane są wyroki Kripke...
praedzio - Śro 11 Lis, 2009 20:06

I tak już trzęsę portkami na myśl o odcinku 10...
Ja to się chyba w jakieś koło ratunkowe zaopatrzę - będzie szybciej i taniej. ;)

Agn - Śro 11 Lis, 2009 20:16

A po dziesiątce nastąpi hiatus, szlag by to trafił... *idzie po ponton tudzież jakąś arkę* Nie dam się zatopić, Kripke!!!
Anonymous - Śro 11 Lis, 2009 23:20

nie chcę się wysławiać, ale gdyby Sam się zgodził to byłoby normalne ku** stwo i w takich kategoriach na to patrzę więc mam nadzieję, że do tego nie dojdzie.....

Admete masz boski avek przy którym dostaję śliniotoku....

ellaine - Śro 11 Lis, 2009 23:40

Cytat:
Czyżbym została sama, której się ten Lucyfer, jaki jest, b. podoba? Facet-wiedźma... no, niezły był, ale jako wiedźma. Jako Lucka go sobie nie wyobrażam.
Aczkolwiek ja mam skrzywienie po Lucyferze-Viggo. I Nick mi go ciut przypomina, dlatego jestem za nim. W sensie - by taki został.

No z pewnością nie sama, mnie się ten Lucyfer w wersji Marka Pellegrino nawet bardzo podoba (mimo, że jest biedaczek "wersją beta"), chociaż na początku się na Kripke'go śmiertelnie obraziłam. Podoba mi się też to, że nie jest "wielkim złym wilkiem". Właściwie to nadal nie jestem pewna, czego można sie po nim spodziewać.

BeeMeR - Czw 12 Lis, 2009 10:48

Odnośnie serialowego odcinka:
uśmiałyśmy się radośnie i cudnie zwłaszcza przy przekomicznej serialowej "czołówce" Supernatural, z jeżdzeniejm na rowerkach, wpadaniem na siebie szukając duchów itp. :rotfl: i z tą cudnie serialową muzyką w tle :rotfl:
http://www.youtube.com/watch?v=eldB3a5Aa6E
Za to brawa wielkie :oklaski:

I za seksowne zakładanie/zdejmowanie ciemnych okularów w nocy przy prawieniu banałów :serduszkate: :serce: :serce2:
W którym to serialu tak niby robi bohater(bohaterowie)? :mysle:

Odnośnie Chirurgów to podobało mi się bardzo użycie plumkającej muzyki :rotfl:
(nie raz pisałam, że ona mi średnio leży, choć do serialu w sumie pasuje), całowanie w windzie i każdym innym zakamarku, dialogi: "doctor - doctor" oraz "Seriously? Seriously" :mrgreen: Wprowadzanie Ducha w szpitalu ok - choć myślałam, że będzie lepsze, niż opis :roll:
Niepotrzebne zaś były moim zdaniem puste komentarze Deana: to kardiolog Wang odnośnie idącej tyłem panny itp, i scenka z niby potrzebującym operacji plastycznej dla żony :roll: ale to tylko moje marudzenie :wink:

Acha, no i w Chirurgach mają bardziej seksowne kostiumy niż tu były - tj. wdzięczniej eksponują kształty (opinają się na pupach) :P - tak mi się to rzuciło w oczy :mrgreen:

BeeMeR - Czw 12 Lis, 2009 11:01

Jeszcze odnośnie

to komentarz mojej Siostry "jakie gejowo" - bezcenny! :rotfl: :rotfl: :rotfl:

eee tam, gejowo ;) - śliczni są obaj :serce2:

I czy pisałam już, że uwielbiam Castiela ? :serce2: :love_shower:

Calipso - Czw 12 Lis, 2009 12:05

BeeMeR napisał/a:
Za to brawa wielkie

Cuuudne :rotfl: :rotfl: :rotfl: Jeszcze bardziej cudniasty jest Sammy zgięty w paragrafy na motoreczku :rotfl: :rotfl:

aneby - Czw 12 Lis, 2009 12:17

BeeMeR napisał/a:
W którym to serialu tak niby robi bohater(bohaterowie)?

CSI Miami http://www.youtube.com/wa...feature=related
Czy Horatio nie jest słodki w tych okularkach ? :-P

BeeMeR - Czw 12 Lis, 2009 13:20

aneby napisał/a:
Czy Horatio nie jest słodki w tych okularkach ? :-P
:mysle:
Niby taaaak, ale chłopcy bardziej mi się w nich podobają :mrgreen:

Harry_the_Cat - Czw 12 Lis, 2009 20:05

W sumie to współczuję Davidowi Caruso - te wszystkie beznadziejne teksty i zdejmowanie okularów, zakładanie okularów, zdejmowanie okularów, zakładanie okularów...
spin_girl - Pią 13 Lis, 2009 12:00

Nie wiem, czy słyszałyście, ale nasz ukochany Jensen Ackles zaręczył się właśnie z niejaką Daneel Harris. Donosi o tym Buddy TV.
Może jestem uprzedzona, ale wybranka Jensena wydaje mi się na wskroś sztuczna i jakaś taka niesympatyczna. Szczerze mówiąc trochę się na nim zawiodłam, myślałam, że ma lepszy gust. Daneel sprawia wrażenie typowej amerykańskiej Barbie, a jej kariera aktorska jest wyjątkowo mierna: same cheerlaederki i nimfomanki, czasami cheerleaderki-nimfomanki :wink: , w dodatku gra w tych debilnych filmach o Haroldzie i Kumarze :roll:
No naprawdę, Jensen... :(

BeeMeR - Pią 13 Lis, 2009 15:42

doczytuję powoli, lecz wytrwale - proszę o zademonstrowanie poniższego, bo sobie nie przypominam :co_stracilam: - być może mnie jeszcze nie było :mysle: :
Cytat:
No znów nie pamiętasz.....ruchomy avek z Jaredem z napisem orgasmus :wink:

Śliczna jest pluszowa Impala :serce:

zuza - Pią 13 Lis, 2009 16:05

O kurcze, jakie On ma glos... :serduszkate: Ogladam 15 odcinek i z calej sily usiluje sie nie zakochac, ale cos mi kiepawo wychodzi :serce: