Seriale - SUPERNATURAL: Heaven, Hell and in-between
Aragonte - Sob 14 Lut, 2009 17:37
| praedzio napisał/a: | Wy.Ma.Lo.Wa.Ny!!!!!!
*zawał* |
Praedzio, nie chcę Cię martwić, ale dyskretny makijaż to w każdym odcinku mieli obaj
Mnie ta sesja nie przeraża - gotyk albo emo
praedzio - Sob 14 Lut, 2009 17:38
Zza grobu wrzucę wam dwa artykuły z BuddyTV:
Hiatus się przedłuży: http://www.buddytv.com/ar...laye-26373.aspx
A tu artykulik z wrażeniami po wczorajszej premierze F13: http://www.buddytv.com/ar...uper-26351.aspx
Zabawny jak zwykle.
praedzio - Sob 14 Lut, 2009 17:39
Dyskretny a Gothic to chyba nie to samo?
Calipso - Sob 14 Lut, 2009 17:39
Co ma znaczyć ten makijaż? Na niektórych zdjęciach wygląda jakby naśladował Ville Valo
Anaru - Sob 14 Lut, 2009 17:58
| Aragonte napisał/a: | dyskretny makijaż to w każdym odcinku mieli obaj |
Dyskretny...
W każdym prawie odcinku omawiamy z Basią kolor szminki , raz nawet 3 bohaterów miało taki sam, lekko chyba lila... już nie mówiąc o makijażu oczu
Agn - Sob 14 Lut, 2009 18:09
Wiemy, ale w serialu nie są wymalowani na gotycko, tylko tak jak się zawsze "robi" aktorów. Nie podoba mi się ta sesja. Znaczy byłaby fajniejsza, gdyby nie te koszmarny kontrast. Bo z takim kontrastem, przy tym makijażu, Jared wygląda jak podróba Villego Vallo.
aneby - Sob 14 Lut, 2009 18:43
Moim zdaniem wygląda ciekawie na tej fotce
Harry_the_Cat - Sob 14 Lut, 2009 21:04
No to podsumowali f13...:
| Cytat: |
It won’t win any awards, nor will it cement Jared Padalecki as a bona fide film star. The hardest thing the movie expects him to do is wear a tight t-shirt. |
Agn - Sob 14 Lut, 2009 21:20
Auć!
Btw czy mi się wydaje, czy już był kiedyś film o podobnym tytule? Zdaje się jakiś krwawy horror czy coś takiego.
Szczerze pisząc jakoś nie mam wielkiej ochoty oglądać F13 (brzmi jak nazwa odrzutowca, lol). Nawet dla Padaleckiego. Może zagra w czymś innym, na co się rzucę jak wygłodniały wampir na soczystego człowieczka?
BeeMeR - Sob 14 Lut, 2009 21:39
Czyli trzeba obejrzeć F13
Przynajmniej zgrabnie w tych t-shirtach wygląda
a oscarowego filmu się i tak nie spodziewałam
A w następnych odcinkach 4x8,9 pojawiła się jeszcze nowa wersja Ruby
Już sama nie wiem, która mnie najbardziej nieprzekonuje - ta czarnulka (która jest w porządku o ile sie nie odzywa, bo wygląda ślicznie, pomiając napufione kolagenem usta przy czym aktorką jest fatalną ) czy ta nowa blondi
Juz najbardziej spodobała mi się sprzątaczka - a'la Mammy
ale przyznaję, że ciężko by jej było zaciągnąć Sama do łózka
Agn - Sob 14 Lut, 2009 21:42
Czemu? Sam był pijany, kiedy Ruby go zaciągnęła na... er... czekajcie... kiedy Ruby wskoczyła mu na kolana, jak siedział na kanapie. Może po kilku głębszych coś by z tego wyszło?
BeeMeR - Sob 14 Lut, 2009 21:44
Acha, coraz bardziej mi się Castiel podoba
Natomiast ani trochę nie podoba mi się Uriel (ta Muzina )
ps. niedługo nam się nowe odcinki skończą
Agn - Sob 14 Lut, 2009 21:46
O, ja też nie lubię Uriela. Znaczy nie dlatego, że jest grany przez tego czy innego aktora, po prostu pojawił się, pozgrywał ważniaka i się zmył był razem z Castim. Nawiasem pisząc gdzie się podziewają ci dwaj???
BeeMeR - Sob 14 Lut, 2009 21:49
| Cytat: | | Czemu? Sam był pijany | Bo wydaje mi się, że nigdy nie był aż tak pijany, żeby go TA Ruby skusiła
Agn - Sob 14 Lut, 2009 21:54
Ja wiem? Ona była świetna. Jak ją zobaczyłam, to się od razu zaczęłam śmiać (cudny epizodzik). Podobno istotne jest, by kobieta umiała rozbawić faceta.
Aczkolwiek to ciekawe, że do roli Ruby nie zatrudnili aktorki odbiegającej od definicji "ładna".
BeeMeR - Sob 14 Lut, 2009 22:15
Była świetna, owszem - to niemal najlepsza "Ruby"
A Uriel też mi się nie podoba ze względu na sposób, w jaki gra, a nie kto go gra - i jak sztywniacka jest jego postać
Admete - Nie 15 Lut, 2009 08:43
Uriela mamy nie lubić z założenia. Zdaje się, że twórcy serialu tak to właśnie zaplanowali Czyli udało im się...Ostatnio nie było Castiela i chyba za nim tęsknię.
Agn - Nie 15 Lut, 2009 08:50
Ja na pewno za nim tęsknię. Mam nadzieję, że się pojawi po tym przeklętym hiatusie.
soph - Nie 15 Lut, 2009 09:46
I że hiatus szybko się skończy...
*post o niskiej zawartości intelektualnej*
Agn - Nie 15 Lut, 2009 10:44
| soph napisał/a: | | *post o niskiej zawartości intelektualnej* |
Nie zgodzę się! Ten post wyraża nasze nadzieje! Może mało tu słów, ale ileż treści!!!
praedzio - Nie 15 Lut, 2009 13:05
Artykuł o stacji CW: http://www.variety.com/ar...oryid=1019&cs=1
Caitriona - Nie 15 Lut, 2009 21:15
Mnie również tęskno już za Castielem... Ostatnio widziałam Mishę w CSI: Nowy Jork, ale nie prezentował się najlepiej w za długich włosach i z oblędem w oczach
A te fotki Jareda nie są najlepsze, Agn ma rację, kontrast jest za duży.
BeeMeR - Pon 16 Lut, 2009 08:33
A oto moja nowa tapetka:
praedzio - Pon 16 Lut, 2009 17:56
Pojawiły się daty emisji oraz kolejne tytuły czterech najbliższych odcinków Supernatural:
12 marca 2009:
4x15 Death Takes a Holiday (Śmierć odpoczywa)
19 marca 2009:
4x16 On the Head of a Pin (Na łebku szpilki)
26 marca 2009:
4x17 It's a Terrible Life (Co za okropne życie)
2 kwietnia 2009:
4x18 The Monster at the End of This Book (Potwór z końca tej książki - tytuł zmieniony)
Aragonte - Pon 16 Lut, 2009 20:27
Widziałam dzisiaj plakat z "Krwawych Walentynek" - Jensena na nim nie zauważyłam
Nazwisko naturalnie jest na początku obsady
|
|
|