To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL

Caroline - Pią 28 Lis, 2008 23:49

Hmmm, hej, dajcie spokój! Wszak Dean jest bez Sama jak Brzdąc bez Chaplina, jak Bruce Willis bez Cybill Sheperd, jak Joey bez Chandlera! Oni są jak Dwójca Święta (czy też Trójca jak pisze Deanariell powyżej), osobno nie tworzą całości. Nie ma się co denerwować na Deana (który wszak jest śliczniejszy :-P ) w wątku czy tam w avatarach, bo oczywistym jest, że nie istnieje on bez swojego Sammy!
Ja tam lubię obu. I Impalę.
No, z malutkim wskazaniem na Deana i Impalę :D :-P
Witaj, Spin!!! :D

Admete - Nie 30 Lis, 2008 12:57

Na fali mojej nowej fascynacji ;-) ( na avatarku Edward Sexby ) przypomniałam sobie starą ( John Simm w Life on Mars ) i poszłam szukać avatarów. Na jednej ze stron znalazłam stwierdzenie, że John Simm powinien zagrać diabła w Supernatural. Co wy na to? ;-) Mnie odpowiada taka wizja.

Deanariell - Nie 30 Lis, 2008 13:18

Admete napisał/a:
Na jednej ze stron znalazłam stwierdzenie, że John Simm powinien zagrać diabła w Supernatural. Co wy na to? ;-) Mnie odpowiada taka wizja.

Ja również nie miałabym nic przeciwko - wygląda z pozoru niewinnie, ale jak już zacznie mówić... :wink: Nadawałby się :-P

Caitriona - Nie 30 Lis, 2008 15:08

Dobry pomysł! Taki niby niepozorny, mały i w sumie delikatny z wyglądu - to byłby dobry kontrast ;)
Admete - Nie 30 Lis, 2008 15:17

Mógłby mówić z tym swoim akcentem z Life on Mars... :rumieniec: A do tego wszystkiego jest genialnym aktorem, więc naprawdę byłoby na co popatrzeć.
spin_girl - Nie 30 Lis, 2008 15:54

Dziewczyny, skąd bierzecie avatarki z SPN? Mam ochotę zdradzić Thorntona z Deanem na chwilę :wink:
praedzio - Nie 30 Lis, 2008 15:57

Z sieci głownie. Zajrzyj na przykład na supernatural.com.pl i podkradnij parę sztuk z ichnego forum. Ja czasem tak robię - zwłaszcza z animowanymi, bo niektóre są rewelacyjne. ;)
praedzio - Nie 30 Lis, 2008 15:59

Admete napisał/a:
Na fali mojej nowej fascynacji ;-) ( na avatarku Edward Sexby ) przypomniałam sobie starą ( John Simm w Life on Mars ) i poszłam szukać avatarów. Na jednej ze stron znalazłam stwierdzenie, że John Simm powinien zagrać diabła w Supernatural. Co wy na to? ;-) Mnie odpowiada taka wizja.

[url=http://img291.images....th.jpg]Obrazek[/URL]

Nooo niezła przeciwwaga by była dla Castiela ;) Człowiek by się wlepiał w ten monitor nieprzytomnymi oczyma i nie wiedział komu kibicować. :lol:

P.S. Zaczęłam "Tam gdzie spadają anioły" i jestem ewidentnie w temacie. :P

Admete - Nie 30 Lis, 2008 16:08

Ogólnie byłoby ciekawie - Diabeł, anioł i Dean ;) Tam gdzie spadają anioły jest świetne.
Agn - Nie 30 Lis, 2008 19:09

Ja znowu z doskoku. Obejrzałam ciągiem 04x06, 04x07x, 04x08. Paranoiczny Dean był boski.
- Is he... drunk?
- No.

:lol:
No i ostatni odcinek. Znowu się bawili. Miś usiłujący popełnić samobójstwo był rozbrajający. Ale zakończenie było gorzkie. I podobał mi się tutaj Dean. I won't lie to you but I'm not gonna talk about it. Oj, szykują się emocjonalne odcinki. Ile mi jeszcze zostało do hiatusa? 3?
Btw jak uwielbiam Castiela, tak nie lubię Uriela.

Admete - Nie 30 Lis, 2008 19:46

Zostało Ci chyba tylko dwa, bo obecnie jest 10.
Agn - Nie 30 Lis, 2008 19:49

O, a byłam pewna, że 11. No to jak nadrobię, to wreszcie będę mogła sobie z wami porozmawiać, bo na razie niestety nie mam z czym się włączyć. :(
Anonymous - Nie 30 Lis, 2008 19:49

widziałyście avka Spin? zabójczy... :excited:
spin_girl - Pon 01 Gru, 2008 09:40

lady_kasiek napisał/a:
widziałyście avka Spin? zabójczy... :excited:

Znalazłam przypadkiem i zakochałam się w tym avku. Dean robi takie urocze minki :serduszkate:

Calipso - Pon 01 Gru, 2008 13:19

Spin do twarzy Ci z Dean'em :mrgreen:
przecinek - Pon 01 Gru, 2008 13:29

W nocy skończyłam oglądać czwarty sezon, z braku czasu oglądam wszystko hurtem wieczorami i nocami, a nie pojedyncze odcinki, może dlatego sezon czwarty bardziej podobał mi się niż trzeci. I zdecydowanie miał lepszy odcinek otwarcia (żeby tak spartolić sprawę mając do dyspozycji siedem grzechów głównych, przez cały krótki zresztą sezon złość mi na scenarzystów nie przeszła). Motyw Aniołów świetnie prowadzony, Ruby znacznie bardziej podoba mi się niż poprzednia blondynka. Zresztą panienki z odcinka na odcinek coraz mniej "efektowne", ze tak powiem. No tyle na razie muszę przeczytać wasze komentarze, żeby się nie powtarzać.
P.S. męczy mnie aktor grający Castiela - przejrzałam jego filmografię, ale nie mogę skojarzyć postaci którą grał. Wiem że to były raczej role epizodyczne i jednoodcinkowe, ale może wam się kojarzy z jakąś postacią, bo gdzieś mi dzwoni ale nie wiem gdzie.

Admete - Pon 01 Gru, 2008 14:03

Ja znam Mishę Collinsa z pierwszej serii serialu 24 :-) Nie wiem, gdzie Ty go mogłaś widzieć :-)
Harry_the_Cat - Pon 01 Gru, 2008 14:27

Grał z jednym odcinku "Czarodziejek", z tego, co czytalam...
Agn - Pon 01 Gru, 2008 14:43

przecinek napisał/a:
P.S. męczy mnie aktor grający Castiela - przejrzałam jego filmografię, ale nie mogę skojarzyć postaci którą grał. Wiem że to były raczej role epizodyczne i jednoodcinkowe, ale może wam się kojarzy z jakąś postacią, bo gdzieś mi dzwoni ale nie wiem gdzie.

Same here - mam ciągle wrażenie, że skądś go znam, ale nie wiem, skąd. Być może okaże się, że jest do kogoś podobny... :mysle: Widzę, że zagrało mu się w Przerwanej lekcji muzyki (Girl interrupted z Angeliną Jolie). Kurczaki pieczone, nie pamiętam, kogo tam grał, ale to pewnie tam mi mignął. Tu jest strona o nim: http://misha-collins.com/ Może to nam coś wyjaśni...

PS Czy jeśli 5 razy z rzędu oglądam Jensena "Eye of the tiger" to jestem dziwna? :roll: :ops1:

Harry_the_Cat - Pon 01 Gru, 2008 14:57

Agn napisał/a:
PS Czy jeśli 5 razy z rzędu oglądam Jensena "Eye of the tiger" to jestem dziwna? :roll: :ops1:

Ja nie jestem chyba właściwa osobą, żeby odpowiadać na to pytanie, ale powiedziałabym, że ... nie :mrgreen:

Deanariell - Pon 01 Gru, 2008 15:20

przecinek napisał/a:
W nocy skończyłam oglądać czwarty sezon

Eeeeee... hmmmm... miałaś na myśli trzeci sezon chyba? Bo czwarty właśnie oglądamy - ostatnio był chyba 10 odcinek? ;) Oj, oj, gdybyś faktycznie skończyła oglądać 4 sezon, byłabyś bardzo rozchwytywaną osobą - wszyscy pewnie chcieliby wiedzieć jak się to skończy (ze mną na czele :mrgreen: ) i przede wszystkim - gdzie i jakim cudem widziałaś odcinki, których jeszcze nawet nie nakręcono - byłoby to prawdziwie supernaturalne zjawisko :rotfl:

Agn napisał/a:
Czy jeśli 5 razy z rzędu oglądam Jensena "Eye of the tiger" to jestem dziwna?
Ja się podpiszę pod Harry i potwierdzę z taką samą stanowczością - NIE, nie jesteś :-P Myślę, że znaleźliby się wśród fanów więksi rekordziści w tej kwestii (sama nie pamiętam ile razy to oglądałam i wcale mi się nie znudziło :slina: ;) )...
Agn - Pon 01 Gru, 2008 15:25

Deanariell napisał/a:
Eeeeee... hmmmm... miałaś na myśli trzeci sezon chyba?

Wydaje mi się, że Przecinek miała na myśli CZWARTY sezon. Zauważ, co pisze dalej. A zapewne skończyła oglądać to, co jest do tej pory. Szczęściara, ja stanęłam na ósmym, jeszcze dwa i będę PRAWIE w tej samej sytuacji, co wszyscy. Prawie, bo nie będę bogatsza o udział w gwałtownej dyskusji. No trudno...

Harry_the_Cat - Pon 01 Gru, 2008 15:27

No i musiałam sobie sama teraz odpalić..... :rumieniec:

BTW - znacie relację chłopaków, jak to było z tym kawałkiem? Jak nie, to poszukam linków.

Agn - Pon 01 Gru, 2008 15:29

Poszukaj, bo nawet jeśli inni znają, to ja, jak zwykle opóźniona spnowo, nie znam.
Tatko *dziko ciekawy*

Harry_the_Cat - Pon 01 Gru, 2008 15:40

Nie było trudno - tu: http://pl.youtube.com/watch?v=3OeHNmwnef8
Jeśli coś jest niezrozumiale, to mogę (spróbować) transkrypt zrobić.